Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, że chociaż nie glodny już i poganiać dla rozgrzewki może, i że w ogóle ma na to energię. :)
Będzie jeszcze lepiej, Dżekusiu! :kciuki:

Posted

[quote name='Jolanta08']diano79 trafnie podsumowana historia historia Dżekusia[/QUOTE]

tak dokładnie :) z fb to skopiowałam bo ja nie jestem taka zdolna ;)

[quote name='stzw']Wykąpany, czysty i pachnący.[/QUOTE]

cudownie :) a jak z jego psychiką? dobrze się zachowuje w domu? nie ma z nim problemów?

Posted

Co Ty, to jest dosyć bystry, typowo domowy pies.
Poza tym, że czasami wychodzi z niego pitbull :-) Ostatnio postanowił wytłumaczyć gościom, że ich obecnośc jest prz niego mile widziana.
Najpierw zostali obszczekani ( oczywiście zza moich nóg z bezpiecznej odległości) a później położył się na kanapie i obserwował, czy nie rozrabiają. Dla odmiany kolejni ludzi zostali przywitani bez emocji. Nie lubi też siłowych zabaw ludzi z psami. Przeciąganie sznurka z moim psem przy udziale warczenia nie jest mile widziane.
Raz zrobił kupę w domu i jak został napomniany, że nie wolno to stanął z opuszczoną głową przodem do ściany ( jak dziecko w kącie) i tak zastygł na dwie minuty. Od tego czasu już nic w domu nie zrobił.

Posted

[quote name='__Lara']U mnie w Zabrzu zaginął podobny piesek do Dżekusia, sprawdzałam teraz po zdjęciach, myślałam, że może to on, ale niestety nie, podobny.[/QUOTE]

ktoś z ogłoszeń też dzwonił że zaginął taki psiak ale to nie był Dżeki, może to ta sama nawet osoba, tylko nie wiem skąd dzwoniła