olenka_f Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 :placz::placz::placz: nie cierpię takich wiadomości:-( Quote
Franca81 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 ............................................... Quote
dariaopole Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 jak widać po nowych fotkach robionych przez Panią fotograf Francę :loveu:, byłyśmy dziś w schronie. Bessi była na spacerku. Francus pewnie potem wstawi resztę fotek. Żadnych dobrych wiadomości nie ma niestety :shake: są nowe psiaki :placz:. Baster jest w boksie z Azą . wątek amstaffki Lili : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8343781#post8343781 Quote
olenka_f Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 biedactwa. cholera zima idzie nooooooooooooooooo:mad:luuuuuuuuuudzie:mad: bokserków nie macie mam nadzieję? Quote
dariaopole Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Oleńka - mamy 2 sunie bokserki :placz:, jedna sunia już niedługo chyba pójdzie do adopcji. Co do drugiej to musimy się jeszcze wywiedzieć ile ma i jak sie w schronie znalazła. Zdjęcia ma Franca.Jest też druga sunia amstaffka : to jej wątek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8356201#post8356201 Gamba - ale dziki i reszta z Brzegu są w przytulisku "Mali Bracia" chyba , a ja odwiedzam schronisko. Quote
dariaopole Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 to ta druga bokserka, chyba mix , oceńcie sami : Quote
Gamba Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Gamba - ale dziki i reszta z Brzegu są w przytulisku "Mali Bracia" chyba , a ja odwiedzam schronisko.[/quote] No własnie nie !Częśc psów z Brzegu jest tam !Był i Dziki jednak ze względu na to,że Dziki rozkopał znaczna częśc wybiegu czyli wyrządził dośc duże szkody został z przytuliska wydalony i wtrafił do schroniska! Dlatego pytałem, może gdzieś wam sie rzucił w oczy ! Quote
dariaopole Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Gamba napisał(a): No własnie nie !Częśc psów z Brzegu jest tam !Był i Dziki jednak ze względu na to,że Dziki rozkopał znaczna częśc wybiegu czyli wyrządził dośc duże szkody został z przytuliska wydalony i wtrafił do schroniska! Dlatego pytałem, może gdzieś wam sie rzucił w oczy ! jak będę następnym razem to postaram się go wynaleźć ;). Nie skupiałam się zbytnio wczoraj na wszystkich pisakach bo miałam mało czasu. Jedynie mogę zapewnić Ci , ze tam nie ma źle :) Quote
Hippies Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Mam prośbę sprawdzcie jej stosunek do innych zwierząt (psy, koty) oraz ludzi (dzieci), no i czy sterylizowana jest. Myślę, że to będzie pomocne przy adopcji ;). Quote
olenka_f Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 faflunka za kratami :placz::placz::placz::placz: Quote
Madziek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 a propo tej bokserki wszystkiego dowiem sie jutro. na pewno bedzie wysterylizowana przed adopcja Quote
Franca81 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Druga bokserka jest już na Bokserach w Potrzebie. Ma wystawione allegro i prowadzę już domki z ewentualnymi domkami. Możliwe, że jest już jeden (aczkolwiek czekam aż się do mnie jeszcze odezwą)... Nie dałam rady wszystkich psiaków od razu dać na neta. I tak wielkie dzięki dla Darii, bo przynajmniej to wszystko trzyma się jakoś w kupie. No i Magdzie. Dobra zaczynam się chyba rozpisywać. A lepiej by było bym się w garść wzięła. Postaram się wieczorkiem pozakładać psiakom wątki itp. Quote
Madziek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 a propo tej bokserki wszystkiego dowiem sie jutro. na pewno bedzie wysterylizowana przed adopcja Quote
olenka_f Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ma jakąś alergię chyba bo ma pyszczek czerwony Quote
dariaopole Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 w Opolu :loveu: Madziek będzie dziś w schronie to się wszystkiego dowie ;) Quote
Hippies Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No Słoneczka :multi: hop hop :multi: do góry !!! Quote
Edi100 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Opolskie bidulki idą na spacerek na pierwszą:) Quote
Hippies Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 No to ja znowu podnoszę :cool3: Szukamy domków :razz: Domki gdzie jesteście ?? :mad: Quote
dariaopole Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hippies juz chyba wszystko wie od Francy ale dodam tylko, że ta miodowa bokserka ma na imie Aria i ma około roku. Została wraz z owczarkiem z którym teraz jest w boksie porzucona przez rodzine która wyjechała za granicę. Z psem sie dogaduje, jak z sukami nie wiem. Quote
Recommended Posts