niunia32 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 bardzo ładnie rośnie sunia :) kochany brudasek :loveu: pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
Cichociemna Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Witamy nowych, witamy! :multi::multi: Dzisiaj Misiaczek obudziła mnie rano, bo przed 3.. i niestety miała biegunkę :shake: Coś mi się wydaje, że nie toleruje mięsa z kurczaka, bo ostatnio nie dostawała, to był spokój, wczoraj dostała i tak nieładnie.. zrezygnujemy z kurczaczka i spróbujemy coś innego :) W końcu tyle smakołyków można wcinać.. Tu zadowolona Miśka z patyczkiem :) Quote
Carolcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ja tez zagladam:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:.W Misi mozna sie zakochac :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cichociemna Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Więc wracamy po długiej nieobecności ;) cierpimy na brak aparatu, dlatego wszystkie zdjęcia są robione komórką. Misia trochę już urosła, ma 8 miesięcy i broi, straszy i ogólnie robi wszystko co powinien robić nie do końca dorosły pies :razz: Tutaj małe przypomnienie jak potwór wyglądał gdy miał prawie 5 miesięcy :) Ze swoim cudownym spojrzeniem wyleguje się na łóżku :) stan wielkościowy obecny ;) Coś ciekawego działo się za oknem .. A tutaj głodzilla wyleguje się na kocykach.. nie tylko swoich :cool3: Jakość zdjęć taka jaka niestety jest, ale to przez telefon.. Pozdrawiamy! Quote
Samturia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ale śliczna głodzilla! :D fajne ma te uszka.. takie netoperkowate! :D pozdrawiam, Marta :D Quote
Cichociemna Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Powracamy po dłuższej przerwie, zaopatrzone w telefon z lepsiejszym aparatem i pokazujemy się znów. Misia dorosła już, ma "mądre spojrzenie" :lol:, ale nie przeszkadza jej to w szczeniakowaniu, demolowaniu i innych przyjemnych czynnościach :) Zimowy spacerek No i strojenie minek :) Quote
Cichociemna Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 I tak mnie natchnęło, że daję kolejną porcję fotek Misi :) robione dziś, podczas lenistwa po południu :] oto moje cudowne MALEŃSTWO :) Quote
zmierzchnica Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Misiolek :loveu: Jakież to słodkie robaczątko :razz: Przypomniałam sobie przez Ciebie jak była szczeniorkiem i była niewiele większa od Luki... A tu takie krówsko :-o Wymiziaj koniecznie ;) Choć jutro pewnie sama to zrobię :evil_lol: Quote
Cichociemna Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Jak ją zobaczysz w kagańcu mordercy to się popłaczesz :D Quote
zmierzchnica Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 W to wierzę :) I nowych szeleczkach ... :cool3: Biedactwo :eviltong: Quote
Cichociemna Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 W szeleczkach wygląda bardzo gustownie, tego jej nie można odmówić :diabloti: ale ten kaganiec.. on kojarzy mi się z takimi katami, z toporem w ręku i takim właśnie czymś na głowie :D hehe.. a jaka grzeczna w kagańcu.. może i trochę smutnawa :-( Quote
zmierzchnica Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Przyzwyczai się :) Pamiętasz, jaka była wielka tragedia z obróżką... ;) Chociaż nie dziwię się jej, że jej się to nie podoba, tamten mogła sobie ściągnąć, a ten nie.. Biedne potworzysko :placz:;) Quote
Cichociemna Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 No tak ;) tego nie da się.. wiesz co małpa robi? Idzie za tobą i "wyciera" kagańcem o Twoje nogi :P niezła spryciara. Ale musi mieć, jak gdzieś w miasto idziemy.. lepiej nie ryzykować.. A Kobieto ja idę spać, bośmy sobie czata zrobiły, a mi oczka się kleją. Do jutra :P wymiziasz mi Misię i będzie szuper :P Quote
zmierzchnica Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Taak ;) Pozdrów krówkę i dobranoc :] Życzę powodzenia Twojej galerii ;P Quote
BlackSheWolf Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 słodka sunia :loveu::loveu::loveu: Quote
Cichociemna Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Witam nowych oglądających! :razz: Dopiero co wróciłyśmy ze spacerku :) I jestem z NAS dumna! Bo Misia bardzo pozytywnie mnie zaskakuje coraz bardziej :) Biegała z nowo poznanym pieskiem i na KAŻDĄ komendę przychodziła do mnie! Każde "Misia, chodź" była przy mnie, za co oczywiście została nagrodzona przysmakiem :) Wiem, że to może nie jest powód do uciechy, ale jak się ma rocznego pieska, to jednak takie zachowanie jest na wagę złota :) ciągle z Misią pracujemy, a ona robi postępy. I tylko zastanawiam się, czy to jej łagodniejsze zachowanie jest spowodowane zakupionymi szelkami, czy może.. tym: ..a tak wyglądamy po męczącym spacerku ( w szeleczkach! ) : Pozdrawiamy gorąco!! PS. Szkoda, że z dzisiejszego spacerku nie porobiłam zdjęć.. bo Misia biegała z pieskiem bardzo podobnym do owczarka belgijskiego, który.. nim nie był ;) Quote
zmierzchnica Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jak był, jak mówiłaś, jej wielkości, to na pewno nie był belgiem :evil_lol: Ale słooodkoooo wygląda maleństwo :loveu: Quote
Cichociemna Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Co to, nikt do nas nie zagląda? :( Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Cichociemna napisał(a):Co to, nikt do nas nie zagląda? :(my zaglądamy:cool3: i witamy:multi: Quote
Avaloth Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Misia cudna :loveu: trafiłam na Was jak pytałaś jakiej rasy byli rodzice :eviltong: będę wpadać, o ile zacznie tu ktoś dodawać nowe fotki,bo stare przeglądnęłam :) Quote
zmierzchnica Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Właśnie :mad: Gdzie nowe notki? :eviltong: Komórkę chociaż w ruch rusz... Teraz ferie mamy, więc trochę fotek popstrykaj cielaczkowi :loveu: Quote
Cichociemna Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Poprawimy się na pewno :P Tylko Misiaka trudno uchwycić w obiektyw czegokolwiek, bo to ruchliwe jest jak sam skurczybyk :D Ale damy mały ewenement, niestety niewyraźny, ponieważ ujawnia się u Misi podczas cieszenia się z czyjegoś przyjścia do domu/kradnięcia kapcia/wyjścia na dwór... czyli skręcone uszko: ( Misia ma uszka jak zwykły ONek, no może większe trochę, no i wywija je tak śmiesznie :] potrafi nawet dwa naraz :D ) Pozdrawiamy!!:loveu: Quote
Cichociemna Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 No to mamy kolejne zdjątka :D Zabójczy wzrok psa leżącego na łóżku: Ukradłam mojej pańci kapcia i nie chcę go oddać Leniwiec śpiący Leniwiec smutasek z białym ogonkiem :) na razie tyle :P Quote
zmierzchnica Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Szalony wzrok na tym pierwszym zdjęciu :) A z tym kapciem taka bidulka ;) Cudne cielątko :loveu: Quote
Recommended Posts