Franca81 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 I odwiedziłyśmy. Później postaram się dołożyć Genuę. Wyprowadziłyśmy ją i jej towarzysza na spacerek.... Wygłaskałyśmy połowę psiaków w schronisku. Doszedł Husky (tzn pani husky) ;) Jest przepiękny i duży owczarek niemiecki. Istne cudo taki piękny i puchaty miś. Ale niestety musiał mieć złe przeżycia bo nie reaguje pozytywnie na ludzi podchodzących do niego..... Quote
dariaopole Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 jak Franca wklei fotki Genuy to zobaczycie jaka ona cudna mordeczka jest :loveu: Quote
Madziek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Franca81 napisał(a):I odwiedziłyśmy. Później postaram się dołożyć Genuę. Wyprowadziłyśmy ją i jej towarzysza na spacerek.... Wygłaskałyśmy połowę psiaków w schronisku. Doszedł Husky (tzn pani husky) ;) Jest przepiękny i duży owczarek niemiecki. Istne cudo taki piękny i puchaty miś. Ale niestety musiał mieć złe przeżycia bo nie reaguje pozytywnie na ludzi podchodzących do niego..... Genua jest superasta! wesoła, mizianiowa i uśmiechnięta od ucha do ucha :p a wiecie kiedy trafiła do schroniska - w piątek trzynastego. Ja nie jestem zwykle jakaś przesądna, ale to rzeczywiście był dla Genuy pechowy dzień. Ja w razie czego służę zdjęciami huskowej, aczkolwiek już się nią ktoś interesował - mają do mnie na dniach dzwonić ludzie w jej sprawie :-) A owczarek to ten co mnie dziabął :mad: ;-) ale już znalazłsię jego włąściciel, więc jak przejdzie obserwację do fruuu do domku spowrotem :-) Quote
Madziek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 aha, no i dzisiaj do schroniska została przywieziona jamniczka, którą pan znalazł w lesie przywiązaną do drzewa. Ponoć miała przy sobie karteczkę "Saba 10 lat". Biedna psinka siedzi cały czas przy wyjściu boksu i płacze :( byłąm z nią na spacerku, a ona gnała przed siebie jakby chciała uciec jak najdalej od schroniska. Założę jej osobny wątek, zdjęcia będą za kilka chwil Quote
dariaopole Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 biedna jamniorka, nawet nikt nie miał odwagi odwieźć jej do schroniska :angryy: A Genua rzeczywiście jest super, niestety Franca ma coś z kompem więc nie może wkleić fotek. Quote
CoToMa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Tu jest wątek przytuliskowej Dżany: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75300 Quote
rafalopole Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 biedna jamniczka,nie wiadomo ile była tam przywiązana do tego drzewa.Hop na pierwszą stronkę. Quote
Madziek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jamnisia ma już swo wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6341677#post6341677 Quote
dariaopole Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Magda a sa jeszcze szczeniaki ?? napisz coś może o nich !!! (jeden pręgusek był przecudny) aha no i coś o tej dobermance. Quote
Madziek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 dariaopole napisał(a):Magda a sa jeszcze szczeniaki ?? napisz coś może o nich !!! (jeden pręgusek był przecudny) aha no i coś o tej dobermance. są dwa bokserowate szczeniorki, ale z tego co wiem to już zamówione :lol: nie byłam wczoraj w kociarni, więc nie wiem czy tam jest jakiś maluch o dobermance napiszę coś jak tylko się więcej dowiem. To znaczy narazie wiem, że jest przemiła, łagodna, bardzo energiczna, piękna i chyba dość młoda (około 2 lata) jak tylko będę miła pełne informacje to pokażę ją wątku dobokowym Quote
dariaopole Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ok, to czekamy na wieści. Szczeniorki sa boskie !!! ciesze się że już zamówione :multi: Quote
CoToMa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Psiaki, szybciutko na samą górę, tam może jakiś domek sie czai... Quote
dariaopole Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 znów skaczemy skarby !!! Franca kochanie a masz zdjecia Genuy??? ona taka sliczna jak masz i możesz to wrzuć ślicznotę !!! Quote
Madziek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ciotki czy labladorka jeszcze wisi gdzieś na ogłoszeniach? bo do mnie dzwonią w jej sprawie i dzwonią :mdrmed: a no i miałam się spytać gdzie zamieszczacie ogłoszenia? Quote
madzia828 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ja dałam niunię na labradory ale wątek juz zamknięty :loveu: Quote
dariaopole Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Madziek : ja wystawiałam :oops: wyleciało mi to z głowy, przepraszam :oops: ogłoszenia juz usunęłam, nie jestem tylko pewna czy wystawiałam ja na ojej a na stronie nie moge sprawdzic i nie da się kasować, musi po prostu wygasnąć :cool1: Quote
dariaopole Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Szybciutko z rana podnosze i lece do pracy bo przez to dogo albo sie spóźniam do roboty, albo obiad przypalam :cool1: aha - zapraszam na bazarki z mojego podpisu !!! no i gdzież ta Franca sie podziewa ?????:mad: Quote
Franca81 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 O kurde. Zapomnialam!!!! :angryy: Sorki. :roll::oops::-o:crazyeye: Ale komp mi siadl wlasnie jak obrabialam jej fotki.... A po odebraniu go w miare sprawnego calkowicie zapomnialam..... Dziś będą... Tzn zaraz bo część miałam już obrobione.... Ale wstyd..... Dobra, lece je na neta wstawiać..:roll: Quote
dariaopole Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 wstyd wstyd cioteczko, zapominasz o nas i o pieskach, ty Franco jedna :evil_lol: !!! ten twój nick pasuje do Ciebie jak ulał :diabloti: Quote
Recommended Posts