Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dianko kochana to ja mam OGROMNĄ PROŚBĘ ( zajrzałam w post rozliczeniowy ale nie mogę doszukać się stanu konta Uszatka) jeśli była by możliwość BARDZO...BARDZO ...proszę o pomoc w dofinansowaniu choć skromną kwotą naszą staruszkę ON-kę Emeczkę :( Emusia to starsza ...przekochana owczareczka z problemami zdrowotnymi :( wciąż na dużym minusie :( Zosia walczy o każdą złotóweczkę bazarkami aby utrzymać staruszkę w hoteliku :( a bied pod Zosi opieką niestety coraz więcej :(
tutaj wątek Emusi :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/209082-EMKA-na-minusie-a-jeszcze-są-Ramzes-i-Atos
z góry przepięknie DZIĘKUJĘ :*

oczywiście :) pójdzie dla suni 200zł
bardzo się cieszę, że teraz Uszatek może pomóc innym psiakom w potrzebie :)

[quote name='inka33']
Bid tysiące i potrzeb miliony... :(

:oops: Jest taki wątek... Taki pies...

. .

Okazało się, że Rudy Miś ma chore dziąsła... :sad:
Nadal jest na ulicy... :( Zbiera na weta i PDT (lub szuka BDT).

Może gdybyście chociaż zechciały ze wsparciem tam zajrzeć - zwłaszcza, że Jelenia Góra wolontariat ma raczkujący... :(

dla Misia też 200zł poleci :) oby już nie długo musiał siedzieć na ulicy...

Posted

diana79 napisał(a):
oczywiście :) pójdzie dla suni 200zł
bardzo się cieszę, że teraz Uszatek może pomóc innym psiakom w potrzebie :)

dla Misia też 200zł poleci :) oby już nie długo musiał siedzieć na ulicy...

Oby...

Dzięki, Dianko! :loveu:
Dzięki, Uszatkowi darczyńcy! :loveu:

:hmmmm: Może dopytać, czy jest zgoda wpłacających na Uszatka...? :nerwy:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Dianko kochana :multi: Przepięknie dziękuję w imieniu naszej Emusi i swoim :loveu::loveu::loveu:

inka33 napisał(a):
Oby...

Dzięki, Dianko! :loveu:
Dzięki, Uszatkowi darczyńcy! :loveu:

:hmmmm: Może dopytać, czy jest zgoda wpłacających na Uszatka...? :nerwy:

przelewy poszły :) bardzo się cieszę, że możemy się teraz troszkę odwdzięczyć i pomóc innym potrzebującym psiakom w zamian za ogromną pomoc jaką Uszatek dostał od wszystkich cudownych ludzi :loveu::multi:
ja myslę, że nikt nie będzie miał przeciwko aby wspomagać inne potrzebujące psiaki, wpłacało masę osób i z dogo i z fb i inni i ciężko by dopytać wszystkich czy się zgadzają ;)
a zresztą i tak jeszcze pieniążki zostały ;)

Posted

Oglądam te zdjęcia Uszatka jak cały czas robi wygibasy na podłodze, leży z podwoziem do góry i mam wrażenie, że on chyba nie do końca zdaje sobie sprawę ze swojej wielkości;) Zachowuje się jak taki mały, szczęśliwy szczeniaczek:loveu:

Posted

paula_t napisał(a):
Oglądam te zdjęcia Uszatka jak cały czas robi wygibasy na podłodze, leży z podwoziem do góry i mam wrażenie, że on chyba nie do końca zdaje sobie sprawę ze swojej wielkości;) Zachowuje się jak taki mały, szczęśliwy szczeniaczek:loveu:

dokładnie jak szczeniaczek :) Beata ostatnio pisała że jej pies Brutus jest wykończony po szaleństwach z Uszatkiem bo Uszatek szaleje jak szczeniak :)

Posted

diana79 napisał(a):
przelewy poszły :) bardzo się cieszę, że możemy się teraz troszkę odwdzięczyć i pomóc innym potrzebującym psiakom w zamian za ogromną pomoc jaką Uszatek dostał od wszystkich cudownych ludzi :loveu::multi:

Ogromne dzięki!! Kasiora oczywiście doszła, Rudy Miś od wczoraj jest u LILUtosi na DT, jest doprowadzany do eleganckiego stanu i jak już nie będzie capił i straszył brudkiem, tylko pachniał to pojedzie na badanie paszczy.

Dzięki!!!!!!

Posted

AleksandraF napisał(a):
Ogromne dzięki!! Kasiora oczywiście doszła, Rudy Miś od wczoraj jest u LILUtosi na DT, jest doprowadzany do eleganckiego stanu i jak już nie będzie capił i straszył brudkiem, tylko pachniał to pojedzie na badanie paszczy.

Dzięki!!!!!!

wspaniałe wieści :) dziękuję za potwierdzenie :)

Posted

[quote name='paula_t']Ciotki, zajrzyjcie proszę do tego psiaka, bo już nie mam pomysłu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243394-Urwany-łańcuch-u-szyi-trzęsący-się-ze-strachu-Co-z-nim-będzie-! :shake:

poszło dla Baksika 100zł

zakupiłam tez karmę 15kg BRITA dla bezdomnych psów ze Szczebrzeszyna i 15 kg whiskasa dla bezdomnych kotów z ulicy którymi opiekuję się DORA1020 i nie miała już za co kupować im jedzenia http://www.dogomania.pl/forum/threads/191040-Bezdomne-ze-Szczebrzeszyna-BRAK-SPONSOR%C3%93W-DLUGI

Posted

Cuuuudenka cudnenka:buzi:sciskam caluni czas za Uszolenkowe zdrowko i szczescie:modla:i za calunia Uchilenkowa rodzinke:iloveyou::iloveyou:braciszka i kotunia