diana79 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='inka33']Dżeki pyta: - Gdzie moja Nuka...?[/QUOTE] jeeeeee uwielbiałam tą bajkę w dzieciństwie :) Quote
stzw Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ja już chyba wiem, dlaczego Dzeki jest taki chudy... Dzisiaj się ogarnął, poczuł pewniej i postanowił wyeliminować konkurencję. On ma manię podszczypywania innych psów w dupska. Najpierw delikatnie, od tyłu. Później z coraz większą zawziętością. Jak po raz kolejny ugryzł Rudego to się Rudy wkurzył. Wargi mu się zmarszczyły, włos zjeżył i stwierdził, że zrobi z tym kurduplem porządek. Mój pies też wyglądał na baaardzo zirytowanego a Dzeki biegał i podgryzał. W końcu musieliśmy interweniować, bo by z Dzekiego zostały zwłoki. Jeżeli on się tak zachowywał w schronisku, to inne psy go ustawiły i np. nie dopuszczały do żarcia albo nie wypuszczały z budy. Bo jak już napomniałam Dzekiego, że takie zachowania nie będą tolerowane to znowu stał się małym, biednym zagłodzonym pieskiem. Tak więc Dzeki szuka domu w którym będzie JEDYNYM psem. Quote
Mattilu Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 A to skubany! Dżeki, zachowuj się! :mad: Quote
__Lara Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Mattilu']A to skubany! Dżeki, zachowuj się! :mad:[/QUOTE] No właśnie :mdleje::painting: Quote
inka33 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Dżekuś, nieładnie, bardzo nieładnie.... :shake: Bądź grzeczny, bo Cię oddadzą do poprawczaka! :mad: A na serio - Może jakiś behawior by mu się przydał? Quote
Jolanta08 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 A może Dżekuś odbija sobie schroniskowe życie ? Quote
diana79 Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 jak go zabieraliśmy to siedział sam w kojcu, z budy nawet nie wychodził aż odleżyn dostał, nie wiem jak wcześniej czy był z innymi psami? zapytam Danusi teraz pewnie odreagowuje schron albo próbuje na ile sobie może porządzić ;) Quote
diana79 Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 tak myśli że jest mały to mu wszystko będzie wolno :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Nie ładnie się chłopczyk zachowuje... :mad: Quote
diana79 Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 ja nie chcę nic zapeszać ale jest ktoś zainteresowany Dżekusiem, jutro z Danusią jedziemy na wizyte PA i jak wszystko będzie dobrze to Dżekuś tam zostanie, pani ma kota i 8 letnie dziecko, trzymajcie kciuki! Quote
AlkaM Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No Dżekuś dom się szykuje więc przpomnij sobie dobre maniery;) Quote
__Lara Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='diana79']ja nie chcę nic zapeszać ale jest ktoś zainteresowany Dżekusiem, jutro z Danusią jedziemy na wizyte PA i jak wszystko będzie dobrze to Dżekuś tam zostanie, pani ma kota i 8 letnie dziecko, trzymajcie kciuki![/QUOTE] Zaciskam mocno!!! :) Quote
inka33 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='diana79']ja nie chcę nic zapeszać ale jest ktoś zainteresowany Dżekusiem, jutro z Danusią jedziemy na wizyte PA i jak wszystko będzie dobrze to Dżekuś tam zostanie, pani ma kota i 8 letnie dziecko, trzymajcie kciuki![/QUOTE] To nic nie zapeszamy, tylko mocno :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: zaciskamy! :) Quote
diana79 Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 wizyta PA wypadła bardzo dobrze, zostawiliśmy Dżekusia w przyszłym domku i jak wszystko będzie dobrze do tygodnia to tam zostanie :) musi dogadać się z kotem, musi zostawać sam w domu na kilka godz. jak Państwo są w pracy i nie szczekać :) trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze :) Quote
inka33 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Dżekuś, bądź grzeczniutki, a :kciuki: nadal. :) Quote
Recommended Posts