Cichociemna Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Właśnie wróciłyśmy ze spaceru - Misia potwornie zmęczona ( właśnie śpi ) ja może trochę mniej, ale świeże powietrze na pewno zaostrzyło mi apetyt :diabloti: No i mamy trochę rozmazanych fotek ( ale zawsze to coś ;) ) tu prawie nic nie widać, ale Misia BIEGNIE :D prezentacja różowego języczka :D uśmiechnięta czeka na kamyczek :D No i prezentacja brudnego jęzora :) Quote
zmierzchnica Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Cudne takie uśmiechnięte, "wolne" zdjęcia :loveu: A Miś jaka szczęśliwa :) Quote
zmierzchnica Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy Waszego pierwszego spotkania i poznania się! :multi: Życzę Wam wielu satysfakcjonujących spacerów, trwałej i wciąż rozwijającej się więzi i wielu cudownych chwil! :BIG: I proszę o więcej zdjęć ... :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Halo, czemu tu tak cicho i pusto? Prosimy o nowe zdjęcia! :D Quote
Cichociemna Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Już już, powoli coś tu będzie :D Wczoraj udało nam się skorzystać z ciepłych promieni słońca i spragniona Misia pobawiła się jeszcze w wodzie:) Jakby nie było widać, to ona tam wydłubuje z wody kamyczka :) Niepewna, bo niepewna, chlapie coś, pluska, uciekała z wody, ale w rezultacie nie dało się jej od niej odciągnąć :] była taka szczęśliwa.. a dzisiaj znowu pada śnieg, jest zimno i spacerki nie są takie same :( Quote
zmierzchnica Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Potworek wodny :diabloti: Komu jak komu, ale Misi śnieg nie przeszkadza :cool3: Quote
Cichociemna Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 I kolejne zdjęcia z wczorajszego spacerku na nasze pobliskie kamieniołomy :] Początkowo, prezentacja psa :D Tu już zmęczona po bieganku prezentuje ząbki :) Leżonko w trawce :] Kamyczek w pyszczku :) I uśmiechnięty pychol z jęzorkiem na wierzchu :] Quote
zmierzchnica Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Niezłą jakość mają te zdjęcia :p Słodki pycholek :loveu: I widać cudne szeleczki :evil_lol: Quote
Cichociemna Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Tia, nawet nie mów.. te moje kombinacje z tymi sznurówkami :P Quote
Cichociemna Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 No i znowu wracamy po ogromnej przerwie ( wstyd się przyznawać :oops: ) ale mamy trochę foteczek leniwca: No i ulubione zajęcie, czyli zajmowanie połowy mojego pojedynczego (!) łóżka: Tylko kiedy śpimy damy sobie zrobić normalne zdjęcie... :) tak troszkę dla odświeżenia! Pozdrawiamy! :loveu: Quote
zmierzchnica Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 To pierwsze zdjęcie wygląda fajnie ;) I odpoczywająca Misia... ślicznotka :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 super fotki :) mam nadzieje, ze teraz beda czesciej zdjecia :D Quote
zmierzchnica Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Misia w ogóle długa jest - i ogon i jęzor i kufa i uszyska... :evil_lol: Standardowo ratuję galerię (ciechociemna, wrzuć coś w końcu :mad::eviltong:): Misiowy uśmiech:loveu: Misia w (prawie) całej okazałości :diabloti: Quote
Cichociemna Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Misiowy brat ;) i to WIELKI brat :P Misia na polu majestatycznie :P Misia przy zachodzie słońca.... :loveu: Znowu jęzor :P ona go chyba nigdy nie przestanie pokazywać No i strzeżenie uszkami :D trochę się przypomniałyśmy, spokojnie Zmierzchnica, nie bij :P Quote
zmierzchnica Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Cztery odsłony leżącej Misi :evil_lol: O ile się nie mylę, w tym samym miejscu? :eviltong: Słooodki Miś ;) A braciszek też, tylko nieco grubiutki :evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Misiaka trochę z dziś :lol: Wersja mini: :diabloti: Quote
Recommended Posts