Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dzięki kochanej ulvhedinn jest dla niej DT, ale bardzo daleko - Ligota k/ Wrocławia.
To dla niej ogromna szansa, by opuściła schronisko, dlatego bardzo proszę o wsparcie na transport. Trasa do pokonania to ok. 340 km - z woj. kuj.-pom. do Ligoty k/ Wrocławia.

DT sprawdzony i doświadczony.

Przebywa w małym ciasnym kojcu tzw. "blaszaku". Ma w nim ograniczoną widoczność, nie mówiac o przestrzeni. Psy nie wychodzą na spacery, sterylizacji brak.

Edited by toyota
  • Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O mamusiu, merle border! U mnie jest na dt sunia "w typie" bordera, ale tylko z wyglądu, bo tak spokojnej i smutnej suni nigdy dotąd nie miałam.
A bordery to wulkany energii!

Posted

toyota napisał(a):
Muszę kkasiiiar ściągnąć na wątek, niech się wypowie, bo to z jej TZ-em mogłaby ewentualnie jechać.

:D no jesli nie dostanie szału w tych pasach :D mialam takie i na bazarku sprzedałam jakis czas temu.. czlowiek jednak głupi jest .. ;)
Edit : Sunia sliczna!:loveu:

Posted

Wystarczy, że niunia dojedzie w okolice Wrocka, dalej ją spokojnie sama odstawię ;) Niestety akurat jak na złość w najblizszym czasie nie mam żadnych zawodów w tamtym regionie....

DT doświadczony, na pewno dopasują człowieka do psicy według zapotrzebowań, pracują z psami, szkolą- a bardzo mi zależy, żeby się psi dzieciak (bo ona emocjonalnie to takie dzieciak właśnie) nie zmarnował.....

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='toyota']Była opcja transportu darmowego do Wrocławia, ale niestety w półciężarówce obok kierowcy, a zważywszy na jej ADHD byłoby to niebezpieczne :(.[/QUOTE]

na to jest przecież sposób!! albo w transporterze albo może być na smyczy do drzwi pasażera przymocowanej tak aby nie przeszkadzała kierowcy a mogła leżeć na siedzeniu!!:p

Posted (edited)

[quote name='tymuś']na to jest przecież sposób!! albo w transporterze albo może być na smyczy do drzwi pasażera przymocowanej tak aby nie przeszkadzała kierowcy a mogła leżeć na siedzeniu!!:p[/QUOTE]

Na razie kierowca (TZ kkasiiiar) się nie wybiera w tamte strony, a BDT nie może czekać w nieskończoność, bo psów w potrzebie jest mnóstwo. BDT zaoferował miejsce dla Suni 8 stycznia i na razie nie ma widoków na darmowy transport.

Z kkasiiar jestem w stałym kontakcie i gdyby "wyskoczył" jednak darmowy transport, uzbierane pieniądze, za zgodą darczyńcow przekażemy na karmę dla innych potrzebujące psiaków w BDT.

Edited by toyota
Posted (edited)

Chciałabym zaproponować, że jeśli jednak trafi się transport darmowy, to takiej okazji na pewno nie zmarnujemy i wówczas, jeśli darczyńcy nie będą mieli nic przeciwko, uzbierane pieniądze trafią po połowie na Korka, który jest w BDT u ulvhedin: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236560-Malutki-Koreczek-z-wielką-dziurą-w-głowie oraz na bezpłatne tymczasy u kkasiiiar - Ledę:http://www.dogomania.pl/forum/threads/234782-2-szczeniaki-chyba-amstaffowate-Leda-w-BDT-u-kkasiiiar-chłopczyk-szuka-DT-( i bernardyna: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239118-Pies-w-typie-bernardyna-znaleziony-w-zaspie-przy-A1-u-mnie-na-BDT-prosze-o-pomoc-(.

Edited by toyota