Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

No i jeszcze jedno pytanie - co to są te wystawy, czy tam też dostaje się CAC czy coś innego:
26 maja 2013 - 3, 4, 6, 8 grupa FCI + mono-rasa labradory retrievery PC ranking show i golden retrievery ranking CCC.

Posted

Dziękuję bardzo - właśnie chodziło mi o te dodatkowe :) No to super :)
I jeszcze poprzednie pytanie- wysłałam maile , wstępnie się rezerwowałam. Wyjazd rozumiem, że aktualny?

Posted

[quote name='basiarosa']Dziękuję bardzo - właśnie chodziło mi o te dodatkowe :) No to super :)
I jeszcze poprzednie pytanie- wysłałam maile , wstępnie się rezerwowałam. Wyjazd rozumiem, że aktualny?[/QUOTE]

tak oczywiście aktualny:)
dzis wyjeżdzamy na wystawy do Mołdawii jak wrócę postaram się wszystkim odpisać:)
Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Załatwiał już ktoś sprawę w Ambasadzie???? Ktoś się orientuje czy dalej są wizy bezpłatne? Jaką kategorię wizy we wniosku wizowym należałoby wybrać z listy...kulruralną???

Edited by Ganzi
dopisek
  • 3 weeks later...
Posted

A mógłbyś mi podać co to za psy? byłabym bardzo wdzięczna :) o Lilly akurat wiem, skończyła intera w Kaliningradzie, ale chciałam na forum MójYed wrzucić stawkę wraz z informacją :)
i wiem, że to już może przesada, ale kto sędziował samoyedy? Będę dozgonnie wdzięczna za info :loveu:
bo na stronie kaliningradzkiej nic nie mogę znaleźć :(

Posted

[quote name='mychaaaaa']A mógłbyś mi podać co to za psy? byłabym bardzo wdzięczna :) o Lilly akurat wiem, skończyła intera w Kaliningradzie, ale chciałam na forum MójYed wrzucić stawkę wraz z informacją :)
i wiem, że to już może przesada, ale kto sędziował samoyedy? Będę dozgonnie wdzięczna za info :loveu:
bo na stronie kaliningradzkiej nic nie mogę znaleźć :([/QUOTE]

Na stronie kaliningradzkiej masz katalog
Sedziował V ZELJKO ZILNIK /CRO/

Posted

No właśnie wkurza mnie to - na Ukrainę psa zgłosiłam i też nawet rozpiski na klasy nie dają :roll:
a psy dochodzą nawet kilka dni po zamknięciu zgłoszeń, po podaniu już oficjalnego spisu :mad: