Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bliżej Was znajdzie się na pewno bida, która potrzebuje domu na wczoraj. No nic to szukamy dalej, dzięki Isiak za pomoc. :)

Dla tych co jeszcze nie widzieli, jeszcze raz wrzucam filmik Figusi :loveu:

[video=youtube;8B6OoHxfy2Q]http://www.youtube.com/watch?v=8B6OoHxfy2Q&feature=player_embedded[/video]

Posted

Pewnie tak, chociaż z drugiej strony szkoda, bo Figa wypisz wymaluj przypomina sunię rezydentkę - i z urody, i z zachowania. Pewnie dobrze byłoby im razem, dwie takie delikatne, wrażliwe damy :)

Posted

[quote name='Isiak']Czyli szukacie domku w Lublinie lub najbliższej okolicy?[/QUOTE]
Dziewczyny zawsze swoich podopiecznych chcą mieć na oku :)

Posted

[quote name='b-b']Dziewczyny zawsze swoich podopiecznych chcą mieć na oku :)[/QUOTE]

Rozumiem :) Zawsze lepiej być w blizszym kontakcie z domkiem. W moim przypadku pozostałyby tylko wieści i fotki z domu :)

Posted

Dokładnie jak piszę b-b :D
Dzięki dziewczyny za obecność, może akurat ktoś wpadnie na wątek i to będzie ten domek? Figa już po zapasach z Suzi, matko jak ona się wydziera w zabawie, ktoś może pomyśleć, że tu u mnie w domu jest jakiś agresor :evil_lol:

Posted

[quote name='Merys']Dokładnie jak piszę b-b :D
Dzięki dziewczyny za obecność, może akurat ktoś wpadnie na wątek i to będzie ten domek? Figa już po zapasach z Suzi, matko jak ona się wydziera w zabawie, ktoś może pomyśleć, że tu u mnie w domu jest jakiś agresor :evil_lol:[/QUOTE]
Taaa, w domciu aniołek a na "obczyźnie" wychodzi szydło z worka ;)
Może lepiej, że nie jest odwrotnie:cool3:

Posted

Wpadam do małej popatrzeć na jej słodki pycholek :loveu: Tylko to mi pozostało, skoro nie może zostać Ślązaczką :hmmmm: A to sunia rezydentka, która miała być jej koleżanką...

Posted

[quote name='b-b']Taaa, w domciu aniołek a na "obczyźnie" wychodzi szydło z worka ;)
Może lepiej, że nie jest odwrotnie:cool3:[/QUOTE]
Chyba coś pokręciłam:roll:

Posted

Życzę jej najwspanialszego domku pod słońcem! Ale przyznam się Wam, że ten chętny domek, o którym tu pisałam, to był mój dom - zakochałam się w tej rudej!

Posted

[quote name='Isiak']Życzę jej najwspanialszego domku pod słońcem! Ale przyznam się Wam, że ten chętny domek, o którym tu pisałam, to był mój dom - zakochałam się w tej rudej![/QUOTE]
No i się wydało ;)
Trzeba było zaraz tak cioteczkom pisać :)

Posted

[quote name='Merys']Niestety adopcja Figi była nieudana. Dom okazał się nieodpowiedni.[/QUOTE]
Dlaczego nieodpowiedni?
Sądziłam, że mała zwiedza już nowe kąty i kanapy.