asiuniab Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 inka33 napisał(a):Też mi to przyszło do głowy, ale trochę już nie chciałam się wtrącać dziewczynom w tym całym zamieszaniu... wiecie warto spróbować, widziałam, że taki sam pomysł padł na wątku Uszatka, jakby się udało super, tylko nie wiemy z jakiego klucza Pani zdecydowała się na Węgielka, bo np. jeśli "rozmiar" ma znaczenie, to Dżekuś ma większe szanse?? Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 a to jest dt czy ds? bo ja nie znam wątku? teraz nie wiem czy można tam polecić bo jest rozpacz :( Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) Dżekuś jest malutki mogę go dać do Mikropsiaków tylko muszę to ogarnąć już działam ;) edit dodany:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!/page196 Edited January 15, 2013 by diana79 Quote
asiuniab Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 diana79 napisał(a):a to jest dt czy ds? bo ja nie znam wątku? teraz nie wiem czy można tam polecić bo jest rozpacz :( to dt, doczytałam, że Pani nadal chce pomóc jakiejś bidzie, więc może jednak warto??? Quote
asiuniab Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 inka33 napisał(a):Napisałam tam z pytaniem... :oops: super, zawsze to jest szansa, a moim zdaniem Dżekuś długo miejsca nie zagrzeje w dt, bo znajdzie ds:) Quote
monika083 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Przyszlam od Wegielka (*),u ktorego strasznie sie zryczalam, a tu kolejne biedactwo, wyglada jak moj Bruno w dniu adopcji ze schronu:( Trzymam kciuki ,by dt wypalil. Quote
Jolanta08 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Również jestem z wątku Wegielka [*] zapisuję Dżekusia Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 dziekuję za zapytanie w sprawie dt a czy to jest płatny dt? Quote
paula_t Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 (edited) Ja tez przyszłam z wątku Węgielka [*]. Ciotki, w sprawie DT najlepiej, jakbyście napisały bezpośrednio do osoby, która to DT proponowała. To jest BDT Edit: wydawało mi się, że przyszły DT Węgielka wypowiadał się na jego wątku, ale teraz nie mogę znaleźć posta, nie wiem, może mam urojenia...:shake: Edited January 15, 2013 by paula_t Quote
asiuniab Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 (edited) paula_t napisał(a):Ja tez przyszłam z wątku Węgielka . Ciotki, w sprawie DT najlepiej, jakbyście napisały bezpośrednio do osoby, która to DT proponowała. To jest BDT Edit: wydawało mi się, że przyszły DT Węgielka wypowiadał się na jego wątku, ale teraz nie mogę znaleźć posta, nie wiem, może mam urojenia...:shake: na pewno się wypowiadał, bo ja też to czytałam, a nie możemy mieć obie takich samych urojeń, to nie matrix:) ale nie ma tego wpisu:( Edited January 15, 2013 by asiuniab Quote
diana79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 a która to jest osoba, do kogo można się zwrócić z zapytaniem? Quote
diana79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 widzę że nie podałam linku do fb https://www.facebook.com/events/109528182557378/ Quote
wojtuś Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Zaglądam do Dżekusia, wystraszona biedula.. Quote
asiuniab Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 diana79 napisał(a):a która to jest osoba, do kogo można się zwrócić z zapytaniem? no właśnie ponieważ nie ma już tego wpisu (z którego wynikało, że Węgielek, ma jechać do Niej), to nie wiem, a wpis był na 100%:( Quote
diana79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 może się DT wycofał i usunął swój wpis Quote
asiuniab Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 diana79 napisał(a):może się DT wycofał i usunął swój wpis dt na tamten czas się nie wycofał, bo to była treść dotycząca śmierci Węgielka, zanim jeszcze dziewczyny wyjaśniały całą sprawę, myślę że po tym post został zmodyfikowany (na neutralny), albo usunięty; nie pamiętam niku z tego wpisu, niestety; Quote
