diana79 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='stzw']jaja sobie robicie? Skąd się dowiedział?[/QUOTE] nie wiem, może z fb lub z ogłoszeń, miał ich wiele i nie wszystkie są usunięte bo niektórych nie idzie usunąć dopiero jak minie ważność... Quote
Romina_74 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ja bym powiedziała, że pies uciekł i już go nie ma tam, gdzie Pan chce przyjechać a jeśli nie to bardzo dokładnie musi udowodnić to, że to jego pies - książeczka, szczepienia, itd. wraz oczywiście z wyraźnymi zdjęciami w przeciwnym razie niech sobie ... Quote
diana79 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 to musi być pomyłka a jeśli nawet to ja bym i tak go nie oddała, nie wiadomo kto to jest, 4 lata minęły to już nie jego pies Quote
stzw Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Może to nie ten pies. Ale gdybym ja szukała psa przez 4 lata to.... nie wiem, czy pogodziłabym się ze zmianą właściciela :-) Quote
Martika&Aischa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='diana79']niestety nigdy nie może być tylko dobrze... dziś zadzwonił pan do Danusi twierdząc że Uszatek to jego pies i chce go odzyskać.... zaginał m u4 lata temu, wszędzie go szukał ale nie znalazł dziś chce jechać go zobaczyć... pan przesłal fotkę mmsem ale wg nas to nie Uszatek ale na 100% nie wiemy...[/QUOTE] no to mnie zatkało !!!! Dianko czekamy na informacje co to za człowiek ? i skąd dowiedział się o Uszatku ....myślę jednak że to nie jego psiak. Quote
diana79 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='stzw']Może to nie ten pies. Ale gdybym ja szukała psa przez 4 lata to.... nie wiem, czy pogodziłabym się ze zmianą właściciela :-)[/QUOTE] on go raczej nie szukał przez 4 lata tylko 4 lata temu... pies od kilku lat byl w schronie więc jakby chciał to wg mnie by go znalazł... [quote name='Martika@Aischa']no to mnie zatkało !!!! Dianko czekamy na informacje co to za człowiek ? i skąd dowiedział się o Uszatku ....myślę jednak że to nie jego psiak.[/QUOTE] znalazł go w internecie, poznał na zdjęciu, ale to nie może być on, mam jego fotkę ale nie mogę ją wstawić bo nie mam jak może mogłabym komuś wysłać i wstawiłby dla porównania? Quote
Romina_74 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 no i koszty powinien zwrócić jakie zostały poniesione w związku z pomocą psiakowi przez ten czas - to na pewno ostudzi jego zapał Quote
diana79 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 nie to na 100% wg mnie nie on, ma bardziej szpiczaste uszy i inne umaszczenie, pan może bardziej chciał wierzyć że to jego pies, nie wiem jak można się tak pomylić ale czekam na wieści Quote
__Lara Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='diana79']nie to na 100% wg mnie nie on, ma bardziej szpiczaste uszy i inne umaszczenie, pan może bardziej chciał wierzyć że to jego pies, nie wiem jak można się tak pomylić ale czekam na wieści[/QUOTE] Jakby się gościu upierał to pamiętajcie, że minęły 4 lata, a po 2 ten pan stracił już prawo własności do swojego psa. Quote
diana79 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='__Lara']Jakby się gościu upierał to pamiętajcie, że minęły 4 lata, a po 2 ten pan stracił już prawo własności do swojego psa.[/QUOTE] o dzięki to dobrze wiedzieć :) Quote
diana79 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 możemy być spokojnie że to nie on zobaczcie sami :) ale może go ktoś rozpozna i pies wróci do właściciela któremu chyba bardzo zalezy Quote
diana79 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='stzw']Daj go dziewczynom z owczarków. Np egradska.[/QUOTE] tak wrzuciłam na onki, może się jeszcze odnajdzie i pies wróci do właściciela Quote
piescofajnyjest Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 strasznie Panu wspolczuje, ale to nie jest nasz Uszatek.....! Quote
