Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edi100 napisał(a):
Psinki na pierwszą po domki! Kochani nie trafił do Was Żuczek? Wszędzie go szukam:( i już tak długo:(

Edi ja cały czas pamiętam o Żuczku!! Przecież on był wyrwany z tego samego koszmaru co Grom, który był u nas i mój najukochańszy Dżajfonzo :loveu:

Posted

Madziek napisał(a):
psiaków ciągle przybywa...jest labladorka i sznaucerka - mam zdjęcia postaram się wstawić

załamać się można !!!:placz:
Jutro jadę do schronu po pracy, Franca jedziesz ze mna ?

Posted

Byłyśmy dziś z Francą u burków, Madziek też była :)
Rzeczywiście przybyło trochę nowych, z dobrych wiadomości to Topik - już w domku :multi::multi:
Jest młoda sunia amstaficzka - słodka, zero agresji, taka do miziania, nie umie chodzić na smyczy i zachowuje się jak szczenior, jest też 5 letni amstaf Fred ale ma się ktoś po niego zgłosić. Jest śliczna labradorka okolo roczna, czarna(siedzi w boksie z Fredem), jest nowy rotweiler - narazie agresywny i sunia Husky- od 2 dni, do ludzi nastawiona pozytywnie, co do psów to jeszce nie wiadomo. Jest maleńka sunia bialutka, szorstkowłosa 2 miesięczna - istne cudo i czarna 7 miesięczna sznaucerkowata sunia. No i kundelki.
Zara była na spacerku :) jest słodka, Besi źle znosi schronisko i Madziek się boi że zdziczeje, już nie merda tak ogonem i ma zdystansowany wyraz twarzy:-(
dziś chyba wszystkie psiaki z boksów były ze dwa razy na dworze bo przyszli jacyś kolesie z dziewczynami i pokolei wyprowadzali każdą bidę.
To chyba tyle, Franca pewnie wstawi potem fotki ;)

Posted

U pani Ali są trzy sunie do adopcji. Dzisiaj na spacerze porobiłam im parę fotek, ale było pochmurno i nie wyszły za ładne. W przytulisku jest teraz 9 suczek i 64 koty. Adopcje stoją w miejscu, niestety...

Posted

W schronie:
-labradorka
-3 amstaffy
-bullterierka
-terier
-husky
-3 owczarki
-sliczne szczenię
-sznaucerkowata
-i kupe innych i kochanych.............

ale tak cholernie wszystkie zapomniane......................................

Posted

Oki zrobiłam to co miałam. Niestety mam straszliwie mało czasu więc do poniedziałku pierwsza strona zostanie bez zmian. Daria i Magda jak będą miały czas to opiszą psiaki a ja to pozniej wkleje do pierwszego postu....
Przepraszam ale czas mnie goni... Jeszcze tu zerknę....

Posted

Agatko - dziękuję Ci bardzo, co byśmyy bez Ciebie zrobili ??? Na wątkach dopisałam co nieco o psiakach, ten czarny co zapomniałaś imię to Napoleon. Słodki, przytulasty psiak, łagodny. A astka miała na imię Kala ale reaguje też na Sara :)

Posted

dariaopole napisał(a):
Agatko - dziękuję Ci bardzo, co byśmyy bez Ciebie zrobili ??? Na wątkach dopisałam co nieco o psiakach, ten czarny co zapomniałaś imię to Napoleon. Słodki, przytulasty psiak, łagodny. A astka miała na imię Kala ale reaguje też na Sara :)

Kala, to mała czarna sunia po operacji guzów na sutkach, jest teraz u pani Ali.

Posted

Mamy na "stanie" Doga Niemieckiego. Oj tak to prawda. Arlekin. CoTo Ma moze wiesz cos wiecej? Bo mnie nie bylo wiec tylko takie informacje mam ;)
Ponoc bardzo ladnie chodzi przy nodze, wychudzony i arlekin. Istne cudo.

Posted

Raczej nic więcej nie wiem. Tyko słyszałam o tym arlekinie. Nie wiem kiedy zawitam do schronu, bo w przytulisku jest teraz dużo zwierzaków i dużo pracy, a mam teraz jeszcze dzieci w domu, bo wakacje.

Mój TŻ mial ochotę na tą czarną "labladorkę", ale mam nadzieję, że nie będzie drążył tematu. Jego cały czas nie ma w domu, więc kolejny zwierzak byłby na mojej głowie. Moja Tika jest taka strachliwa, że jakbym brała drugiego psa, to chyba wolałabym bardziej obronnego...

W sobotę przywiozłyśmy z panią Alą pieska z Dobrzenia. Śliczny, nieduży, grzeczny i bardzo milutki. Taki trochę terierkowaty. Wczoraj poszedł już do adopcji.:multi: