Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I odwiedziłyśmy.

Później postaram się dołożyć Genuę. Wyprowadziłyśmy ją i jej towarzysza na spacerek.... Wygłaskałyśmy połowę psiaków w schronisku.
Doszedł Husky (tzn pani husky) ;)
Jest przepiękny i duży owczarek niemiecki. Istne cudo taki piękny i puchaty miś. Ale niestety musiał mieć złe przeżycia bo nie reaguje pozytywnie na ludzi podchodzących do niego.....

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Franca81 napisał(a):
I odwiedziłyśmy.

Później postaram się dołożyć Genuę. Wyprowadziłyśmy ją i jej towarzysza na spacerek.... Wygłaskałyśmy połowę psiaków w schronisku.
Doszedł Husky (tzn pani husky) ;)
Jest przepiękny i duży owczarek niemiecki. Istne cudo taki piękny i puchaty miś. Ale niestety musiał mieć złe przeżycia bo nie reaguje pozytywnie na ludzi podchodzących do niego.....

Genua jest superasta! wesoła, mizianiowa i uśmiechnięta od ucha do ucha :p a wiecie kiedy trafiła do schroniska - w piątek trzynastego. Ja nie jestem zwykle jakaś przesądna, ale to rzeczywiście był dla Genuy pechowy dzień.

Ja w razie czego służę zdjęciami huskowej, aczkolwiek już się nią ktoś interesował - mają do mnie na dniach dzwonić ludzie w jej sprawie :-)

A owczarek to ten co mnie dziabął :mad: ;-) ale już znalazłsię jego włąściciel, więc jak przejdzie obserwację do fruuu do domku spowrotem :-)

Posted

aha, no i dzisiaj do schroniska została przywieziona jamniczka, którą pan znalazł w lesie przywiązaną do drzewa. Ponoć miała przy sobie karteczkę "Saba 10 lat". Biedna psinka siedzi cały czas przy wyjściu boksu i płacze :( byłąm z nią na spacerku, a ona gnała przed siebie jakby chciała uciec jak najdalej od schroniska. Założę jej osobny wątek, zdjęcia będą za kilka chwil

Posted

dariaopole napisał(a):
Magda a sa jeszcze szczeniaki ?? napisz coś może o nich !!! (jeden pręgusek był przecudny) aha no i coś o tej dobermance.

są dwa bokserowate szczeniorki, ale z tego co wiem to już zamówione :lol:
nie byłam wczoraj w kociarni, więc nie wiem czy tam jest jakiś maluch

o dobermance napiszę coś jak tylko się więcej dowiem. To znaczy narazie wiem, że jest przemiła, łagodna, bardzo energiczna, piękna i chyba dość młoda (około 2 lata) jak tylko będę miła pełne informacje to pokażę ją wątku dobokowym

Posted

Ciotki czy labladorka jeszcze wisi gdzieś na ogłoszeniach? bo do mnie dzwonią w jej sprawie i dzwonią :mdrmed:

a no i miałam się spytać gdzie zamieszczacie ogłoszenia?

Posted

Madziek : ja wystawiałam :oops: wyleciało mi to z głowy, przepraszam :oops:
ogłoszenia juz usunęłam, nie jestem tylko pewna czy wystawiałam ja na ojej a na stronie nie moge sprawdzic i nie da się kasować, musi po prostu wygasnąć :cool1:

Posted

Szybciutko z rana podnosze i lece do pracy bo przez to dogo albo sie spóźniam do roboty, albo obiad przypalam :cool1:

aha - zapraszam na bazarki z mojego podpisu !!!

no i gdzież ta Franca sie podziewa ?????:mad:

Posted

O kurde. Zapomnialam!!!! :angryy:

Sorki. :roll::oops::-o:crazyeye:

Ale komp mi siadl wlasnie jak obrabialam jej fotki.... A po odebraniu go w miare sprawnego calkowicie zapomnialam.....

Dziś będą...
Tzn zaraz bo część miałam już obrobione....

Ale wstyd.....

Dobra, lece je na neta wstawiać..:roll: