Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olenka_f napisał(a):
Madzia jest sssssssssuuuuuuuuuupppppppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr:loveu:

dariaopole napisał(a):
niooooooooooo!!!:cool3:

Zgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadzam się z wami!! :razz:

Posted

dariaopole napisał(a):
dziękujemy za pozdrowienia :) rzeczywiście nasza kierowniczka jest wspaniała no i nie wspomnę już o naszej Madzi :loveu:

kobity poszalałyście czy co!? co do kierowniczki to ja się zgadzam i podnoszę wszystkie ręce i nogi w geście " jestem za", ale co do tej drugiej części to bez przesadny :oops:

Posted

[quote name='olenka_f']ja mam dwie ręce i dwie nogi a Ty masz więcej?:evil_lol:
nie interesuje nas Twoje "bez przesady" tu nie ma przesady Madziuniu:loveu:
zgadzam sie !!!! a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :diabloti:

Posted

no dobra Madziek i tak mamy swoje zdanie i za cholerę go nie zmienisz :eviltong: a tak w ogóle to nie słodźmy już Madzi bo woda sodowa uderzy dziewczynie do głowy i kto te wszystkie psiaki będzie ratował :evil_lol: ?

Opolskie bidulki - chcę do Was zawitać w piątek bo nie pracuję :cool3: Francuś - piszesz się ??

Posted

skasowałam ogłoszenia Szary i Kumpelka, Bravo jeszcze zostawiłam ale mam nadzieję, że już wkrótce też będę mogła wykasować :cool3:
Madzia bedziesz w piątek w schronie ??
przyniosę kilka kości do gryzienia dla psiaków bo moje nie moga dostawac bo od razu jest walka :shake: i 2 stare smyczki, wiem , że ich nie brakuje ale może się przydadzą.

Posted

we wczorajszej Nowej trybunie Opolskiej jest zdjęcie psiaczka - Bingo. Ostatnio byłam z nim na spacerze i ponieważ nie wiedziałam jak ma na imię nazwałam go "rezolutny blokers":evil_lol: blokers bo mały i nadaje się do bloku, rezolutny- bo on taki uważny i czujny na spacerach. Fajny psiak , tzreba go obfocić i wrzucić na wątek !!

Posted

JA wybywam na ponad tydzień :loveu: Będę zaglądać czasem do psiaków ale nie wiem na ile będę mieć czasu.... :cool3:

W przyszłym tygodniu będę w Opolu więc zgłaszam się na chętną w celu wyprowadzenia kudłaczy na spacerki (no i obfocenie ich). :razz:

Posted

olenka_f napisał(a):
czas się znajdzie a potwory ZABRAĆ ZE SOBĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:

hmmm no wiesz suki jeszcze bym wzięła ale białas w aucie strasznie drze mordę i potrafi tak kilka godzin :diabloti: jadąc do weta juz mam go dość !!!