Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
ooo Francuś zajrzała !!!! Ty bidulo sie nie przepracowywuj bo musisz mieć siłę , żeby wątki podnosić !!! :evil_lol:

Oj, ja ostatnio to nie mam sił prawie na nic.... Prace zaczęłam w samiuśkim sezonie i czasem nie wiem jak się nazywam (wiem już jak się czuje ktoś z Alzhaimerem). :eviltong: Ale jeszcze półtorej tygodnia i znów bezrobocie... :-(

Posted

Byłam dzis na spacerku z Bessi, Bravo i Basterkiem. Baster został przeniesiony do boksu do Szarej bo za bardzo rozrabiał na wybiegu. Miejmy nadzieje , że będzie grzeczny i dostanie szanse na poprawę . On jest naprawdę wspaniały i uroczy, ma energię młodego psiaka, radośnie macha tą swoją kitą , jest puszysty i słodki, no cud miód :loveu:
Szarunia już trochę taka ufniejsza, oczywiście najbardziej lubi Magdę ale robi postępy gdyż jak przyszłam to podeszła dziś do kraty obwąchać mi rękę a wcześniej nawet nie wychodziła z budy, jest piękna i ma niesamowite oczy :loveu:
Bravo to też super psiak, bardzo ładnie chodzi na smyczy, jet grzeczny, posłuszny, jak chciał się bawić i zaczął szarpać smycz wystarczyło powiedzieć " puść" i Bravo puścił :cool3:. na spacerku co chwile wywalał sie kołami do góry :loveu:

niestety przybyło trochę psiaków, głównie kundelków :-(

a właśnie - nie widziałam Rudolfa !!

Posted

Franca81 napisał(a):
Podnoszę!!

Jak to Rudolfa nie było? Może znalazł już właściwy stały domek.... Oby. ;)

no właśnie dopiero po powrocie do domu zorientowałam się , że go nie zauważyłam. Muszę Magdy spytać co z Rudym !!

Posted

dariaopole napisał(a):
no mam taka nadzieję, ale juz raz był w adopcji i wrócił bo dziury kopał na ogrodzie :angryy: może tym razem do bloku trafił ??

moje też kopią i co z tego można zakopać:mad: