Elza22 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 wątek dziewczynki http://www.dogomania.pl/forum/threads/238310-Przeżona-sznaucerka jeszcze muszę uzupełnić ale zapraszam już tam bo strasznie zaśmieciłyśmy wątek chłopaczka Quote
__Lara Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='Elza22']wątek dziewczynki http://www.dogomania.pl/forum/threads/238310-Przeżona-sznaucerka jeszcze muszę uzupełnić ale zapraszam już tam bo strasznie zaśmieciłyśmy wątek chłopaczka Dziękuję bardzo! Quote
an1a Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Mieliśmy wczoraj dobrą wycieczkę :evil_lol: Psiak jeździ spokojnie samochodem, ożywiał się jak zwalnialiśmy i popiskiwał. Fajny, wesoły i pozytywny :) Quote
__Lara Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 an1a napisał(a):Mieliśmy wczoraj dobrą wycieczkę :evil_lol: Psiak jeździ spokojnie samochodem, ożywiał się jak zwalnialiśmy i popiskiwał. Fajny, wesoły i pozytywny :) Bardzo, bardzo, bardzo Wam dziękuję!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D Quote
Olga7 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) Laro-jesli można to bym choć na krótko umieścila tu linka w spr.kalekiej malutkiej sunieczki. Na 1-2 dni chociaż,bo może założyć raczej jej wątek osobny. http://tablica.pl/oferta/tusia-nie-m...m-ID24bMX.html Te posty dot.malej sznupki z Tablicy może by przenieść na jej wątek by nie zapychać wątku Piszczalki ? Bo uzbieralo się tu trochę a Lara zalożyla ten wątek kudlaczkowi. Edited January 8, 2013 by Olga7 Quote
__Lara Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='Olga7']Laro-jesli można to bym choć na krótko umieścila tu linka w spr.kalekiej malutkiej sunieczki.Na 1-2 dni chociaż,bo może założyć raczej jej wątek osobny. http://tablica.pl/oferta/tusia-nie-ma-prawdziwego-zycia-mimo-tego-ze-ma-dom-ID24bMX.html A te posty dot.malej sznupki z Tablicy może by przenieść na jej wątek by nie zapychać wątku Piszczalki ? Bo uzbieralo się tu trochę a to wątek kudlaczka przecież. Ojej, co za biedne maleństwo - ona do schroniska?????????????? Czy ludzie pogłupieli do reszty?????????????????? :angryy::angryy::angryy: Quote
Olga7 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) [quote name='__Lara']Ojej, co za biedne maleństwo - ona do schroniska?????????????? Czy ludzie pogłupieli do reszty?????????????????? :angryy::angryy::angryy: Ta kulawa malutka sunia jest w woj.świętokrzyskim ,ale jesli nie znajdzie nowego domu albo DT grozi jej schronisko ,a tam prędko czeka ją wyrok-zginie na pewno prędko. http://tablica.pl/oferta/tusia-nie-ma-prawdziwego-zycia-mimo-tego-ze-ma-dom-ID24bMX.html Szukamy nowego domu lub Bezpl.Domu Tymczas. dla tej suni -Kto może pomóc i zaopiekować się sunią ?? http://tablica.pl/oferta/tusia-nie-ma-prawdziwego-zycia-mimo-tego-ze-ma-dom-ID24bMX.html Edited January 8, 2013 by Olga7 Quote
Mysza2 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 an1a napisał(a):Mieliśmy wczoraj dobrą wycieczkę :evil_lol: Psiak jeździ spokojnie samochodem, ożywiał się jak zwalnialiśmy i popiskiwał. Fajny, wesoły i pozytywny :) Bardzo się cieszę że Piszczałka już bezpieczny dzięki Wam:) Quote
MALWA Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ten mały kudłaczek z tego wątku ma na imię Piszczałka? Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 MALWA napisał(a):Ten mały kudłaczek z tego wątku ma na imię Piszczałka? Tak:) Śmiesznie:) Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Olga7']Laro-jesli można to bym choć na krótko umieścila tu linka w spr.kalekiej malutkiej sunieczki. Na 1-2 dni chociaż,bo może założyć raczej jej wątek osobny. http://tablica.pl/oferta/tusia-nie-m...m-ID24bMX.html Te posty dot.malej sznupki z Tablicy może by przenieść na jej wątek by nie zapychać wątku Piszczalki ? Bo uzbieralo się tu trochę a Lara zalożyla ten wątek kudlaczkowi. Czy sunia ma wątek? Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Mysza2 napisał(a):Bardzo się cieszę że Piszczałka już bezpieczny dzięki Wam:) Tak, Ania zabrała maluszka do Warszawy. Dziękuję jeszcze raz:) Quote
