karmelek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no to super pati a jak się zachowuje mordeczka do innych piesków :loveu: Quote
Patia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 hmmmm W tej chwili Denis jest separowany od naszych psów tylko na czas naszej nieobecności w domu . Mamy w domu i suki i psy , zdarzały się niesnaski ale w tej chwili Denis jest już akceptowany przez stado i stado akceptuje jego w pełni. Quote
karmelek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no to super żeby mu się szypcutko znalał nowy super domek czy jusz masz cos na oku :p Quote
Mysia_ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 własnie co tam u niego słychac? Coś ostatnio nawet nie miałam chwilkie tu wpaść :oops: Quote
halbina Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 A ja tam czekam cierpliwie na wieści. Patia odezwie się na pewno, jak będzie coś ważnego... Quote
Patia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Kastracja jutro , miała być we wtorek ale mój mąż zapomniał i nakarmił rudasa :mad: , przełożylismy na czwartek. Deniś jest grzeczny , całkowicie niekłopotliwy , będzie wielką radością dla przyszłego właściciela. :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Czekam na wieści jak tam psiak po zabiegu :p PS. Szorściuszek (Denzel, a teraz Dyzio) jest u Amikat, bidulek złapał nosówkę - nie był zaszczepiony, ponieważ był osłabiony i dostawał antybiotyk na te rany. Quote
Patia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Denis już po zabiegu , dwa guzki , które wycięto z bioder zostaną poddane badaniu histopatologicznemu ale pani doktor uspokajała mnie , że wyglądają na kaszaki. Denis czuje się dobrze , większą część dnia przespał ale już go przed chwilą zastałam z nosem na stole Quote
karmelek Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 to super wiadomość teraz tylko wspaniały domek dla deniska :evil_lol: Quote
Patia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Są już wyniki badania krwi , wszystko w porządku , trochę mało hemoglobiny ale inne parametry są w porządku , lekarz mówił , że to wynik trybu życia jaki prowadził . Zaczynam go ogłaszać . Denisio Was pozdrawia , jest wspaniałym psem , uwielbiamy go wszyscy . Quote
Mysia_ Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Będziemy trzymac kciuki za wspaniały dom :p Quote
Patia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Mysiu , przyślij mi proszę na maila ( patrycja_ka@interia.pl ) umowę adopcyjną schroniska , żebym już miała , w razie czego. Trzymajcie wszyscy kciuki , Deniś musi trafić tak jak Denis :lol: Quote
halbina Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Patia, ufamy, że zadbasz o najlepszy domek pod słońcem dla Denisia! Quote
Mysia_ Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 OK. dzisiaj wyślę (jak nie zapomnę:oops:).... Quote
Mysia_ Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 znikajace posty.... wrrr..... Miałam wysłać e-maila Pati, a mi jej post zniknął :shake: Juz mam, zaraz wysyłam ;) Quote
Patia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Denis dzisiejszą noc spędzi już w nowym domu . Zaadoptowała go Magda , będzie mieszkał w Krakowie , Magda miała wcześniej mastinkę , po rozstaniu z nią bardzo tęskniła za życiem z czworonożnym przyjacielem. Magda ma fajną pracę , która pozwala jej spędzać dużo czasu w domu , Denisek będzie więc wyspacerowany i wypieszczony . Zaraz podeslę Magdzie link do tematu Denisa , może zechce tu pisać. Mój mąż jak zwykle rozpacza , każda taka adopcja jest przez nas bardzo przeżywana . Denisku bądź grzeczny i szczęśliwy ! Ogromne podziękowania dla forumowiczów z forum Dogue de Bordeaux!! , którzy zebrali pieniądze na kastrację , operację , badania krwi i jedzenie dla Denisa i którzy wspierali mnie przez cały pobyt Denisa u mnie :loveu: Mysiu dla Ciebie ogromne podziekowania za czas i serce poświęcone Denisowi , za pomoc w wyadoptowaniu go ze schroniska :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Wszystkigo najlepszego Denisku na nowej drodze życia :loveu: Quote
halbina Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No to można świętować! Denisku, szczęścia na nowej drodze życia! I ja dziękuję wszystkim ludziom dobrej woli, a szczególnie Patrycji za tymczas! Quote
blue.berry Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Patia - Tobie wielkie podziekowania za uratowanie następnego psiego życia. za Twoj czas, złote ręce, zaangażowanie, leczenie, przytulanie, kochanie i danie nowej nadziei. i za znalezienie domu. jestes wielka, wielka, wielka! :laola: Quote
Patia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dzisiejszy sms od Magdy: "Denis jes tcudowny , grzeczny , spokojny , gdyby nie bąki :diabloti: byłby niezauważalny w domu. Na spacerach posłuszny i ... uwielbia jeździć samochodem." :loveu: :multi: Quote
akteris Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ale fajnie :) Kolejny bordoś ocalony przez kochaną ciocię Patię :) :) Quote
Recommended Posts