diana79 Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dianko kochana to ja mam OGROMNĄ PROŚBĘ ( zajrzałam w post rozliczeniowy ale nie mogę doszukać się stanu konta Uszatka) jeśli była by możliwość BARDZO...BARDZO ...proszę o pomoc w dofinansowaniu choć skromną kwotą naszą staruszkę ON-kę Emeczkę :( Emusia to starsza ...przekochana owczareczka z problemami zdrowotnymi :( wciąż na dużym minusie :( Zosia walczy o każdą złotóweczkę bazarkami aby utrzymać staruszkę w hoteliku :( a bied pod Zosi opieką niestety coraz więcej :( tutaj wątek Emusi : http://www.dogomania.pl/forum/threads/209082-EMKA-na-minusie-a-jeszcze-są-Ramzes-i-Atos z góry przepięknie DZIĘKUJĘ :* oczywiście :) pójdzie dla suni 200zł bardzo się cieszę, że teraz Uszatek może pomóc innym psiakom w potrzebie :) [quote name='inka33'] Bid tysiące i potrzeb miliony... :( :oops: Jest taki wątek... Taki pies... . . Okazało się, że Rudy Miś ma chore dziąsła... :sad: Nadal jest na ulicy... :( Zbiera na weta i PDT (lub szuka BDT). Może gdybyście chociaż zechciały ze wsparciem tam zajrzeć - zwłaszcza, że Jelenia Góra wolontariat ma raczkujący... :( dla Misia też 200zł poleci :) oby już nie długo musiał siedzieć na ulicy... Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Dianko kochana :multi: Przepięknie dziękuję w imieniu naszej Emusi i swoim :loveu::loveu::loveu: Quote
inka33 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 diana79 napisał(a):oczywiście :) pójdzie dla suni 200zł bardzo się cieszę, że teraz Uszatek może pomóc innym psiakom w potrzebie :) dla Misia też 200zł poleci :) oby już nie długo musiał siedzieć na ulicy... Oby... Dzięki, Dianko! :loveu: Dzięki, Uszatkowi darczyńcy! :loveu: :hmmmm: Może dopytać, czy jest zgoda wpłacających na Uszatka...? :nerwy: Quote
diana79 Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Dianko kochana :multi: Przepięknie dziękuję w imieniu naszej Emusi i swoim :loveu::loveu::loveu: inka33 napisał(a):Oby... Dzięki, Dianko! :loveu: Dzięki, Uszatkowi darczyńcy! :loveu: :hmmmm: Może dopytać, czy jest zgoda wpłacających na Uszatka...? :nerwy: przelewy poszły :) bardzo się cieszę, że możemy się teraz troszkę odwdzięczyć i pomóc innym potrzebującym psiakom w zamian za ogromną pomoc jaką Uszatek dostał od wszystkich cudownych ludzi :loveu::multi: ja myslę, że nikt nie będzie miał przeciwko aby wspomagać inne potrzebujące psiaki, wpłacało masę osób i z dogo i z fb i inni i ciężko by dopytać wszystkich czy się zgadzają ;) a zresztą i tak jeszcze pieniążki zostały ;) Quote
piescofajnyjest Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 (edited) Uszatek trenuje przed opalaniem brzusia;) Edited May 11, 2013 by piescofajnyjest Quote
Martika&Aischa Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 no nie mogę :cool3: taki to pożyje :cool1: Quote
Cantadorra Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Uszaty autentycznie jest uchachany. Uśmiecha się pełnym pyszczkiem :) Piękne fotki :) Quote
Jessii Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 ale cudny widok!!! bądź już tak zawsze szczęśliwy pieseczku!!! Quote
diana79 Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Uszatek ma się lepiej niż nawet nie jedno dziecko :) przekazałam 100zł dla ratowania biednego zniszczonego BONO który całe życie w schronie przesiedział i bardzo potrzebuje pomocy :( [h=1]Bono - ZNISZCZONY po 4 latach w schronisku błaga o pomoc! Potrzebne $$ na leczenie!!![/h] jeżeli ktoś coś ma pilnego to piszcie uda się jeszcze trochę pomóc :) Quote
