Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Gosiu, a jest jakieś wydarzenie na FB? Bo ja tu za bardzo nie działam, świeża jestem.

b-b, dziękuję że pytasz :) bardzo dobrze. W piątek idziemy na zdjęcie szwów. twarda sztuka z niej, wet mówił że jeszcze nie wybudziła się dobrze z narkozy a już próbowała wstać. Lata , biega, muszę ją hamować. Rana ładnie się goi, niestety rozpruto jej cały brzuszek bo był problem z wyłuskaniem jajników, za blisko nerek były.

Posted

Aga BJ napisał(a):
Rana ładnie się goi, niestety rozpruto jej cały brzuszek bo był problem z wyłuskaniem jajników, za blisko nerek były.

Blizna szybko zniknie bo to młody piesek a i włoski wszystko zakryją :)
Najważniejsze, że już po i mimo małych trudności wszystko ładnie się goi :)

Posted

b-b napisał(a):
Blizna szybko zniknie bo to młody piesek a i włoski wszystko zakryją :)
Najważniejsze, że już po i mimo małych trudności wszystko ładnie się goi :)

dzisiaj szwy zdjęte, do poniedziałku ma jeszcze chodzić w ubranku pooperacyjnym bo rana nie jest zabliźniona do końca ale wszystko jest w porządku :) uff, mamy to za sobą :D

Kilka fotek moich kudłatych księżniczek

Posted

Kluski dziękują za komplementy :))

A tu migawki świąteczne :) Kluski były z nami i u teściów i u moich rodziców. Niczym pierwsi osadnicy przedzieraliśmy się z psami, tobołami przez zamieć śnieżną.

Posted

A dziewczyny co? Kawę dostały?:cool3:
Na filmiku widać, że za sobą przepadają. Wiadomo pewne i zdarzają się zatargi - jak to w stadzie bywa - ale więź jaka zawiązała się między nimi jest tu widoczna :)

Posted

[quote name='b-b']A dziewczyny co? Kawę dostały?:cool3:
Na filmiku widać, że za sobą przepadają. Wiadomo pewne i zdarzają się zatargi - jak to w stadzie bywa - ale więź jaka zawiązała się między nimi jest tu widoczna :)

hihi b-b, broń Boże kawę, chyba bym oszalała z nimi po kawie :D prędzej jakiś uspokajacz ;)

Masz rację, dogadują się super, rzadko są jakieś wojny na poważnie, raczej gryzą się i warczą w zabawie :) strasznie się cieszę że się tak dogadały i dopasowały do siebie. Moje kochane kluseczki :)

Figa to straszna przylepa i trochę zazdrośnica :) gdy Lilly do mnie podejdzie i ją głaszczę, Figa podbiega i tak manewruje by odsunąć Kudełka ;) ale zawsze staram się po równo je miziać, jedną ręką Figę, drugą Lilly. Gdy pracuję przy komputerze po kilka godzin, zwykle śpią obok mnie- Lilly na stoliku komputerowym a Figa na fotelu , ja oczywiście gdzieś na brzegu ;)

Posted

Ja bym się teraz baaaaardzo zastanowiła gdyby przyszła Ci ochota na kolejnego czworonoga w domu. Czasem by się mogło okazać, że dla Ciebie nie ma w nim miejsca :D
U mnie podobnie- jedno śpi na kolanach, drugie na stopach....i broń Boże ruszyć się:D

• 2 weeks later...
Posted

b-b ale lepszy taki słodki ciężar na kolanach niż komfort i cisza bez Kudłów w domu :) sama zresztą to dobrze wiesz
wiosenko, ja i Kluski pozdrawiamy :)

Pogoda nas zachwyca :) dzisiaj o 8 rano poszłyśmy na podwórko i pół godziny szaleństw tak wypompowało Kudły że nawet Figa dała się złapać do domu. Zwykle jej nie spuszczam , nawet na podwórku bo za cholerę się nie słucha, nawet na kąski nie przychodzi. W domu zna komendy na dworze dziki szał i swoboda. Ale dzisiaj nie było problemów :)