Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziek - bedziesz może w schronie w środę ???? bo może dam rade podjechać

Francuś - a masz jakieś nowe fotki Bastera ( z lewego profilu :cool3:) to wklej bo chciałabym je zobaczyć, on jest taki śliczny !!!

Posted

ohhh Francuś przecież nie chodzi mi żebyś to teraz robiła kobieto, jak bedziesz mieć chwilkę , nie spieszy się, ale wiesz , że Basterek to mój ulubieniec (jeden z wielu ale ulubieniec :cool3:)

a i przydałoby sie jeszcze wrzucic na wątek - Uszka - Magda ma chyba jego zdjecia !!

Posted

Bardzo proszę - czyż Ucholek nie jest cudny :loveu: bardzo miły pies i bardzo źle znosi zamknięcie w kojcu. po spacerze trzeba go dosłownie wnosić do boksu. Zapiera się wszystkimi łapami i ogonem, żeby tylko nie wrócić tam. Tak bardzo chce się wydostać, że kaleczy sobie nosek. Poza schroniskiem jest wesoły, energiczny. Zna komendy siad i daje łapę. Na smyczy dosyć mocno ciągnie, ale po jakimś czasie się uspokaja

Posted

Ucholek jest śliczny, nie wiem tylko czemu myślałam że on Ufo a nie Ucho, cos z tym moim słuchem nie tak (mąż non stop mi to wypomina a ja zawsze mówię , że go słucham ale nie pojmuję :eviltong:)

Posted

dariaopole napisał(a):
Ucholek jest śliczny, nie wiem tylko czemu myślałam że on Ufo a nie Ucho, cos z tym moim słuchem nie tak (mąż non stop mi to wypomina a ja zawsze mówię , że go słucham ale nie pojmuję :eviltong:)

może Ciotka masz tak, że słyszysz to co chcesz słyszeć ? :cool3: ;-)

Posted

a chyba Wam jeszcze nie mówiłam, że Rudolf wrócił do schroniska:( ludzie go oddali, bo im cały ogród za nornicą przekopał. Powinni być wdzięczni, że sami nie muszą, tylko ich ktoś wyręczył !

taki znowu smutny Rudolfo jest ...

Posted

No wiec byłam dziś w schronisku : najpierw na spacerze był Ucho i jego koleżanka z boksu Axa. Ucho jest przeuroczy, silny, pieknie umaszczony, strasznie płacze wsadzony do boksu, skacze na kraty i wydaje z siebie taki głos że aż serce pęka :placz:
Potem była Bessinka, boże jaka ona cudna, grzeczna dziewczynka, dzis była bardzo energiczna, szalała, skakała, wywalała się kołami do góry, merdała całą pupą łącznie z ogonem :loveu: jest słodka, biedna jak tylko wróci do boksu to smutnieje :-(
potem na spacerze były dwie nowe sunie, niestety nie mam zdjęc , jedna to istne rozrabiające cudo , młodziutkie może 8 miesięczne - sunia , średniej wielkości, multikolorka z dłuższą sierścia :loveu:, druga to taka mała onka, z długim włosem, może 2 letnia, wygląda jak szczeniak ON lub nie wyrośnięty owczarek, cudna, następnym razem postaram się o fotki !!!

Posted

Wczoraj nie miałam kiedy zrobić tym dziewczynkom zdjęć, dzisiaj też jadę do schroniska tylko na chwilę podrzucić lekarstwa, ale jutro już myślę uda mi się cyknąć jakieś fotki. Chociaż myślę, że te dwie panienki znajdą domy zanim się obejrzymy ;-)