Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już chyba wiem, dlaczego Dzeki jest taki chudy...
Dzisiaj się ogarnął, poczuł pewniej i postanowił wyeliminować konkurencję.
On ma manię podszczypywania innych psów w dupska. Najpierw delikatnie, od tyłu. Później z coraz większą zawziętością.
Jak po raz kolejny ugryzł Rudego to się Rudy wkurzył. Wargi mu się zmarszczyły, włos zjeżył i stwierdził, że zrobi z tym kurduplem porządek.
Mój pies też wyglądał na baaardzo zirytowanego a Dzeki biegał i podgryzał. W końcu musieliśmy interweniować, bo by z Dzekiego zostały zwłoki.
Jeżeli on się tak zachowywał w schronisku, to inne psy go ustawiły i np. nie dopuszczały do żarcia albo nie wypuszczały z budy. Bo jak już napomniałam Dzekiego, że takie zachowania nie będą tolerowane to znowu stał się małym, biednym zagłodzonym pieskiem.
Tak więc Dzeki szuka domu w którym będzie JEDYNYM psem.

Posted

Dżekuś, nieładnie, bardzo nieładnie.... :shake:
Bądź grzeczny, bo Cię oddadzą do poprawczaka! :mad:

A na serio - Może jakiś behawior by mu się przydał?

Posted

jak go zabieraliśmy to siedział sam w kojcu, z budy nawet nie wychodził aż odleżyn dostał, nie wiem jak wcześniej czy był z innymi psami? zapytam Danusi
teraz pewnie odreagowuje schron albo próbuje na ile sobie może porządzić ;)

Posted

ja nie chcę nic zapeszać ale jest ktoś zainteresowany Dżekusiem, jutro z Danusią jedziemy na wizyte PA i jak wszystko będzie dobrze to Dżekuś tam zostanie, pani ma kota i 8 letnie dziecko,

trzymajcie kciuki!

Posted

[quote name='diana79']ja nie chcę nic zapeszać ale jest ktoś zainteresowany Dżekusiem, jutro z Danusią jedziemy na wizyte PA i jak wszystko będzie dobrze to Dżekuś tam zostanie, pani ma kota i 8 letnie dziecko,

trzymajcie kciuki![/QUOTE]

Zaciskam mocno!!! :)

Posted

[quote name='diana79']ja nie chcę nic zapeszać ale jest ktoś zainteresowany Dżekusiem, jutro z Danusią jedziemy na wizyte PA i jak wszystko będzie dobrze to Dżekuś tam zostanie, pani ma kota i 8 letnie dziecko,

trzymajcie kciuki![/QUOTE]

To nic nie zapeszamy, tylko mocno :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: zaciskamy! :)

Posted

wizyta PA wypadła bardzo dobrze, zostawiliśmy Dżekusia w przyszłym domku i jak wszystko będzie dobrze do tygodnia to tam zostanie :)
musi dogadać się z kotem, musi zostawać sam w domu na kilka godz. jak Państwo są w pracy i nie szczekać :)
trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze :)