Madziek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 psiaków ciągle przybywa...jest labladorka i sznaucerka - mam zdjęcia postaram się wstawić Quote
Madziek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Edi100 napisał(a):Psinki na pierwszą po domki! Kochani nie trafił do Was Żuczek? Wszędzie go szukam:( i już tak długo:( Edi ja cały czas pamiętam o Żuczku!! Przecież on był wyrwany z tego samego koszmaru co Grom, który był u nas i mój najukochańszy Dżajfonzo :loveu: Quote
dariaopole Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Madziek napisał(a):psiaków ciągle przybywa...jest labladorka i sznaucerka - mam zdjęcia postaram się wstawić załamać się można !!!:placz: Jutro jadę do schronu po pracy, Franca jedziesz ze mna ? Quote
Franca81 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 dariaopole napisał(a):załamać się można !!!:placz: Jutro jadę do schronu po pracy, Franca jedziesz ze mna ? No pewnie że jade!!!!! Quote
Franca81 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 W miarę zaktualizowałam...... Ale jeszcze sporo psiaków czeka by trafić do naszej alei gwiazd..... ;) Quote
dariaopole Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Byłyśmy dziś z Francą u burków, Madziek też była :) Rzeczywiście przybyło trochę nowych, z dobrych wiadomości to Topik - już w domku :multi::multi: Jest młoda sunia amstaficzka - słodka, zero agresji, taka do miziania, nie umie chodzić na smyczy i zachowuje się jak szczenior, jest też 5 letni amstaf Fred ale ma się ktoś po niego zgłosić. Jest śliczna labradorka okolo roczna, czarna(siedzi w boksie z Fredem), jest nowy rotweiler - narazie agresywny i sunia Husky- od 2 dni, do ludzi nastawiona pozytywnie, co do psów to jeszce nie wiadomo. Jest maleńka sunia bialutka, szorstkowłosa 2 miesięczna - istne cudo i czarna 7 miesięczna sznaucerkowata sunia. No i kundelki. Zara była na spacerku :) jest słodka, Besi źle znosi schronisko i Madziek się boi że zdziczeje, już nie merda tak ogonem i ma zdystansowany wyraz twarzy:-( dziś chyba wszystkie psiaki z boksów były ze dwa razy na dworze bo przyszli jacyś kolesie z dziewczynami i pokolei wyprowadzali każdą bidę. To chyba tyle, Franca pewnie wstawi potem fotki ;) Quote
Franca81 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Oj postaram się jeszcze dziś je wstawić bo w weekend mnie nie będzie. Ale faktycznie. Psiaków przybyło. :( Quote
CoToMa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 U pani Ali są trzy sunie do adopcji. Dzisiaj na spacerze porobiłam im parę fotek, ale było pochmurno i nie wyszły za ładne. W przytulisku jest teraz 9 suczek i 64 koty. Adopcje stoją w miejscu, niestety... Quote
madzia828 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 teraz wakacje więc ludzie raczej sie psiaków pozbywają niż adoptują:-(:-( Quote
Franca81 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 W schronie: -labradorka -3 amstaffy -bullterierka -terier -husky -3 owczarki -sliczne szczenię -sznaucerkowata -i kupe innych i kochanych............. ale tak cholernie wszystkie zapomniane...................................... Quote
madzia828 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 o jejku aż tyle psiaków przybyło:placz::placz: macie zdjęcia? Quote
dariaopole Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 niektórych mamy, Franca jak tylko będzie mieć czas to na pewno wklei !! Quote
Franca81 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Zaraz się za to zabiorę :D Chyba porobię osobne wątki a w tym podam linki. Z resztą jeszcze się zobaczy. ;) Quote
Franca81 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Oki zrobiłam to co miałam. Niestety mam straszliwie mało czasu więc do poniedziałku pierwsza strona zostanie bez zmian. Daria i Magda jak będą miały czas to opiszą psiaki a ja to pozniej wkleje do pierwszego postu.... Przepraszam ale czas mnie goni... Jeszcze tu zerknę.... Quote
dariaopole Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Agatko - dziękuję Ci bardzo, co byśmyy bez Ciebie zrobili ??? Na wątkach dopisałam co nieco o psiakach, ten czarny co zapomniałaś imię to Napoleon. Słodki, przytulasty psiak, łagodny. A astka miała na imię Kala ale reaguje też na Sara :) Quote
CoToMa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 dariaopole napisał(a):Agatko - dziękuję Ci bardzo, co byśmyy bez Ciebie zrobili ??? Na wątkach dopisałam co nieco o psiakach, ten czarny co zapomniałaś imię to Napoleon. Słodki, przytulasty psiak, łagodny. A astka miała na imię Kala ale reaguje też na Sara :) Kala, to mała czarna sunia po operacji guzów na sutkach, jest teraz u pani Ali. Quote
Madziek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 CoToMa napisał(a):Kala, to mała czarna sunia po operacji guzów na sutkach, jest teraz u pani Ali. to są dwie różne Kale ;-) Quote
dariaopole Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Hopamy psiaki hopamy, tyle was jest!!! Pokazywać sie musicie często !!! Quote
CoToMa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Madziek napisał(a):to są dwie różne Kale ;-) O, nie wiedziałam, że aż tyle ich jest:roll:;) Quote
Franca81 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Mamy na "stanie" Doga Niemieckiego. Oj tak to prawda. Arlekin. CoTo Ma moze wiesz cos wiecej? Bo mnie nie bylo wiec tylko takie informacje mam ;) Ponoc bardzo ladnie chodzi przy nodze, wychudzony i arlekin. Istne cudo. Quote
CoToMa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Raczej nic więcej nie wiem. Tyko słyszałam o tym arlekinie. Nie wiem kiedy zawitam do schronu, bo w przytulisku jest teraz dużo zwierzaków i dużo pracy, a mam teraz jeszcze dzieci w domu, bo wakacje. Mój TŻ mial ochotę na tą czarną "labladorkę", ale mam nadzieję, że nie będzie drążył tematu. Jego cały czas nie ma w domu, więc kolejny zwierzak byłby na mojej głowie. Moja Tika jest taka strachliwa, że jakbym brała drugiego psa, to chyba wolałabym bardziej obronnego... W sobotę przywiozłyśmy z panią Alą pieska z Dobrzenia. Śliczny, nieduży, grzeczny i bardzo milutki. Taki trochę terierkowaty. Wczoraj poszedł już do adopcji.:multi: Quote
Recommended Posts