Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:D moje szkraby mają się dobrze choć ich pani w nocy była śledziem w puszce :D

[video=youtube;R-FOz8wB9c0]http://www.youtube.com/watch?v=R-FOz8wB9c0[/video]

[video=youtube;9rhxw2FbDCg]http://www.youtube.com/watch?v=9rhxw2FbDCg[/video]

Posted (edited)

dziewczynki ucałowane :) Figa jest niesamowita. Usłuchana, grzeczna, spokojna.. nie widać że to psiak po przejściach. To mój Kudeł Lilly jest tą nerwową, rozgorączkowaną i zagupioną w tym duecie :)

dzisiejsze harce :)

Edited by Aga BJ
Posted

chałupa już teraz drży w posadach :D
Moja poprzednia sunia też była przygarnięta, z ulicy (ktoś latem wyrzucił z jadącego samochodu 3-miesięczne szczenie). Odeszła w czerwcu , pod koniec lipca trafiła do nas Hawanka Lilly ale ja myślałam cały czas o drugim psiaku, takiej bidzie która szuka domu :) i Figusia mnie zaczarowała od pierwszego spojrzenia na jej zdjęcia na FB, jeszcze jej nie było u nas a już ją pokochałam :)

Tu jest cały zimowy album dziewczyn LET IT SNOW

Posted

Wiosenko, w kilku zdjęciach musiałam wyciąć nogi od śmietnika :D by nie odwracały uwagi od centrum czyli kudłowatych :D

b-b mam lustrzankę Nikon D90. Zwykle pstrykam z podpiętym Tamronem Di Macro 90 1:2,8 ale , choć robi foty żylety to ma dość wolny autofocus, za wolny na takie żywioły jak moje dziewczyny na śniegu :D tu użyłam Nikkora VR18-105

Posted

Nie wiem dlaczego ja używam- jakoś bardziej mi pasi -Nikkora VR 70-300. 105 leży w szafie zapomniana. Po obejrzeniu Twoich zdjęć chyba ją przeproszę ;)