Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny nie wspominajcie o tym dogu bo ja kiedys marzylam o takim psiaku i to arlekinie :placz: najpredzej w srode dam rade podjechac do schronu, oby go nie bylo bo nie chce sie w nim zakochac !!!!

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chyba jednak tego doga widziałam, jeżeli oczywiście to jest ten a nie jakiś inny. Jest potężny, dawno tak wielkiego psa nie widziałam. Ale przeraźliwie chudy. Ja go widziałam po ciemku, więc nie widziałam koloru łatek, podobno są brązowe...

Posted

No więc dog jest przemiłym wspaniałym psem. Jestem w nim zakochana po uszy. Jest bardzo zabiedzony - chudy okropnie, skóra w złym stanie. Chyba ma uczulenie na pchły. Albo wogóle jest uczuleniowcem. W niektórych miejscach ma pod sierścią takie ropne rany. Jest strachliwy - boi się np niespodziewanego głaskania. Byłam z nim dzisiaj na spacerku i kiedy szedł przede mną a ja go pogłaskałam to aż się skulił. Tak samo kulił się kiedy klepałam go po boczkach. Przerażają go jadące samochody, chociaż kiedy go wieźliśmy z Rafałem (przy okazji wielkie dzięki Rafał za pomoc!) to sam bez problemu wskoczył do auta i cała drogę grzecznie leżał. Za każdym razem kiedy się czegoś wystraszył to wpadał na mnie swoim "drobnym ciałkiem" i dostawałam jego "główeczką" po brzuchu ;-) Natomist kiedy wyciągnęłam go z klatki i wyszliśmy z fundacji na zewnątrz to tak się cieszył, że nie wiedział co począć :) Zapraszał do zabawy i uśmiechał się. Jest przemiły, łagodny, kochany. Taki cielaczek :p Myślę, że ma jakieś 2-3 latka. Nazwałam go Eros.
Za chwikę zdjęcia

Posted

Najnowsze wieści ze schroniska....

Mamy kilka szczeniąt jeden miot jest puchaty i będzie duży a inne przyniesione rodzeństwo (3 szczenieta) to mozliwe ze mixy z boksiem. Najmniejsza siostra najbardziej podobna do boksia.... Jak bedą fotki to od razu je umieszczę na dogo.

Posted

No i kilka nowych psów jeszcze.......
Sezon ogorkowy w pelni to psow sie ludzie pozbywaja..... Szkoda ze tak zapatrzeni na pieniadze, zapominaja o najwazniejszym...