Madziek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 doddy napisał(a):Worek karmy myślę, że nie będzie problem, tylko trzeba by sprawdzić, czy sunia ma alergię pokarmową? Czy kupić jej jagnięcinę czy coś innego? Pcheł nie ma, więc alergia na pchły odpada. Jeśli to jest na np trawy, to z tego co wiem dieta i tak jest wskazana. Kierowniczka schorniska też ma bullka białego i on ma straszne uczulenie na trawy i orpócz odczulania i podawania leków, ma też dietę. Myślę, że jagnięcina będzie ok :) Quote
doddy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dobra to ja męczę o worek a Karol ma także już swój wątek. Quote
Madziek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Franca81 napisał(a):Oj oj, ciotka musi nadrobić bo widzę że mam pewne zaległości. ;) musi musi :fadein: Quote
Madziek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 a czy Wy wiecie , że Baffi już grzeje dupcię w domku? :p na dzień dobry w pierwszy dzień ugryzła nową panią ;-) "olała" 3 posłanka specjalnie dla niej przygotowane i oczywiście wybrała kanapę w salonie, no i ogólnie ma się świetnie ;-) Quote
Franca81 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Super!! Baffi od początku pokazuje, że w domu musi się czuć jak u siebie. :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Madziek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 to Fidel - jego już nie ma :):):) dzisiaj poszedł do domku, na szczęscie byłw schornisku tylko dwa dni, ale co on biedny przeżył - trząsłsię jak galaretka ze strachu :( Quote
CoToMa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Madziek napisał(a):to Fidel - jego już nie ma :):):) dzisiaj poszedł do domku, na szczęscie byłw schornisku tylko dwa dni, ale co on biedny przeżył - trząsłsię jak galaretka ze strachu :( To sie bardzo cieszę!:multi: Podobno właściciel nie miał dla niego zbyt dużo czasu i dlatego oddał go do schroniska, żeby miał lepiej... Quote
dariaopole Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ja też witam, niestety najprędzej odwiedzę psiaki w czwartek lub piątek :placz: myślałam że dziś mi się uda ale d..... trzymajcie się pieski !!! Quote
doddy Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Kobity, Agnieszka od bullków chciałaby podjechać do suni. Czy jest taka możliwość? Najlepiej w ten dzień, w którym i Wy będziecie by nie czuła sie osamotniona ;) Karma z jagnieciną została wczoraj zamówiona i skierowana na adres schroniska. Quote
Franca81 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Doddy nie ma żadnego problemu z podjechaniem. U nas w schronie każdy jest mile widziany (tzn każdy kto ma serce do psów). ;) Z wzięciem Bullinki na spacer też nie będzie problemu. Quote
doddy Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Do kogo mam jej dać nr tel z Was? Do Madziek zgubiłam :oops: Mam do dariaopole :cool1: Quote
Franca81 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Najlepiej do Magdy. Zaraz podam na PW. ;) Quote
dariaopole Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 doddy ; jak chcesz to mozesz podac moj, jestem mobilna i jutro i w piatek moge podjechac do schronu :) Quote
Madziek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Doddy wielkie dzięki za tą karmę dla Zary :-) dzisiaj wet zajrzała jej w ząbki. Ma mocno starte - możliwe, że od noszenia kamieni, ale tak czy siak swoje lata ma. Około 8 albo 9 Jak widać ja albo Daria jesteśmy do dyspozycji :-) jeśli wyrobie się z nauką to jutro będę w schronisku, a jak nie to na 100 % w piątek Quote
dariaopole Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ja niestety nie dam rady dziś podjechać do schronu :shake: ale jutro to na bank , tak koło 14.00. Franca jak jesteś chętna to daj znać :cool3: Cioteczki zapraszam na wątek Karolka : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6099161#post6099161 Quote
Madziek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 o dziołchy to pewnie się zobaczymy w piątek :-) Quote
Madziek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 CoToMa nie wiem czy już wiesz, że ta bokserką którą przywiozłyście z panią Alą już dzisiaj pojedzie do dowego domku :-) Quote
CoToMa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Madziek napisał(a):CoToMa nie wiem czy już wiesz, że ta bokserką którą przywiozłyście z panią Alą już dzisiaj pojedzie do dowego domku :-) Super! Strasznie się cieszę, to jest taka piękna i kochana niunia :multi::multi::multi: Quote
CoToMa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Niestety nasza radość była przedwczesna. Bokserka wróciła dzisiaj do schronu, bo podobno sikała. Dzisiaj był na nią ktoś chętny, ale najprawdopodobniej byłaby rozmnażana. Obiecałyśmy z panią Alą szybką akcję z ogłoszeniami. Pani Ala weźmie do siebie jedną psicę, żeby zwolniło sie miejsce dla bokserki. A najgorsze jest to, że będziemy musiały jechać po kolejną bokserkę, która urodziła młode, tylko nie wiadomo gdzie je schowała. Zaczyna sie koszmar.:-( Magda, kiedy będziesz w schronie? Czy mogłabyś zrobić zdjęcia i przesłać mi na maila? Czy ktoś mógłby pomóc z ogłoszeniami? Bo ja na allegro nie mam konta... Quote
Recommended Posts