Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i doopcia blada, do schronu żesmy z Francą nie podjechały :shake:, tak to jest jak się mieszka poza Opolem a samochód w naprawie.:mad:

Madziek - ja od poniedziałku mam urlop, napisz może kiedy w tygodniu byś była w schronie, to przyjedziemy z Agata tak na dłużej, kilka godzin, porobić foty psiakom które jeszcze nie mają zdjęć i pospacerować z psiakami !!! Z Basterkiem musze tez wyjść w końcu !!!!

Posted

Fotki już pozmniejszane i powstawiane w ramki. Ale na neta nie dam rady dziś psiaki dać. :oops:
Dogo mi muli okropniaście.... :mad:
Imageshack jeszcze gorzej... :angryy:

Dziś tylko tu wstawię to co zdążył mi imageshack ładnie wsadzić na neta (przy trzeciej fotce już mi przestał działać). :shake: A nie mam dziś już na tyle czasu by walczyć z tymi dwoma wirtualnymi potfforkami. :angryy:

Posted

Cudnie, ślicznie, bardzo bardzo bardzo dziekuję cioci Francy za zdjęcia i wątki. czasem te moje upośledzenie techniczne na cos się przydaje :eviltong: gdyż nie muszę nic robić :evil_lol: a tak serio na prawde Francus jestem Ci wdzięczna , nameczyłaś się dziewczynko wiec idź dziś wcześnie spać :p

a wy cioteczki podziwiajcie nasze cudne psiaki !!!!