Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):
Worek karmy myślę, że nie będzie problem, tylko trzeba by sprawdzić, czy sunia ma alergię pokarmową? Czy kupić jej jagnięcinę czy coś innego?

Pcheł nie ma, więc alergia na pchły odpada. Jeśli to jest na np trawy, to z tego co wiem dieta i tak jest wskazana. Kierowniczka schorniska też ma bullka białego i on ma straszne uczulenie na trawy i orpócz odczulania i podawania leków, ma też dietę.
Myślę, że jagnięcina będzie ok :)

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czy Wy wiecie , że Baffi już grzeje dupcię w domku? :p
na dzień dobry w pierwszy dzień ugryzła nową panią ;-) "olała" 3 posłanka specjalnie dla niej przygotowane i oczywiście wybrała kanapę w salonie, no i ogólnie ma się świetnie ;-)

Posted

to Fidel - jego już nie ma :):):) dzisiaj poszedł do domku, na szczęscie byłw schornisku tylko dwa dni, ale co on biedny przeżył - trząsłsię jak galaretka ze strachu :(

Posted

Madziek napisał(a):
to Fidel - jego już nie ma :):):) dzisiaj poszedł do domku, na szczęscie byłw schornisku tylko dwa dni, ale co on biedny przeżył - trząsłsię jak galaretka ze strachu :(

To sie bardzo cieszę!:multi:

Podobno właściciel nie miał dla niego zbyt dużo czasu i dlatego oddał go do schroniska, żeby miał lepiej...

Posted

Kobity, Agnieszka od bullków chciałaby podjechać do suni. Czy jest taka możliwość? Najlepiej w ten dzień, w którym i Wy będziecie by nie czuła sie osamotniona ;)

Karma z jagnieciną została wczoraj zamówiona i skierowana na adres schroniska.

Posted

Doddy nie ma żadnego problemu z podjechaniem. U nas w schronie każdy jest mile widziany (tzn każdy kto ma serce do psów). ;)
Z wzięciem Bullinki na spacer też nie będzie problemu.

Posted

Doddy wielkie dzięki za tą karmę dla Zary :-) dzisiaj wet zajrzała jej w ząbki. Ma mocno starte - możliwe, że od noszenia kamieni, ale tak czy siak swoje lata ma. Około 8 albo 9

Jak widać ja albo Daria jesteśmy do dyspozycji :-) jeśli wyrobie się z nauką to jutro będę w schronisku, a jak nie to na 100 % w piątek

Posted

Madziek napisał(a):
CoToMa nie wiem czy już wiesz, że ta bokserką którą przywiozłyście z panią Alą już dzisiaj pojedzie do dowego domku :-)

Super!
Strasznie się cieszę, to jest taka piękna i kochana niunia
:multi::multi::multi:

Posted

Niestety nasza radość była przedwczesna. Bokserka wróciła dzisiaj do schronu, bo podobno sikała. Dzisiaj był na nią ktoś chętny, ale najprawdopodobniej byłaby rozmnażana. Obiecałyśmy z panią Alą szybką akcję z ogłoszeniami. Pani Ala weźmie do siebie jedną psicę, żeby zwolniło sie miejsce dla bokserki.
A najgorsze jest to, że będziemy musiały jechać po kolejną bokserkę, która urodziła młode, tylko nie wiadomo gdzie je schowała. Zaczyna sie koszmar.:-(

Magda, kiedy będziesz w schronie? Czy mogłabyś zrobić zdjęcia i przesłać mi na maila?
Czy ktoś mógłby pomóc z ogłoszeniami? Bo ja na allegro nie mam konta...