Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W czwartek chcę z Bubuliną na usg a z bordozkiem jeszcze dziś pójdę ale tu do Wieliczki ( biedunka ) .
A w czwartek go zabiorę do Krakowa jesli będą potrzebne jakies "większe " badania.

Posted

Kiwi a w schronisku w Zabrzu widziałam takiego pieska, że :placz:
Świeżo przyjęty , bardzo poraniony , pewnie po potrąceniu ale chodzi , skóra z nóg zdarta:placz: Bardzo chudy , już nie miał sił chodzić , brak włosów w tylnej części ciałka .Młodziutki , niewielki , sznaucerkowaty , cudowny dla ludzi i piesków , tak się tulił , lizał po rękach , nie mogę o nim zapomnieć:placz:

Posted

Też sobie w brodę pluję ale byliśmy tylko we dwójkę z Arturem . On tam sobie w biurze leżał , ma specjalne łóżko , taki ufny dzieciak :placz:

Posted

Jak tam Denisek? Niedługo ukaże się w jednej z zabrzańskich gazet, może ktoś go rozpozna, chcociaż wątpie, żeby zaginął na terenie Zabrza, normalny właściciel zgłosił by to w schronisku :roll:
A co do sznaucerowatego psiaka to dzisiejszy dzień spędził w lecznicy, jutro dam znać co z nim...

Posted

Wszystko w porządku. Kupa już lepsza , biegunka zniknęła , wygląd odbytu też się zmienia na lepsze.
Humorek bardzo dopisuje.Piesio jest bardzo kontaktowy już pod niebo skacze przy powitaniu , mordka śmieje się cały czas:loveu:

Posted

Pzury obciete , kupa w porządku , dziś czyścimy uszy , są brudne ale nie czerwone , wyglądają dobrze.
Ruda paszcza musi zaliczyc kąpiel , rany będziemy smarowac ozonellą , którą poleciła Benia , jajeczka mamy smarować też , bardzo możliwe , że skóra jest po prostu odparzona w tym miejscu.
Wygląda na to , że nic poważniejszego chłopakowi nie dolega , uff :p

Posted

Czekam na fotki Deniska :roll:

Patia, kumpela też nie wiedziała wiele, psiak został lecznicy, ale sytuacja wygląda bardzo ciężko :placz: Bardzo rozległa martwica.... :shake:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Czekam na fotki Deniska :roll:

Patia, kumpela też nie wiedziała wiele, psiak został lecznicy, ale sytuacja wygląda bardzo ciężko :placz: Bardzo rozległa martwica.... :shake:

Psiak jest u dr.Młynarskiego?? Tam zostawaja psiaki na leczeniu? Pytam oczywiście z ciekawości...

Mam nadzieje ze psiak jednak stanie na nogi...

Posted

kurde, nie mam jeszcze planu, moze jakis tymczas by sie udalo skołowac,
w piatek jedziemy do wroclawia, moze przez zabrze bysmy przyjechaly w drodze powrotnej...
czekam na odpowiedz wetki czy zgodzi sie go wziac na tymczas, bardzo wazne jest w jakim stanie jest pies i czy wogole sa szanse, ale moze trzeba probowac...

Posted

Tak, jest u doktora Młynarskiego, jeśli będzia jakaś szansa dla niego to napewno nie zostatnie uśpiony, ale jesli nie... :-( Trochę tu OFFa zrobiłyśmy, ale to tylko na czas , aż sprawa tego psiaka się nie rozstrzygnie....
Pozdrowienia dla Deniska ;)