paula_t Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) asiuniab napisał(a):no właśnie ponieważ nie ma już tego wpisu (z którego wynikało, że Węgielek, ma jechać do Niej), to nie wiem, a wpis był na 100%:( Asiuniab, trzeba od drugiej strony- od strony szóstej jest tylko jeden edytowany post osoby, która ma mało postów na dogo :D Diana, może zadzwoń do Lili albo pinczerki i Gizmo, przedstaw Im sytuację i poproś o pomoc, tak będzie wszystko od razu wiadomo. Nie ma co się wstydzić, bać, bo tutaj chodzi o Dżekusia, a nie o kogoś widzimisie. Jak się nie uda, to będzie wiadomo, że trzeba szukać dalej, coś kombinować. Edited January 16, 2013 by paula_t Quote
diana79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 napisałam właśnie do Lili :) dziękuję bardzo za rady i wsparcie musimy go uratować Danusia która zajmuje się jego adopcją (ja tylko zrobiłam wątek na dogo na jej prośbę bo jej nie ma na dogo jest tylko na fb) wypatrzyła go w Chorzowie i ratuje też drugiego psa z tego schronu staruszka Uszatka http://www.dogomania.pl/forum/threads/238306-zbieramy-deklaracje-na-uratowanie-staruszka-Uszatka-który-nie-przeżyje-w-schronie ja nie wiem czy w razie płatnego DT damy radę zebrac deklaracje na 2 psy :( Quote
diana79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Danusia w sobotę idzie do schronu i porobi mu nowe fotki bo ostatnio nie dała rady ale się boi czy on jeszcze będzie żył :( Quote
asiuniab Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 paula_t napisał(a):Asiuniab, trzeba od drugiej strony- od strony szóstej jest tylko jeden edytowany post osoby, która ma mało postów na dogo :D Diana, może zadzwoń do Lili albo pinczerki i Gizmo, przedstaw Im sytuację i poproś o pomoc, tak będzie wszystko od razu wiadomo. Nie ma co się wstydzić, bać, bo tutaj chodzi o Dżekusia, a nie o kogoś widzimisie. Jak się nie uda, to będzie wiadomo, że trzeba szukać dalej, coś kombinować. wiesz, co myślimy podobnie, bo ja też to prześledziłam, tylko tak łopatologicznie, bo nie znam takich trików na dogo jak Ty:) ale i tak mam wrażenie, że ten wpis został całkowicie anulowany (jedyne co zapamiętałam, to że ta osoba nie miała awatarka); Quote
asiuniab Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='diana79']napisałam właśnie do Lili :) dziękuję bardzo za rady i wsparcie musimy go uratować Danusia która zajmuje się jego adopcją (ja tylko zrobiłam wątek na dogo na jej prośbę bo jej nie ma na dogo jest tylko na fb) wypatrzyła go w Chorzowie i ratuje też drugiego psa z tego schronu staruszka Uszatka http://www.dogomania.pl/forum/threads/238306-zbieramy-deklaracje-na-uratowanie-staruszka-Uszatka-który-nie-przeżyje-w-schronie ja nie wiem czy w razie płatnego DT damy radę zebrac deklaracje na 2 psy :( no dwa psy to duże obciążenie, tylko tak jak już pisałam Dżekuś to raczej powinien szybciutko domek znaleźć, a Uszatek może troszkę dłużej, bo jest większej postury i jest nieco starszy, a wiadomo jacy są ludzie; matko, ja też się o Nich boję, żeby tylko żyli, a my im pomożemy, nie może być inaczej; Quote
paula_t Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) asiuniab napisał(a):wiesz, co myślimy podobnie, bo ja też to prześledziłam, tylko tak łopatologicznie, bo nie znam takich trików na dogo jak Ty:) ale i tak mam wrażenie, że ten wpis został całkowicie anulowany (jedyne co zapamiętałam, to że ta osoba nie miała awatarka); Masz rację co do tego awatarka:hmmmm: Chyba już kombinuję na wszystkie strony, żeby jakoś tą Panią znaleźć tylko po to, żeby znać odpowiedź na pytanie.... Czekamy w takim razie z nadzieją. Dobrze by było Dżekusia ogłosić jak najszybciej, napisać taki łapiący za serce tekst, bo po pojawieniu się ogłoszeń Węgielka było 5 ofert domków i ludzie wciąż dzwonili (:placz:)... Edited January 16, 2013 by paula_t Quote
diana79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 też mam nadzieję że on szybko powinien znaleźć domek bo jest młody i malutki ale w takim jak jest stanie to ludzie będą się bać :( jemy najlepiej dt by się przydało od razu które go podkarmi i podleczy jego psychikę Quote
Recommended Posts