inka33 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='diana79'][FONT=lucida grande]Nikt wcześniej nie odkrył, że Uszatek potrafi dawać łapkę : ) i to w dodatku prawą i lewą !!![/FONT] Jednocześnie...? :diabloti: [quote name='diana79']niestety nigdy nie może być tylko dobrze... dziś zadzwonił pan do Danusi twierdząc że Uszatek to jego pies i chce go odzyskać.... zaginał m u4 lata temu, wszędzie go szukał ale nie znalazł dziś chce jechać go zobaczyć... pan przesłal fotkę mmsem ale wg nas to nie Uszatek ale na 100% nie wiemy... Kurczę, a mi się majaczy, że był taki motyw na wątku, że ktoś podejrzewał, że zna właściciela "tego psa", czyli Uszatka i jego historię (nie pamiętam, na czym się ten temat zakończył...), ale teraz nie mam czasu poszukać... :oops: Quote
diana79 Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='inka33']Jednocześnie...? :diabloti: hahaha może ;) Kurczę, a mi się majaczy, że był taki motyw na wątku, że ktoś podejrzewał, że zna właściciela "tego psa", czyli Uszatka i jego historię (nie pamiętam, na czym się ten temat zakończył...), ale teraz nie mam czasu poszukać... :oops:[/QUOTE] tak był taki motyw, dziewczyna na fb go rozpoznała, ale jego była pani nie przyznała się wtedy do niego (pewnie się obawiała że chcielibyśmy jej go wcisnąć) ale właśnie ta dziewczyna napisała do mnie dwa dni temu, że znów spotkała ta byłą panią i pani sie przyznała że to jej pies, rozpoznała go na zdjęciu (bo już jest pies bezpieczny...) Quote
Cantadorra Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Niezła historia, jaka otacza Uszatka. Taki niepozorny Uszatek, a tyle tajemnicy wokół niego i niepełnych informacji. Do góry uszka Uszatku, masz już swoją Panią :) Quote
stzw Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Cantadorra, może pies tego pana, ten ze zdjęcia, gdzieś ciągle czeka...Pamiętaj o nim Ty i reszta ekipy owczarkowej. Widać panu zależy na psie skoro od tylu lat przegląda ogłoszenia :-) Quote
inka33 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='diana79']tak był taki motyw, dziewczyna na fb go rozpoznała, ale jego była pani nie przyznała się wtedy do niego (pewnie się obawiała że chcielibyśmy jej go wcisnąć) ale właśnie ta dziewczyna napisała do mnie dwa dni temu, że znów spotkała ta byłą panią i pani sie przyznała że to jej pies, rozpoznała go na zdjęciu (bo już jest pies bezpieczny...)[/QUOTE] Wrr. :angryy: No, ale przynajmniej wszystko jasne z tymi "właścicielami"... Uszatek, masz już sombrero? :p Hihi, a jedna dogomianiaczka pojechała właśnie na Majorkę wczasować się tydzień! Zazdraszczam... :oops: Ale p/a nie zrobi, skoro domek w Polsce się z Wielkimi Uszami "wczasuje"... :evil_lol: Quote
piescofajnyjest Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 zagladam do Uszu....:) trzymam kciuki caly czas, zeby sie wszystko poukladalo..... Quote
inka33 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Uszasty, nie gniewaj się proszę... :oops: Potrzebna pomoc Pinczerce i Lili. :modla: Pozwolę sobie zaprosić na świeżutki wąteczek suńki Majki pilnie potrzebującej pomocy. :oops: Umarła jej Pani, a ją "rodzina" wyrzuciła do schroniska. Majka była w ciąży, a teraz jeszcze jest chora.... Wąteczek na razie cichutki... Właśnie dziewczyny pojechały z nią do weta... Może ktoś mógłby sobie wstawić w podpis...? :oops: Porozsyłać lub choć zajrzeć na wątek...? Quote
Nadziejka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 :crazyeye:o matuluuuuuuu .... Uchiolinku trzymaj sie zdrowo kochany:buzi::bye: Quote
Martika&Aischa Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Uszatek już na pewno w sombrero biega :lol: światowy chłopak :):):) Quote
inka33 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Uszatek już na pewno w sombrero biega :lol: światowy chłopak :):):)[/QUOTE] Oj, jeszcze nie całkiem. :p Się musi wcześniej jeszcze wysamolocić z Polski, a jeszcze wcześniej nabyć sobie kontenerek za - bagatela! - parę stówek... :-o Quote
diana79 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 tak jeszcze długa droga do domu czeka Uszatka, zabieg, paszport, transporter.... szukam gdzieś używanych ale nic nie idzie znaleźć pani Beata tylko chwali Uszatka, jest nim zachwycona, ostatnio mówiła że zjadł 5 talerzy zupy, najpierw wyjada mięso później resztę, ja już widzę jak on ładnie przytyje przy domowej kuchni swojej pańci ;) zaraz wrzucę pierwsze fotki z fb ;) Quote
Recommended Posts