Patia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :loveu: Boczki juz się nieco zaokrągliły , chodzi za Magdą krok w krok , poznajecie tego przystojniaka ?:loveu: i jeszcze jedno malutkie: Quote
Malibu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Szczesliwy pies i szczesliwi jego opiekunowie:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :) :grins: :) :grins: :-) :smile: :painting: :painting: :painting: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :painting: :painting: :painting: Quote
Mysia_ Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 ale suuuuper :multi: :laola: :laola: :laola: Patia bardzo dziękuje Tobie (no i całej Twojej rodzince):Rose: Oczywiscie wielkie podziękowania dla forum DDB:Rose: No, ale najwieksze dla Magdy, która przygarneła Deniska:Rose: Quote
blue.berry Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 eno przystojniak jak nie wiem co :) znaczy wiem jak co. zupełnie jak moj Grendel. tez ma takie piekne duze oczy :) oj jak dobrze ze Denis ma juz dobry spokojny dom. dzieki Wam dziewczyny:multi: Quote
Patia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Mysiu a jak szorściaczek? Ja będę w Zabrzu w niedzielę , moja córka ma u Was turniej tańca towarzyskiego , nie wiem jak będzie z czasem ale może wpadnę do schroniska , przywiozę umowę , będziesz? Quote
Mysia_ Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Szorściuszek jest u Amikat i już tam zostanie ;) Miał być tylko tymczas, no ale... ;) Biedaczek cały czas choruje, ma słabiutki organizm :roll: Będę w niedziele w schronisku, zapraszam :cool3: Quote
Patia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Mysiu , szkoda , że do Ciebie wtedy nie dotarłam ale przynajmniej moje dziecię wywalczyło srebro i przeszło do wyższej klasy tanecznej :multi: :multi: :multi: :multi: Zabrze okazało się dla niej szczęśliwe :loveu: Bardzo się cieszę , że Szorściaczkowi się poszczęściło , on taki kochaniutki :loveu: Dziś odebrałam wyniki badania guzów Denisa ( wyniki były wcześniej ale dziś odebrałam "papierek" ) " W obu guzach zmiany łagodne o charakterze gruczolako - torbielaków pochodzenia włosowego " _________________ Quote
Mysia_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Gratulacje dla córki :multi: Dobrze, że u Denisa to nic poważnego :p Quote
Patia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Mysiu , wszystko dobrze , dostałam co dopiero sms od Magdy , że jest grzeczny i kochany . Poproszę Magdę o zdjęcia . Quote
Patia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dzisiejszy sms od Magdy : "Denis zdrowy i grzeczny , chętnie się wprosimy w jakies odwiedziny , bo tylko Tobie pozwala obciąć pazury:lol: " I fotka : Ale ciałko ! Quote
Mysia_ Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Aż musiałam sobie porównać :eviltong: Kiedyś: i teraz :multi: Quote
Mysia_ Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 A mozemy liczyć na więcej fotek? :loveu: Quote
Patia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Magda nie ma cyfrówki ale jak przyjadą na manicure to obfocę go dokładnie ! Quote
blue.berry Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Denis siedzi identycznie jak moj Grendel. Patia nie ma on jakichs problemow z chodzeniem? nie kuleje ani cuś? bo moj Grendel ma dysplazje i generalnie zmasakrowane tylnie nogi i wlasnie tak siada z noga idealnie wyprostowana. Quote
Patia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Popytam i obejrzę go jak przyjedzie ale Magda nic nie wspominala. Będą u mnie jutro lub w czwartek , już się nie mogę doczekać ! Quote
Mysia_ Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 liczymy na fotki z odwiedzin ;) Quote
Recommended Posts