dariaopole Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 cicho i pusto bo zadnych dobrych wiesci nie ma :shake: Quote
olenka_f Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 skarby moje żeby ten mikołaj was odwiedził i dał DOM Quote
Edi100 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Uuuuuuuu w Nowy Roku ciotki nie zajrzały? Niech ten Nowy rodzi obfitości szczęścia i zrozumienia:) Quote
basiagk Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Edi100 napisał(a):Uuuuuuuu w Nowy Roku ciotki nie zajrzały? No wstyd!:oops: Quote
dariaopole Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ano wstyd wstyd :oops: ale nie wiem co się w schronie dzieje, pewnie nic nowego bo Magda by napisała! Quote
Edi100 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 dariaopole napisał(a):ano wstyd wstyd :oops: ale nie wiem co się w schronie dzieje, pewnie nic nowego bo Magda by napisała! Jesli brak złych wieści to już dobre wieści. Oby psiaki domki znajdowały! Quote
Madziek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wielkie dzięki cioteczki, że odwiedzacie opolskie psiaki Przepraszam, że znowu przerwa w dostawie wiadomości. Nie wiem czy wspominałam, że remontowana jest kuchnia i kończona izolatka dla kotów. Powoli też zaczynają się prace nad nowymi kojcami. Na jednym z wybiegów zostały wymienione budy na nowe. Co najważniejsze to to, że nawiązaliśmy kontakt z holenerską fundacją Abandoned Pets Foundation i organizacją Vagabond Pets. A właściwie to oni z nami ;-) Pomagają na wiele sposobów: przywożą mnóstwo darów (jedzenie, koce, legowiska, zabawki, smycze, leki i mnóstwo innych), organizują adopcje na odległość i szuakją domów dla psów i kotów w Holandii. Przed świętami po nowe życie pojechały dwa kociaki i 6 psów! Holendrzy mają zamiar znowu nas odwiedzić pod koniec lutego i na pewno zabiorą kilka psiaków i kotów. Poza tym nie długo zacznie działać nasza fundacja (czekam właśnie na rejestrację) FUNDACJA FIOLETOWY PIES ;-) Francuś co tam u Ciebie słychać? Psiaki się za Tobą stęskniły! Daria i za Tobą też! jak się czujesz? Pozdrowienia dla wszystkich, któzy pamiętają o nas:iloveyou: Quote
madzia828 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 no to super wieści :multi::multi: gratuluje współpracy z fundacją holenderską ;)no i trzymam kciuki za szybką rejestrację Waszej fundacji :p Quote
dariaopole Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Madziek - dzięki za więsci. Czuję sie ok ale niestety odwiedzę psiaki dopiero pod koniec stycznia/początek lutego. Na szczęście niedługo w pracy mam ferie więc będę miała troche czasu no i mogę już wyprowadzać psy bo palce prawie wygojone. Napisz kochanie tylko co u Bastusia i Bessi ??? totalnie bez zmian ??? Quote
Madziek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no to czekamy na Ciebie Daria :-) niestety u Basterka i Bessinki bez zmian. Bessi dostała od Holendrów prezent - piłeczkę i sznur do zabawy, była bardzo zadowolona, nawet nie wiedziałam, że ona tak lubi się bawić. Baster jutro będzie miał pobraną krew do badania, zobaczymy jak się ma jego trzustka Quote
dariaopole Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 marzy mi się domek dla Bastusia i Bessinki............ Quote
Franca81 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Oj Ciotki zaniedbałam trochę sprawę... Bardzo chciałabym podjechać do schronu ale pracuję... Może w sobotę mi się uda (o ile Tz bedzie chcial jechac ze mna). Ale na razie to sa plany - wiec moga sie jeszcze zmienic.... Allegro Bessi i Basterka sie skonczylo ale zaraz wystawie ponownie ;) A u mnie wszystko ok, tylko masakrycznie czasu brakuje... Quote
dariaopole Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 cioteczki z okolic Opola - czy ktos może sprawdzić domek w Kórnicy w powiecie Krapkowice? sprawa ważna !! to wątek psinki : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65537&highlight=finka jeśli ktoś może to niech skontaktuje się z Aga_Mazury. myślałam ,że ja dam radę ale w piątek z rańca wyjeżdżam na tydzień a dziś ani jutro nie dam rady :shake: Quote
Madziek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 ja nie mobilna....nie mam jak dojechac... Quote
Franca81 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Niunia juz w domu o ile sie nie myle. ;) Quote
dariaopole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 byłam dzis w schronisku. Na spacerek załapały sie 3 amstaffki :evil_lol: Bessi wydaje mi sie ,że dużo przytyła. Kierowniczka mówiła ,że zimą nie ma kto wyprowadzać psów na spacer a na teren schroniska nie może jej puścić bo trwają prace budowlane tak więc panienka roztyła się na dobre :diabloti: Diabolik - to piękna urocza sunia, ma ładną głowę i jest pięknie zbudowana, do tego słodka z niej przytulanka. Niunia pręguska co była w ciąży jest zaś bardzo drobna i urocza.Basterek trochę przytył i wygląda o niebo lepiej. Niestety jest dużo nowych psów :placz:boksy zapsione:placz: zdjęć nie ma bo zapomniałam aparatu :oops: Francuś : zdejmij już Azę z pierwszej strony !! Nemo nadal w schronisku ale wydaje mi sie ,że nie widziałam Napoleona. Quote
Madziek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 niestety i Napoleon jest... ale za to dzisiaj do adopcji poszedł Bojar- przekochany wilczurowaty mieszaniec, który w schronisku był prawie 2 lata! a to taki kochany pies, tylko starszy, no i nie prezentowałsię też najpiękniej, bo baryłka się z niego zrobiła. Ale teraz już ma dom! to cudowne! Quote
Recommended Posts