Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczesliwy pies i szczesliwi jego opiekunowie:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :) :grins: :) :grins: :-) :smile: :painting: :painting: :painting: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :painting: :painting: :painting:

Posted

ale suuuuper :multi: :laola: :laola: :laola: Patia bardzo dziękuje Tobie (no i całej Twojej rodzince):Rose: Oczywiscie wielkie podziękowania dla forum DDB:Rose: No, ale najwieksze dla Magdy, która przygarneła Deniska:Rose:

Posted

eno przystojniak jak nie wiem co :) znaczy wiem jak co. zupełnie jak moj Grendel. tez ma takie piekne duze oczy :)

oj jak dobrze ze Denis ma juz dobry spokojny dom.
dzieki Wam dziewczyny:multi:

Posted

Mysiu a jak szorściaczek?

Ja będę w Zabrzu w niedzielę , moja córka ma u Was turniej tańca towarzyskiego , nie wiem jak będzie z czasem ale może wpadnę do schroniska , przywiozę umowę , będziesz?

Posted

Szorściuszek jest u Amikat i już tam zostanie ;) Miał być tylko tymczas, no ale... ;) Biedaczek cały czas choruje, ma słabiutki organizm :roll:
Będę w niedziele w schronisku, zapraszam :cool3:

• 4 weeks later...
Posted

Mysiu , szkoda , że do Ciebie wtedy nie dotarłam ale przynajmniej moje dziecię wywalczyło srebro i przeszło do wyższej klasy tanecznej :multi: :multi: :multi: :multi: Zabrze okazało się dla niej szczęśliwe :loveu:

Bardzo się cieszę , że Szorściaczkowi się poszczęściło , on taki kochaniutki :loveu:

Dziś odebrałam wyniki badania guzów Denisa ( wyniki były wcześniej ale dziś odebrałam "papierek" )

" W obu guzach zmiany łagodne o charakterze gruczolako - torbielaków pochodzenia włosowego "

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

Dzisiejszy sms od Magdy :
"Denis zdrowy i grzeczny , chętnie się wprosimy w jakies odwiedziny , bo tylko Tobie pozwala obciąć pazury:lol: "

I fotka :

Ale ciałko !

Posted

Denis siedzi identycznie jak moj Grendel. Patia nie ma on jakichs problemow z chodzeniem? nie kuleje ani cuś? bo moj Grendel ma dysplazje i generalnie zmasakrowane tylnie nogi i wlasnie tak siada z noga idealnie wyprostowana.