olenka_f Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dariaopole napisał(a):Oleńka do nas zaglądnęłą :loveu: codziennie to robię :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ja nie zapominam o Was :loveu: Quote
dariaopole Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 olenka_f napisał(a):codziennie to robię :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ja nie zapominam o Was :loveu: no to bardzo się cieszę !!! u nas stara bida, nowe psiaki, domków niewiele :shake: Quote
olenka_f Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 cholerne wakacje,co:angryy: pozbywają się kłopotu:angryy: Quote
dariaopole Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ano ludziska są okropne !!!!! a pieski słodkie i kochane !!!! Quote
olenka_f Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 u nas od wczoraj taka duchota że moje diabły do tej brudnej Motławy wskakują:placz: :placz: Quote
olenka_f Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 no to na pierwszą opolskie skarby, hop :multi: Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 w nocy też szukajcie domków na pierwszej !!! Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ooo Francuś zajrzała !!!! Ty bidulo sie nie przepracowywuj bo musisz mieć siłę , żeby wątki podnosić !!! :evil_lol: Quote
Franca81 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 dariaopole napisał(a):ooo Francuś zajrzała !!!! Ty bidulo sie nie przepracowywuj bo musisz mieć siłę , żeby wątki podnosić !!! :evil_lol: Oj, ja ostatnio to nie mam sił prawie na nic.... Prace zaczęłam w samiuśkim sezonie i czasem nie wiem jak się nazywam (wiem już jak się czuje ktoś z Alzhaimerem). :eviltong: Ale jeszcze półtorej tygodnia i znów bezrobocie... :-( Quote
dariaopole Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ty ciotka smutna nie bądź bo na bezrobociu przynajmniej odpocząć można, ja sezon ciężkiej pracy zaczynam od września, juz nie moge się doczekać :diabloti: Quote
Madziek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 wielkie ratunku dla Bastera!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6528337#post6528337 Quote
dariaopole Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Opole w górę !!! Baster domku szukaj !!! Quote
dariaopole Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Byłam dzis na spacerku z Bessi, Bravo i Basterkiem. Baster został przeniesiony do boksu do Szarej bo za bardzo rozrabiał na wybiegu. Miejmy nadzieje , że będzie grzeczny i dostanie szanse na poprawę . On jest naprawdę wspaniały i uroczy, ma energię młodego psiaka, radośnie macha tą swoją kitą , jest puszysty i słodki, no cud miód :loveu: Szarunia już trochę taka ufniejsza, oczywiście najbardziej lubi Magdę ale robi postępy gdyż jak przyszłam to podeszła dziś do kraty obwąchać mi rękę a wcześniej nawet nie wychodziła z budy, jest piękna i ma niesamowite oczy :loveu: Bravo to też super psiak, bardzo ładnie chodzi na smyczy, jet grzeczny, posłuszny, jak chciał się bawić i zaczął szarpać smycz wystarczyło powiedzieć " puść" i Bravo puścił :cool3:. na spacerku co chwile wywalał sie kołami do góry :loveu: niestety przybyło trochę psiaków, głównie kundelków :-( a właśnie - nie widziałam Rudolfa !! Quote
olenka_f Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 opolskie pieseczki czy kundelki czy rasowe wszystkie bardzo kochane i wszystkie bardzo potrzebują serca i domku:loveu: Quote
dariaopole Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 piękne opolskie mordeczki biegną do góry pokazać się wszystkim dogomaniakom !! :Dog_run: Quote
Franca81 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Podnoszę!! Jak to Rudolfa nie było? Może znalazł już właściwy stały domek.... Oby. ;) Quote
dariaopole Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Franca81 napisał(a):Podnoszę!! Jak to Rudolfa nie było? Może znalazł już właściwy stały domek.... Oby. ;) no właśnie dopiero po powrocie do domu zorientowałam się , że go nie zauważyłam. Muszę Magdy spytać co z Rudym !! Quote
olenka_f Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 ja wam mówie że Rudy grzeje doopkę w domku na kanapie:razz: Quote
dariaopole Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 no mam taka nadzieję, ale juz raz był w adopcji i wrócił bo dziury kopał na ogrodzie :angryy: może tym razem do bloku trafił ?? Quote
olenka_f Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 dariaopole napisał(a):no mam taka nadzieję, ale juz raz był w adopcji i wrócił bo dziury kopał na ogrodzie :angryy: może tym razem do bloku trafił ?? moje też kopią i co z tego można zakopać:mad: Quote
dariaopole Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 dokładnie, moja sunia też kopie ale nie zakopuje ich bo robi nowe obok :evil_lol: mnie tam to nie przeszkadza ale ludzie są różni niestety, nawet szkoda komentować :angryy: Quote
Recommended Posts