Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jo ka napisał(a):
ojj wybacz, ale dzisiaj już nie dałam rady zajrzeć dokładnie do szafy, (praca-dom, dom-praca! życie! eh życie!) ale na weekend na pewno przygotuję pełen opis; na tą chwilę mogę dopowiedzieć że będzie ok 10 -15 szt fantów, w tym również książki, bibeloty, zabawki etc. czyli 'ala tinkowy misz-masz ;)

nic nie szkodzi ;)
ja w weekend i tak nie zrobie tego bazarku (net radiowy nie pozwala na takie szalenstwa); dopiero w poniedziałek, ale za to z samego rana, czyli od szóstej już będę działać :)

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo ka']ojj wybacz, ale dzisiaj już nie dałam rady zajrzeć dokładnie do szafy, (praca-dom, dom-praca! życie! eh życie!) ale na weekend na pewno przygotuję pełen opis; na tą chwilę mogę dopowiedzieć że będzie ok 10 -15 szt fantów, w tym również książki, bibeloty, zabawki etc. czyli 'ala tinkowy misz-masz ;)

Super, już się nie mogę doczekać :)

[quote name='MALWA']Jestem na zaproszenie Liliii.....Proszę o konto, dorzucę coś jednorazowo.

Pięknie dziękuję za chęć pomocy, już wysyłam PW! :loveu:

[quote name='inka33']Ja tylko takie:

. . .

Linkowanie jest, powinno być OK....

Piękne banerki, dziękuję!!! :loveu::loveu::loveu:

Lili na dogo nie ma nic prostszego, zaznaczasz myszką bannerek, kopiujesz, wchodzisz w opcje swojego konta "SYGNATURA" wklejasz bannerek, zapisujesz i gotowe :)

Jeszcze dziś i jutro, jeszcze dziś i jutro :roll:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Lili na dogo nie ma nic prostszego, zaznaczasz myszką bannerek, kopiujesz, wchodzisz w opcje swojego konta "SYGNATURA" wklejasz bannerek, zapisujesz i gotowe :)

Jeszcze dziś i jutro, jeszcze dziś i jutro :roll:

Tylko że u mnie to nie wychodzi :placz:

Posted

Dobrze, że w sobotę Tinka wyjeżdża ze schronu bo zapowiadają powrót zimy od weekendu. próbowałam z banerkiem i chyba mi nie wyszło a postępowałam dokładnie z instrukcją.

Posted

Lili8522 napisał(a):
Tylko że u mnie to nie wychodzi :placz:

Teraz to Ci w ogóle cały podpis zniknął ;)

tiggi napisał(a):
Dobrze, że w sobotę Tinka wyjeżdża ze schronu bo zapowiadają powrót zimy od weekendu. próbowałam z banerkiem i chyba mi nie wyszło a postępowałam dokładnie z instrukcją.

Dokładnie, mają przyjść potworne mrozy i opady śniegu... Tince się uda, oby reszta jej schroniskowych współtowarzyszy to wytrzymała...

Posted

Ja również mam nadzieję. Póki co pakiet ogłoszeń wykupiony i ani jednego telefonu w sprawie adopcji...

Zaksięgowałam natomiast kolejne wpłaty na koncie Tiny za które baaaaardzo dziękuję :)
-10zł dorota1
-80zł rzepek

Cioteczki jesteście cudowne!

Posted

Vienna napisał(a):
Dopiero teraz znalazłam wątek "mojej" Auchanowskiej podopiecznej:evil_lol:
Deklaruję dla Tinki 10 zł miesięcznie.

A ja w końcu wiem pod jakim nickiem się kryjesz :evil_lol:
Dziękuję w imieniu Tiny i wysyłam Ci PW z numerem konta :)