Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no no no brawa dla cioteczki Francy ja postaram sie porobić dziś lub jutro ogłoszenia a teraz spadam sprzątać koopki z ogrodu :cool1:

dzięki Franca, na aukcje zajrze potem bo teraz czasu ni mam :p

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przez półtora roku żyła właśnie w okolicach stacji i nie dawała się złapać. Wcześniej była zabrana z interwencji, ale ucieka. Inteligentna z niej bestyjka...

Posted

Cwaniara mała z tej Tiki :evil_lol:

A wy opolskie burki pobudka !!!!! Jak nie będę mieć w pracy dużo roboty to Was poogłaszam wkońcu , ale nie obiecuję bo szefowa-teściowa coś cięta ostatnio na mnie więc szykuje się raczej nieciekawy dzień :nonono2:

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku załatwić pewną sprawę, ale tylko się przywitałam z piesuchami, a do kotuchów nawet nie udało mi sie zajrzeć...

Posted

Ciociu Franco a to niby czemu predko nie bedziesz w schronie co ??? Juz sie usprawiedliwiac :mad: jesli chodzi o transport to nie badz franca i powiedz no chyba ze ze mna nie chcesz pojechac :placz:

Posted

dariaopole napisał(a):
Ciociu Franco a to niby czemu predko nie bedziesz w schronie co ??? Juz sie usprawiedliwiac :mad: jesli chodzi o transport to nie badz franca i powiedz no chyba ze ze mna nie chcesz pojechac :placz:

Wiesz że ja z chęcią się zawsze zabiorę. :loveu:

Posted

Właśnie zrobiłyśmy z Darią czyszczenie wątku. Prosiłabym byście tez pokasowali swoje posty, które tylko podnosily watek. Bardzi dziekujemy ze jestescie i pomagacie. :Rose:

Jak pokasujemy posty podnoszace to bedzie latwiej przegladac watek. Ja wykasowałam swoje i juz jest o 5 stron mniej. A ewentualnym domkom łatwiej będzie zerkać i czytać o psiakach (na allegro podaje zawsze link do watku). :cool3:

Posted

[quote name='CoToMa']Chciałam Wam przedstawić moją Tikę :)
W schronisku mówili na nią Orlenka

o rany!! :sweetCyb: jak fajnie zobaczyć Orlenkę w domu!!
pamiętacie Zuzie? Orlenka to właśnie mama Zuzi ;-)

Posted

[quote name='Franca81']Opolskie psiaki są również wystawiane przez inną wolontariuszkę.
http://www.allegro.pl/item199542336_psiaki_z_opolskiego_schroniska_czekaja_na_domy.html
:evil_lol:to jest aukcja założona przez Janis :-) musimy ją tylko nieco zaktualizować ;-)

Wogóle to bardzo dziękuję zwłaszcza Francy i Darii za prowadzenie tego wątku i za zaangoażowanie i ogromną pomoc dla schorniska. No i Wam wszystkim też za każdą pomoc, w wystawianiu psiaków, w ogłaszaniu ich i podbijaniu wątku :-) jesteście wspaniali!!

Posted

Baffi rzeczywiście źle znosi schrniskowe warunki ... całe życia spędziła w domu, a tu nagle kraty i buda....
W dodatku po ostrzyżeniu jej okazało się, że ma guza na brzuszku. Została zoperowana, a guz wzięto do analizy. Jeśli okaże się, żę to nie jest nic groźnego, to Baffi już ma na siebie chętną panią. Tej pani zależy, żeby piesek pożył jeszcze trochę, bo nie dawno stracił swojego psa i nie chce szybko znowu przeżywać tego samego. Oby badania wykazały, że to nie jest nic nie dobrego !!!
Tymczasem Baffi wróciła z izolatki do boksu i spędza większość dnia w budzie. Nie ma za bardzo choty sama wychodzić kiedy ma otwierany boks. Jeśli idzie z kimś na smyczy to o wiele bardziej się ożywia. Brakuje jej towarzystwa człowieka tak bardzo bardzo ... :(

Posted

spanielka już ma domek :) z nią to była skomlikowana sprawa. Z Fundacji Mali Bracia ktoś ją adoptował i jakiś tydzień później do schirniska przyszła z nią dziewczyna która ją znalazła błakającą się po Opolu. Chciała psytać czy ktoś nie zgłaszał, że komuś się zgubiła. Powiedziała, że jeśli właściciel się nie znajdzie to ona ją zatrzyma. I chyba tak zrobiła :)

Posted

Madziek napisał(a):
o rany!! :sweetCyb: jak fajnie zobaczyć Orlenkę w domu!!
pamiętacie Zuzie? Orlenka to właśnie mama Zuzi ;-)

A macie może jakieś zdjęcie Zuzi?
Bardzo bym chciała ją zobaczyć...

Posted

ooo Madziek do nas zaglądnęła :loveu: nie masz za co dziękować to co my robimy w porównaniu do Ciebie to kropelka w oceanie :p

CoToMa : zdjęcia Zuzi są na stronie 5 w poście 49 bodajże !!