Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podnoszę.

I nadal nie widzę wszystkich postów. :( Masakra

Jej Fidelek w końccu udało mi się zobaczyć twój post (pewnie się powtarzam ale mam problemy z dogo).

Jak możesz to może Terierka lub Bastera lub Trolla. Wybierz, którego chcesz. ;) A ja wystawię jutro resztę. No i trzeba obfocić nowe psiaki.

Nie wiem, w jaki spodob ludzie sie dowiedzieli o Zuzi. Mam nadzieję, że to dzięki allegro. ;) Ale chyba jak się nie mylę to kilka psiaków własnie dzieki dogo, allegro trafily do domków. Ale o Zuzie sie jeszcze dowiem.

A i mam złe wieści.

W przytulisku (Fundacja Mali Bracia) panuje nosówka. W sobotę może będę wiedzieć coś więcej....
Ale wiadomo jakie są szanse.....
Może uda się kilka psiakow zabrac do schroniska i uratować. Narazie nic więcej nie wiem. Mozliwe ze w sobotę będę wiedzieć cos wiecej...

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidelek2 napisał(a):

Franca, czy ten domek był z ogłoszenia? Wiesz może?
I mam pytanie: Kogo teraz wystawić na allegro? Macie jakiegoś kandydata lub kandydatkę? :cool3:

Ponawiam swoje pytanie ;)

Posted

Fidelku przepraszam to przez to dogo....
Zuzia nie znalazla domku przez dogo, poprostu przyszła do schroniska pani, która się nią zainteresowala.

Do wystawienia jest Baster, Troll oraz terierek.

Mieciu możliwe że pojedzie do domku do Wrcoławia. Narazie rozmowy trwają.... Ale potrzebuje kogos z tamtych okolic w celu zrobienia wizyty poadopcyjnej i moze przed rowniez.

Posted

Tak przydałoby się wystawić Bastera i Trolla, to naprawdę cudne psiaki, zdjęcia niestety nie oddają ich uroku ale są pięknie umaszczone i przytulaste.

Wiem od Francy że Magda - wolontariuszka ze schroniska była dziś z wizytą przedadopcyhną u chłopaka który chce wziąć Miecia. Wszystko wskazuje na to że Miecio jutro pojedzie do nowego domku !!! tylko ciiiiii........... bo nie powinnam zapeszać !!!!

Posted

Franca81 napisał(a):

Mieciu już jest w domu!!!! Polubił się ze swoją koleżanką (wysterylizowaną).

JEJ!!!!! WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!!!!!:multi::loveu::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::ylsuper::klacz::BIG::cunao:

Posted

Tak Miecio w domku !!!! bardzo bardzo sie ciesze bo szczerze mówiąc myślałam że z nim będzie cieżko jeślki chodzi o adopcję, niestety wróciła do schroniska sunia amstafka Milka, nie wiemy czemu. Problem jest z nia taki ze podobno nie nadaje się do domu, jak będe w przyszłym tygodniu w schronie to może się czegoś dowiem !

Posted

Nie mam więcej fotek. Nie potrafie ich znależć.

Jeszcze mam info ze sa do oddania 4 szczeniaki amstaffa. Same pieski, mają 8 tygodnii. Po lagodnych rodzicach.

Posted

Ja bym to nazwala pseudohodowla. I brakiem uswiadomienia.
Pani zadzwonila do wolontariuszki i poprosila o pomoc w zanezieniu tym psiakom domu. Magda rozmawiała trochę z tą panią. I tłumaczyła że tak się nie robi, ze trzeba wysterylizowac sunie. Babka niby przyznala racje ale czy zmienila zdanie (co do takiego rozmnazania) to nie wiem. Nie pozostaje nic innego jak szukac im domku. Bo ta pani jak dobrze zrozumialam znalazla sie w trudnej sytuacji i nie moze sie juz nimi zajmowac. I pilnie szuka domów dla nich. A chyba nikt nie chce by oddala pierwszym lepszym ludziom. Bo to kwestia czasu i znow bedziemy im szukac domow z tym ze wtedy juz moga byc pokrzywdzone przez zycie.

Nie mam sil komentowac postawy tej Pani....

Posted

chyba lepiej nie komentować:shake: po co się denerwować ciągle jeszcze są tacy ludzie i też są tacy którzy szukają domów tym ofiarom ludzkiej głupoty:-(

Posted

Zaktualizowałam stronę pierwszą. Dodałam fotki nowych psiaków szukających domu. Nie mam więcej informacji o nich niż tylko to co napisałam.... :(

Posted

Zaraz z Darią jedziemy do schroniska. :multi:

Chyba płonne to nadzieje by zobaczyć puste boksy. :cool3: No ale mam chociaż nadzieje że bidulek nie przybyło ale wręcz ubyło.

Narazie nie chcę zapeszać ale we wtorek przyjadą z radia i będą nagrywać cykl reportaży. :loveu: No ale to będę wiedzieć w sobotę bo czekam na telefon z radia w celu potwierdzenia. :lol: