Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

inka33 napisał(a):
Też mi to przyszło do głowy, ale trochę już nie chciałam się wtrącać dziewczynom w tym całym zamieszaniu...

wiecie warto spróbować, widziałam, że taki sam pomysł padł na wątku Uszatka, jakby się udało super, tylko nie wiemy z jakiego klucza Pani zdecydowała się na Węgielka, bo np. jeśli "rozmiar" ma znaczenie, to Dżekuś ma większe szanse??

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diana79 napisał(a):
a to jest dt czy ds? bo ja nie znam wątku? teraz nie wiem czy można tam polecić bo jest rozpacz :(

to dt, doczytałam, że Pani nadal chce pomóc jakiejś bidzie, więc może jednak warto???

Posted (edited)

Ja tez przyszłam z wątku Węgielka
[*]. Ciotki, w sprawie DT najlepiej, jakbyście napisały bezpośrednio do osoby, która to DT proponowała. To jest BDT

Edit: wydawało mi się, że przyszły DT Węgielka wypowiadał się na jego wątku, ale teraz nie mogę znaleźć posta, nie wiem, może mam urojenia...:shake:

Edited by paula_t
Posted (edited)

paula_t napisał(a):
Ja tez przyszłam z wątku Węgielka
  • . Ciotki, w sprawie DT najlepiej, jakbyście napisały bezpośrednio do osoby, która to DT proponowała. To jest BDT

Edit: wydawało mi się, że przyszły DT Węgielka wypowiadał się na jego wątku, ale teraz nie mogę znaleźć posta, nie wiem, może mam urojenia...:shake:

• na pewno się wypowiadał, bo ja też to czytałam, a nie możemy mieć obie takich samych urojeń, to nie matrix:)

ale nie ma tego wpisu:(

Edited by asiuniab
    Posted

diana79 napisał(a):
    a która to jest osoba, do kogo można się zwrócić z zapytaniem?

no właśnie ponieważ nie ma już tego wpisu (z którego wynikało, że Węgielek, ma jechać do Niej), to nie wiem, a wpis był na 100%:(

Posted

diana79 napisał(a):
    może się DT wycofał i usunął swój wpis

dt na tamten czas się nie wycofał, bo to była treść dotycząca śmierci Węgielka, zanim jeszcze dziewczyny wyjaśniały całą sprawę, myślę że po tym post został zmodyfikowany (na neutralny), albo usunięty; nie pamiętam niku z tego wpisu, niestety;

Posted (edited)

asiuniab napisał(a):
    no właśnie ponieważ nie ma już tego wpisu (z którego wynikało, że Węgielek, ma jechać do Niej), to nie wiem, a wpis był na 100%:(

Asiuniab, trzeba od drugiej strony- od strony szóstej jest tylko jeden edytowany post osoby, która ma mało postów na dogo :D
    Diana, może zadzwoń do Lili albo pinczerki i Gizmo, przedstaw Im sytuację i poproś o pomoc, tak będzie wszystko od razu wiadomo.
    Nie ma co się wstydzić, bać, bo tutaj chodzi o Dżekusia, a nie o kogoś widzimisie. Jak się nie uda, to będzie wiadomo, że trzeba szukać dalej, coś kombinować.

Edited by paula_t
    Posted

napisałam właśnie do Lili :) dziękuję bardzo za rady i wsparcie
    musimy go uratować

Danusia która zajmuje się jego adopcją (ja tylko zrobiłam wątek na dogo na jej prośbę bo jej nie ma na dogo jest tylko na fb) wypatrzyła go w Chorzowie i ratuje też drugiego psa z tego schronu staruszka Uszatka http://www.dogomania.pl/forum/threads/238306-zbieramy-deklaracje-na-uratowanie-staruszka-Uszatka-który-nie-przeżyje-w-schronie

ja nie wiem czy w razie płatnego DT damy radę zebrac deklaracje na 2 psy :(

Posted

paula_t napisał(a):
    Asiuniab, trzeba od drugiej strony- od strony szóstej jest tylko jeden edytowany post osoby, która ma mało postów na dogo :D
    Diana, może zadzwoń do Lili albo pinczerki i Gizmo, przedstaw Im sytuację i poproś o pomoc, tak będzie wszystko od razu wiadomo.
    Nie ma co się wstydzić, bać, bo tutaj chodzi o Dżekusia, a nie o kogoś widzimisie. Jak się nie uda, to będzie wiadomo, że trzeba szukać dalej, coś kombinować.

wiesz, co myślimy podobnie, bo ja też to prześledziłam, tylko tak łopatologicznie, bo nie znam takich trików na dogo jak Ty:) ale i tak mam wrażenie, że ten wpis został całkowicie anulowany (jedyne co zapamiętałam, to że ta osoba nie miała awatarka);

Posted

[quote name='diana79']napisałam właśnie do Lili :) dziękuję bardzo za rady i wsparcie
    musimy go uratować

Danusia która zajmuje się jego adopcją (ja tylko zrobiłam wątek na dogo na jej prośbę bo jej nie ma na dogo jest tylko na fb) wypatrzyła go w Chorzowie i ratuje też drugiego psa z tego schronu staruszka Uszatka http://www.dogomania.pl/forum/threads/238306-zbieramy-deklaracje-na-uratowanie-staruszka-Uszatka-który-nie-przeżyje-w-schronie

ja nie wiem czy w razie płatnego DT damy radę zebrac deklaracje na 2 psy :(

no dwa psy to duże obciążenie, tylko tak jak już pisałam Dżekuś to raczej powinien szybciutko domek znaleźć, a Uszatek może troszkę dłużej, bo jest większej postury i jest nieco starszy, a wiadomo jacy są ludzie;

matko, ja też się o Nich boję, żeby tylko żyli, a my im pomożemy, nie może być inaczej;

Posted (edited)

asiuniab napisał(a):
    wiesz, co myślimy podobnie, bo ja też to prześledziłam, tylko tak łopatologicznie, bo nie znam takich trików na dogo jak Ty:) ale i tak mam wrażenie, że ten wpis został całkowicie anulowany (jedyne co zapamiętałam, to że ta osoba nie miała awatarka);

Masz rację co do tego awatarka:hmmmm: Chyba już kombinuję na wszystkie strony, żeby jakoś tą Panią znaleźć tylko po to, żeby znać odpowiedź na pytanie....
    Czekamy w takim razie z nadzieją.

Dobrze by było Dżekusia ogłosić jak najszybciej, napisać taki łapiący za serce tekst, bo po pojawieniu się ogłoszeń Węgielka było 5 ofert domków i ludzie wciąż dzwonili (:placz:)...

Edited by paula_t
    Posted

też mam nadzieję że on szybko powinien znaleźć domek bo jest młody i malutki ale w takim jak jest stanie to ludzie będą się bać :( jemy najlepiej dt by się przydało od razu które go podkarmi i podleczy jego psychikę