dariaopole Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 olenka_f napisał(a):Madzia jest sssssssssuuuuuuuuuupppppppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr:loveu: niooooooooooo!!!:cool3: Quote
Franca81 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 olenka_f napisał(a):Madzia jest sssssssssuuuuuuuuuupppppppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr:loveu: dariaopole napisał(a):niooooooooooo!!!:cool3: Zgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadzam się z wami!! :razz: Quote
Madziek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 dariaopole napisał(a):dziękujemy za pozdrowienia :) rzeczywiście nasza kierowniczka jest wspaniała no i nie wspomnę już o naszej Madzi :loveu: kobity poszalałyście czy co!? co do kierowniczki to ja się zgadzam i podnoszę wszystkie ręce i nogi w geście " jestem za", ale co do tej drugiej części to bez przesadny :oops: Quote
olenka_f Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ja mam dwie ręce i dwie nogi a Ty masz więcej?:evil_lol: nie interesuje nas Twoje "bez przesady" tu nie ma przesady Madziuniu:loveu: Quote
Franca81 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='olenka_f']ja mam dwie ręce i dwie nogi a Ty masz więcej?:evil_lol: nie interesuje nas Twoje "bez przesady" tu nie ma przesady Madziuniu:loveu: zgadzam sie !!!! a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :diabloti: Quote
dariaopole Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 no dobra Madziek i tak mamy swoje zdanie i za cholerę go nie zmienisz :eviltong: a tak w ogóle to nie słodźmy już Madzi bo woda sodowa uderzy dziewczynie do głowy i kto te wszystkie psiaki będzie ratował :evil_lol: ? Opolskie bidulki - chcę do Was zawitać w piątek bo nie pracuję :cool3: Francuś - piszesz się ?? Quote
dariaopole Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 skasowałam ogłoszenia Szary i Kumpelka, Bravo jeszcze zostawiłam ale mam nadzieję, że już wkrótce też będę mogła wykasować :cool3: Madzia bedziesz w piątek w schronie ?? przyniosę kilka kości do gryzienia dla psiaków bo moje nie moga dostawac bo od razu jest walka :shake: i 2 stare smyczki, wiem , że ich nie brakuje ale może się przydadzą. Quote
dariaopole Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 w górę w górę trza się pokazywać i lansować w końcu !!! Quote
dariaopole Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Madzia - będziesz może jutro w schronie ?? chciałabym z Tobą pogadać. Francuś - a ty jedziesz ze mną ?? Quote
dariaopole Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Byłam w schronisku, doszło trochę nowych psiaków. Niestety nie miałam aparatu :shake: kilka bidulek załapało się na spacer ;)m.in. mój ukochany Baster :loveu: Quote
dariaopole Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 hopsne Was bo coś tu taka cisza okrutna :shake: Quote
dariaopole Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Francuś : gdzie jesteś ??? trza zaktualizować pierwszy post : Szara w domu, Kumpel w domu !!! Madziek : A jak tam Bravo ??? Quote
dariaopole Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Nie no tylko ja tu bywam i odwiedzam nasze bidulki ???:placz: Quote
dariaopole Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dodałam zdjęcia naszych opolskich psiaków do mojego profilu na portalu "nasza-klasa" , może tam je ktoś zobaczy ???? Oluś i Bessi pilnie domku przed zimą szukają !!!! Quote
Franca81 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 W górę Opole!!! Dzięki Daria, że pamiętasz o psiakach. Quote
olenka_f Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 oj oj jak ja do Was dawno nie zaglądałam, małpa ze mnie opolskie sierotki w góre:multi: Quote
dariaopole Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 we wczorajszej Nowej trybunie Opolskiej jest zdjęcie psiaczka - Bingo. Ostatnio byłam z nim na spacerze i ponieważ nie wiedziałam jak ma na imię nazwałam go "rezolutny blokers":evil_lol: blokers bo mały i nadaje się do bloku, rezolutny- bo on taki uważny i czujny na spacerach. Fajny psiak , tzreba go obfocić i wrzucić na wątek !! Quote
Franca81 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 JA wybywam na ponad tydzień :loveu: Będę zaglądać czasem do psiaków ale nie wiem na ile będę mieć czasu.... :cool3: W przyszłym tygodniu będę w Opolu więc zgłaszam się na chętną w celu wyprowadzenia kudłaczy na spacerki (no i obfocenie ich). :razz: Quote
dariaopole Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hej psiaki, wpadnę do Was w tygodniu !!! Quote
dariaopole Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 pokażcie się i domków szukajcie !! Quote
olenka_f Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 hej Opole, jak Was miło wspominamy teraz Wy do Gdańska musicie przyjechać Quote
dariaopole Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 olenka_f napisał(a):hej Opole, jak Was miło wspominamy teraz Wy do Gdańska musicie przyjechać no bardzo chętnie tylko czasu brak i nie ma co z potworami zrobić :evil_lol: Quote
olenka_f Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 dariaopole napisał(a):no bardzo chętnie tylko czasu brak i nie ma co z potworami zrobić :evil_lol: czas się znajdzie a potwory ZABRAĆ ZE SOBĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 olenka_f napisał(a):czas się znajdzie a potwory ZABRAĆ ZE SOBĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: hmmm no wiesz suki jeszcze bym wzięła ale białas w aucie strasznie drze mordę i potrafi tak kilka godzin :diabloti: jadąc do weta juz mam go dość !!! Quote
Recommended Posts