paula_t Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Oglądam te zdjęcia Uszatka jak cały czas robi wygibasy na podłodze, leży z podwoziem do góry i mam wrażenie, że on chyba nie do końca zdaje sobie sprawę ze swojej wielkości;) Zachowuje się jak taki mały, szczęśliwy szczeniaczek:loveu: Quote
diana79 Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 paula_t napisał(a):Oglądam te zdjęcia Uszatka jak cały czas robi wygibasy na podłodze, leży z podwoziem do góry i mam wrażenie, że on chyba nie do końca zdaje sobie sprawę ze swojej wielkości;) Zachowuje się jak taki mały, szczęśliwy szczeniaczek:loveu: dokładnie jak szczeniaczek :) Beata ostatnio pisała że jej pies Brutus jest wykończony po szaleństwach z Uszatkiem bo Uszatek szaleje jak szczeniak :) Quote
AleksandraF Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 diana79 napisał(a):przelewy poszły :) bardzo się cieszę, że możemy się teraz troszkę odwdzięczyć i pomóc innym potrzebującym psiakom w zamian za ogromną pomoc jaką Uszatek dostał od wszystkich cudownych ludzi :loveu::multi: Ogromne dzięki!! Kasiora oczywiście doszła, Rudy Miś od wczoraj jest u LILUtosi na DT, jest doprowadzany do eleganckiego stanu i jak już nie będzie capił i straszył brudkiem, tylko pachniał to pojedzie na badanie paszczy. Dzięki!!!!!! Quote
diana79 Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 AleksandraF napisał(a):Ogromne dzięki!! Kasiora oczywiście doszła, Rudy Miś od wczoraj jest u LILUtosi na DT, jest doprowadzany do eleganckiego stanu i jak już nie będzie capił i straszył brudkiem, tylko pachniał to pojedzie na badanie paszczy. Dzięki!!!!!! wspaniałe wieści :) dziękuję za potwierdzenie :) Quote
paula_t Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ciotki, zajrzyjcie proszę do tego psiaka, bo już nie mam pomysłu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243394-Urwany-%C5%82a%C5%84cuch-u-szyi-trz%C4%99s%C4%85cy-si%C4%99-ze-strachu-Co-z-nim-b%C4%99dzie-%21 :shake: Quote
diana79 Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='paula_t']Ciotki, zajrzyjcie proszę do tego psiaka, bo już nie mam pomysłu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243394-Urwany-łańcuch-u-szyi-trzęsący-się-ze-strachu-Co-z-nim-będzie-! :shake: już zaglądam aż się boję :( Quote
diana79 Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='paula_t']Ciotki, zajrzyjcie proszę do tego psiaka, bo już nie mam pomysłu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243394-Urwany-łańcuch-u-szyi-trzęsący-się-ze-strachu-Co-z-nim-będzie-! :shake: poszło dla Baksika 100zł zakupiłam tez karmę 15kg BRITA dla bezdomnych psów ze Szczebrzeszyna i 15 kg whiskasa dla bezdomnych kotów z ulicy którymi opiekuję się DORA1020 i nie miała już za co kupować im jedzenia http://www.dogomania.pl/forum/threads/191040-Bezdomne-ze-Szczebrzeszyna-BRAK-SPONSOR%C3%93W-DLUGI Quote
paula_t Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Diana, dziękuję Ci z całego serca za pomoc Baksikowi!:loveu: Quote
diana79 Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 kolejne bajeczne fotki z DS Uszatka :) i jego przyjaciele Quote
inka33 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Pod palmą, to ok, ale że niby taki marny trawnik i te maki, to na Majorce...?! :-o https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/21093_557161244335900_1437208690_n.jpg Ucholcu, fajnie masz, co nie? :D Quote
Nadziejka Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Cuuuudenka cudnenka:buzi:sciskam caluni czas za Uszolenkowe zdrowko i szczescie:modla:i za calunia Uchilenkowa rodzinke:iloveyou::iloveyou:braciszka i kotunia Quote
Recommended Posts