Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy nowych, witamy! :multi::multi: Dzisiaj Misiaczek obudziła mnie rano, bo przed 3.. i niestety miała biegunkę :shake: Coś mi się wydaje, że nie toleruje mięsa z kurczaka, bo ostatnio nie dostawała, to był spokój, wczoraj dostała i tak nieładnie.. zrezygnujemy z kurczaczka i spróbujemy coś innego :) W końcu tyle smakołyków można wcinać..

Tu zadowolona Miśka z patyczkiem :)

• 2 months later...
Posted

Więc wracamy po długiej nieobecności ;) cierpimy na brak aparatu, dlatego wszystkie zdjęcia są robione komórką. Misia trochę już urosła, ma 8 miesięcy i broi, straszy i ogólnie robi wszystko co powinien robić nie do końca dorosły pies :razz:

Tutaj małe przypomnienie jak potwór wyglądał gdy miał prawie 5 miesięcy :)

Ze swoim cudownym spojrzeniem wyleguje się na łóżku :) stan wielkościowy obecny ;)

Coś ciekawego działo się za oknem ..

A tutaj głodzilla wyleguje się na kocykach.. nie tylko swoich :cool3:

Jakość zdjęć taka jaka niestety jest, ale to przez telefon..
Pozdrawiamy!

• 6 months later...
Posted

Powracamy po dłuższej przerwie, zaopatrzone w telefon z lepsiejszym aparatem i pokazujemy się znów. Misia dorosła już, ma "mądre spojrzenie" :lol:, ale nie przeszkadza jej to w szczeniakowaniu, demolowaniu i innych przyjemnych czynnościach :)

Zimowy spacerek

No i strojenie minek :)

Posted

Misiolek :loveu: Jakież to słodkie robaczątko :razz: Przypomniałam sobie przez Ciebie jak była szczeniorkiem i była niewiele większa od Luki... A tu takie krówsko :-o

Wymiziaj koniecznie ;) Choć jutro pewnie sama to zrobię :evil_lol:

Posted

W szeleczkach wygląda bardzo gustownie, tego jej nie można odmówić :diabloti: ale ten kaganiec.. on kojarzy mi się z takimi katami, z toporem w ręku i takim właśnie czymś na głowie :D hehe.. a jaka grzeczna w kagańcu.. może i trochę smutnawa :-(

Posted

Przyzwyczai się :) Pamiętasz, jaka była wielka tragedia z obróżką... ;) Chociaż nie dziwię się jej, że jej się to nie podoba, tamten mogła sobie ściągnąć, a ten nie.. Biedne potworzysko :placz:;)

Posted

No tak ;) tego nie da się.. wiesz co małpa robi? Idzie za tobą i "wyciera" kagańcem o Twoje nogi :P niezła spryciara. Ale musi mieć, jak gdzieś w miasto idziemy.. lepiej nie ryzykować..
A Kobieto ja idę spać, bośmy sobie czata zrobiły, a mi oczka się kleją. Do jutra :P wymiziasz mi Misię i będzie szuper :P

Posted

Witam nowych oglądających! :razz:
Dopiero co wróciłyśmy ze spacerku :) I jestem z NAS dumna! Bo Misia bardzo pozytywnie mnie zaskakuje coraz bardziej :)
Biegała z nowo poznanym pieskiem i na KAŻDĄ komendę przychodziła do mnie! Każde "Misia, chodź" była przy mnie, za co oczywiście została nagrodzona przysmakiem :) Wiem, że to może nie jest powód do uciechy, ale jak się ma rocznego pieska, to jednak takie zachowanie jest na wagę złota :) ciągle z Misią pracujemy, a ona robi postępy. I tylko zastanawiam się, czy to jej łagodniejsze zachowanie jest spowodowane zakupionymi szelkami, czy może.. tym:

..a tak wyglądamy po męczącym spacerku ( w szeleczkach! ) :

Pozdrawiamy gorąco!!
PS. Szkoda, że z dzisiejszego spacerku nie porobiłam zdjęć.. bo Misia biegała z pieskiem bardzo podobnym do owczarka belgijskiego, który.. nim nie był ;)

• 3 weeks later...
Posted

Misia cudna :loveu: trafiłam na Was jak pytałaś jakiej rasy byli rodzice :eviltong:
będę wpadać, o ile zacznie tu ktoś dodawać nowe fotki,bo stare przeglądnęłam :)

Posted

Poprawimy się na pewno :P Tylko Misiaka trudno uchwycić w obiektyw czegokolwiek, bo to ruchliwe jest jak sam skurczybyk :D
Ale damy mały ewenement, niestety niewyraźny, ponieważ ujawnia się u Misi podczas cieszenia się z czyjegoś przyjścia do domu/kradnięcia kapcia/wyjścia na dwór... czyli skręcone uszko:

( Misia ma uszka jak zwykły ONek, no może większe trochę, no i wywija je tak śmiesznie :] potrafi nawet dwa naraz :D )

Pozdrawiamy!!:loveu:

Posted

No to mamy kolejne zdjątka :D

Zabójczy wzrok psa leżącego na łóżku:

Ukradłam mojej pańci kapcia i nie chcę go oddać

Leniwiec śpiący

Leniwiec smutasek z białym ogonkiem

:) na razie tyle :P