stzw Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Zadzwoniła p. Danusia, że Dżeki zostaje w nowym domu! Quote
asiuniab Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 stzw napisał(a):Zadzwoniła p. Danusia, że Dżeki zostaje w nowym domu! super, Dżekusiu powodzenia; Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Cudne wiadomości :) Szczęśliwego życia malutki! Cioteczki - a Wy temu drugiemu zainteresowanemu domkowi już wciskajcie kolejną bidę! Quote
inka33 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Juppijaa! Juppijaa! :multi: Dżekuś domek swój już ma! :) Quote
diana79 Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cudne wiadomości :) Szczęśliwego życia malutki! Cioteczki - a Wy temu drugiemu zainteresowanemu domkowi już wciskajcie kolejną bidę! oczywiście od razu ;) została polecona Ola która jest bardzo podobna do Dżekusia i też jest na DT bardzo się cieszę że Dżeki zostaje w domku :loveu::multi::multi::multi: tak szybko udało mu się znaleźć dom (a w schronie mógłby już nie dożyć do tego czasu...) wystarczyło tylko aby poszedł do dt i już domki chętne, jak siedział w schronie to zero odzewu z ogłoszeń, ludzie się boją brać psy ze schronu bo nie wiedzą czego się spodziewać, a z dt to chętnie biorą bo czegoś się mogą dowiedzieć o nim np czy nie wyje jak jest sam i czy potrafi zachować czystość, jak do innych zwierzaków itd DT to jest ogromna szansa na znalezienie DS do psiaków :loveu::multi: Quote
Jolanta08 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Dżekuś wszyskiego dobrego w domku :lol: Quote
Lili8522 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ale miał chłopak szczęście! :multi: Wszystkiego dobrego Malutki! Bądź grzeczny! ;) Quote
Mattilu Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='diana79']oczywiście od razu ;) została polecona Ola która jest bardzo podobna do Dżekusia i też jest na DT bardzo się cieszę że Dżeki zostaje w domku :loveu::multi::multi::multi: tak szybko udało mu się znaleźć dom (a w schronie mógłby już nie dożyć do tego czasu...) wystarczyło tylko aby poszedł do dt i już domki chętne, jak siedział w schronie to zero odzewu z ogłoszeń, ludzie się boją brać psy ze schronu bo nie wiedzą czego się spodziewać, a z dt to chętnie biorą bo czegoś się mogą dowiedzieć o nim np czy nie wyje jak jest sam i czy potrafi zachować czystość, jak do innych zwierzaków itd DT to jest ogromna szansa na znalezienie DS do psiaków :loveu::multi: Bardzo mądrze prawisz. Sama jestem tego przykładem - jak szukałam psa, to raczej z przytulisk lub DT a nie ze schroniska - to ma duże znaczenie zwłaszcza gdy w domu są nieletnie dzieci. Quote
inka33 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Dżekuś, szczekniesz jeszcze do nas czasem, jak się miewasz? :p Quote
diana79 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 inka33 napisał(a):Dżekuś, szczekniesz jeszcze do nas czasem, jak się miewasz? :p mam nadzieje ze się niedługo dowiemy bo chcemy zaprosić nową Panią Dżekusia na fb :) Quote
wojtuś Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 inka33 napisał(a):Juppijaa! Juppijaa! :multi: Dżekuś domek swój już ma! :) Ale super :multi: Cieszę się i ja :) Quote
inka33 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='diana79']mam nadzieje ze się niedługo dowiemy bo chcemy zaprosić nową Panią Dżekusia na fb :) Oj, ale wiesz, że ja nie mam... :( Ale będziesz mogła plotkować...? :cool3: A, właśnie - jakoś przestałam widzieć Kajtunowe fb (każe mi się logować...) :bigcry: Quote
diana79 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='inka33']Oj, ale wiesz, że ja nie mam... :( Ale będziesz mogła plotkować...? :cool3: A, właśnie - jakoś przestałam widzieć Kajtunowe fb (każe mi się logować...) :bigcry: jasne że będę plotkować ;) zaraz sprawdzę fb Kajtuna co się dzieje Quote
Mattilu Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 diana79 napisał(a):mam nadzieje ze się niedługo dowiemy bo chcemy zaprosić nową Panią Dżekusia na fb :) a jak Dzekusia znalezc na FB? Quote
diana79 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Mattilu']a jak Dzekusia znalezc na FB? jego fb jest na pierwszej stronie ;) https://www.facebook.com/events/109528182557378/ Quote
inka33 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 diana79 napisał(a):jasne że będę plotkować ;) zaraz sprawdzę fb Kajtuna co się dzieje Wiesz, to chyba po prostu jest tak, że jak mam otwartą kartę z fb, to po jakimś czasie "przekroczyłam czas" czy coś takiego... Ale sprawdzę to na swoim kompie, jak wrócę z "wywczasów"... Miziaki dla Dżekusia. :calus: I plotkuj! :razz: Quote
Mattilu Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='diana79']jego fb jest na pierwszej stronie ;) https://www.facebook.com/events/109528182557378/ Dziękuję, już znalazłam :) Quote
diana79 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 jest na fb info z ds Dżekusia: Dżekuś przybiera na wadze jest wszystkożerny łacznie z naszymi drzwiami hahaha! Quote
diana79 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 dostałam fakturę za pobyt Dżekusia w DT na kwotę 58,06zł i taki poszedł przelew :) trochę pieniążków zostało ale na razie jeszcze trochę je potrzymam tak na wszelki wypadek aby mieć pewność że Dżeki zostanie w DS ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Cioteczki... jako, że Dżekuś już na swoim... Pozwolę się wtrącić... Kolejna tragiczna sytuacja i brak koncepcji co dalej... Tym razem psie dziecko... Koleżanka Węgielka, który pomógł Dżekusiowi grosikiem... :( Proszę zaglądnijcie... http://www.dogomania.pl/forum/threads/239869-Lea-pogryzione-psie-dziecko%21%21%21-POMOCY%21 Quote
diana79 Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 (edited) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cioteczki... jako, że Dżekuś już na swoim... Pozwolę się wtrącić... Kolejna tragiczna sytuacja i brak koncepcji co dalej... Tym razem psie dziecko... Koleżanka Węgielka, który pomógł Dżekusiowi grosikiem... :( Proszę zaglądnijcie... http://www.dogomania.pl/forum/threads/239869-Lea-pogryzione-psie-dziecko!!!-POMOCY! biedactwo :( teraz Dżekuś pomoże koleżance Węgielka :) ps. w uzgodnieniu z Danusią poszło dla suni 250zł :) Edited February 12, 2013 by diana79 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Cioteczki kochane! Dziękujemy z całego serca za pomoc dla Lei! Dżekusiu, cudowny chłopaku!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts