Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmmm
W tej chwili Denis jest separowany od naszych psów tylko na czas naszej nieobecności w domu . Mamy w domu i suki i psy , zdarzały się niesnaski ale w tej chwili Denis jest już akceptowany przez stado i stado akceptuje jego w pełni.

Posted

Kastracja jutro , miała być we wtorek ale mój mąż zapomniał i nakarmił rudasa :mad: , przełożylismy na czwartek.

Deniś jest grzeczny , całkowicie niekłopotliwy , będzie wielką radością dla przyszłego właściciela. :loveu:

Posted

Czekam na wieści jak tam psiak po zabiegu :p

PS. Szorściuszek (Denzel, a teraz Dyzio) jest u Amikat, bidulek złapał nosówkę - nie był zaszczepiony, ponieważ był osłabiony i dostawał antybiotyk na te rany.

Posted

Denis już po zabiegu , dwa guzki , które wycięto z bioder zostaną poddane badaniu histopatologicznemu ale pani doktor uspokajała mnie , że wyglądają na kaszaki.
Denis czuje się dobrze , większą część dnia przespał ale już go przed chwilą zastałam z nosem na stole

Posted

Są już wyniki badania krwi , wszystko w porządku , trochę mało hemoglobiny ale inne parametry są w porządku , lekarz mówił , że to wynik trybu życia jaki prowadził .

Zaczynam go ogłaszać .

Denisio Was pozdrawia , jest wspaniałym psem , uwielbiamy go wszyscy .

Posted

Denis dzisiejszą noc spędzi już w nowym domu .

Zaadoptowała go Magda , będzie mieszkał w Krakowie , Magda miała wcześniej mastinkę , po rozstaniu z nią bardzo tęskniła za życiem z czworonożnym przyjacielem. Magda ma fajną pracę , która pozwala jej spędzać dużo czasu w domu , Denisek będzie więc wyspacerowany i wypieszczony . Zaraz podeslę Magdzie link do tematu Denisa , może zechce tu pisać.

Mój mąż jak zwykle rozpacza , każda taka adopcja jest przez nas bardzo przeżywana .

Denisku bądź grzeczny i szczęśliwy !

Ogromne podziękowania dla forumowiczów z forum Dogue de Bordeaux!! , którzy
zebrali pieniądze na kastrację , operację , badania krwi i jedzenie dla Denisa i którzy wspierali mnie przez cały pobyt Denisa u mnie :loveu:

Mysiu dla Ciebie ogromne podziekowania za czas i serce poświęcone Denisowi , za pomoc w wyadoptowaniu go ze schroniska :loveu:

Posted

Patia - Tobie wielkie podziekowania za uratowanie następnego psiego życia. za Twoj czas, złote ręce, zaangażowanie, leczenie, przytulanie, kochanie i danie nowej nadziei. i za znalezienie domu. jestes wielka, wielka, wielka!

:laola:

Posted

Dzisiejszy sms od Magdy:

"Denis jes tcudowny , grzeczny , spokojny , gdyby nie bąki :diabloti: byłby niezauważalny w domu. Na spacerach posłuszny i ... uwielbia jeździć samochodem." :loveu: :multi: