Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

W podobnej sprawie-też były kozy-wydaje mi się,że fundacja,,Zwierzęta Eulali,,je brały...Nie wiem tylko czy istnieją jeszcze..
W każdym razie podaję kontakt:

Fundacja "Zwierzęta Eulalii"
Zyzdrojowa Wola 6
11-710 Piecki

www.eulalia.pl
e-mail: fundacja@eulalia.pl
tel. +48 601 390 091
------------
E/W/R

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja i narazie moge Ci wyslac 50 zl.Jest to zbyt mala kwota na Twoje tak ogromne potrzeby,poprostu powiem jestes WIELKA.
Gdyby to bylo blisko chetnie bym Ci pomogla ,a prosze napisz gdzie jest ta Kamienna Gora jak daleko od Tarnowa.

Posted

*GRUSZKA* napisał(a):
Jestem i ja i narazie moge Ci wyslac 50 zl.Jest to zbyt mala kwota na Twoje tak ogromne potrzeby,poprostu powiem jestes WIELKA.
Gdyby to bylo blisko chetnie bym Ci pomogla ,a prosze napisz gdzie jest ta Kamienna Gora jak daleko od Tarnowa.

Dziękuje za każda pomoc. 50zł to bardzo dużo. Czy możesz wysłać pieniażki na konto Stowarzyszenia.
Z Kamiennej Góry do Tarnowa jest 435km. Kamienna Góra woj.dolnośląskie

Posted

poproszę teściową aby u siebie na wiosce popytała o miejsce dla kóz...może akurat ktoś się zgodzi przyjąć...pomóc jeszcze mogę w rozsyłaniu i zapraszaniu, i dorzucić grosza na bazarku. wiec lecę zapraszać.

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Kochani. Dostałam 100zł od mojej sąsiadki. Jutro wpłace na konto Stowarzyszenia.

Super sąsiadka!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

O Boże, kolejny dramat.
Ile dziesiątek jeszcze jest takich gospodarstw w naszym kraju.....
Dlaczego nikt nie widzi, nikt nie pomoże zapobiec.
Może gminom wygodnie, że mają kogoś kto przygarnia wszystkie psy bezdomne.

Biedni, i ci ludzie i te psy:-(

Posted

czesc Monia jestem.. W ogloszeniach moge pomoc..
Szlag Mnie jasny trafia jak czytam ze takie rzeczy maja miejsce. Sasiedzi zglosili szkoda ze dopiero w momencie gdzie ewidentnie zaczelo im to przeszkadzac.. Wczesniej mozna bylo zapobiec tragedii....

Posted

Wiola&Miłosz napisał(a):
czesc Monia jestem.. W ogloszeniach moge pomoc..
Szlag Mnie jasny trafia jak czytam ze takie rzeczy maja miejsce. Sasiedzi zglosili szkoda ze dopiero w momencie gdzie ewidentnie zaczelo im to przeszkadzac.. Wczesniej mozna bylo zapobiec tragedii....

Być może wcześniej przeszkadzały wałęsające sie psy i podrzucali tym ludziom, a teraz przeszkadzają, bo jest ich za dużo...

Guest Elżbieta481
Posted (edited)

Tych ludzi też szkoda..Jest tam pomoc społeczna?Co za wstrętne czasy!Znieczulica ot co!
----------------------------------------------
Słucham właśnie wystąpienia Owsiaka.Czyta listy,które dostał po ogłoszeniu,że ta orkiestra zbiera też na starych ludzi...To co cytował dowodzi jednego przynajmniej dla mnie straszne czasy,straszny kraj,okrutna znieczulica...
Jakieś hospicjum dla tego pana z wątku?Żonie ciężko patrzeć jak umiera kochany człowiek,a tam jednak opieka..
E/W

Edited by waldi481