Olga7 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ewu napisał(a):Czy sunia ma wątek? Ta sunia nie ma jeszcze wątku,można jej zlożyć .Wczoraj wypatrzylam ją b.poznym wieczorem/nocą raczej.Te jej ogromne,śliczne oczy i strach a jednoczesnie blaganie-prośba o pomoc ... Quote
an1a Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Dla nas drobiazg, za to podziwialiśmy zorganizowanie akcji przechwytywania kolejnych psiaków :) Jestem ciekawa jak on wygląda teraz bez dredów, bo kiepsko wyglądał z nimi ;) Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 an1a napisał(a):Dla nas drobiazg, za to podziwialiśmy zorganizowanie akcji przechwytywania kolejnych psiaków :) Jestem ciekawa jak on wygląda teraz bez dredów, bo kiepsko wyglądał z nimi ;) Poprosimy o fotki z dt:) Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Olga7 napisał(a):Ta sunia nie ma jeszcze wątku,można jej zlożyć .Wczoraj wypatrzylam ją b.poznym wieczorem/nocą raczej.Te jej ogromne,śliczne oczy i strach a jednoczesnie blaganie-prośba o pomoc ... Założ jej wątek. Quote
__Lara Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 ewu napisał(a):Poprosimy o fotki z dt:) Info z dt - kopiuję z fb: [h=5]sprostowanie ... maleństwo wcale nie jest takie maleństwo tyle tylko, że po obcięciu całej reklamówki dredów wyłonił się chudy szkielecik bardziej przypominający charta niż sznaucera .... Ma bardzo długie nogi czego nie widać na djęcia schroniskowych bo były tak obrośnięte dredami.... obcinanie trwało godzinę no i moja ręka spotkała się z jego zębami :-) kąpiel poszła rewelacyjnie ... nie wiem czemu dostał imię Piszczałka (jeszcze go nie słyszałam) za to zdecydowanie powinien nazywać się Skoczek bo potrafi wyskoczyć w górę na dobry metr i generalnie skakanie sprawia mu przyjemność ... kompletnie nie umie chodzić na smyczy, skacze, podbiega do ludzi, plącze się ale myślę, że szybciutko się nauczy ... jak narazie zdarzają się też posikiwania w domu ale z tym walczymy... a i moim zdaniem ten psiak ma góra dwa lata :-)[/h][h=5]jakieś fotki dopiero jutro bo baterie w aparacie zdechły ... i jeszcze jedna moja osobista opinia .... trzeba nad nim popracować, podtuczyć, wykastrować i dopiero wtedy myśleć o adopcji choć miałam już trzy propozycje ale dla mnie jest za wcześnie .... mam taką własną filozofię, że najpierw muszę psa dobrze poznać, żeby mu wybrać odpowiedni dom ... jak ktoś chciał go takiego na jak na zdjęciach schroniskowych to była szansa wyadoptować go bezpośrednio ze schroniska[/h] Quote
Bjuta Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ze schroniska jakoś nie chcą... Przecież mamy tyle lat Efrę jest ogłaszana i co? Quote
ewu Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='__Lara']Info z dt - kopiuję z fb: sprostowanie ... maleństwo wcale nie jest takie maleństwo tyle tylko, że po obcięciu całej reklamówki dredów wyłonił się chudy szkielecik bardziej przypominający charta niż sznaucera .... Ma bardzo długie nogi czego nie widać na djęcia schroniskowych bo były tak obrośnięte dredami.... obcinanie trwało godzinę no i moja ręka spotkała się z jego zębami :-) kąpiel poszła rewelacyjnie ... nie wiem czemu dostał imię Piszczałka (jeszcze go nie słyszałam) za to zdecydowanie powinien nazywać się Skoczek bo potrafi wyskoczyć w górę na dobry metr i generalnie skakanie sprawia mu przyjemność ... kompletnie nie umie chodzić na smyczy, skacze, podbiega do ludzi, plącze się ale myślę, że szybciutko się nauczy ... jak narazie zdarzają się też posikiwania w domu ale z tym walczymy... a i moim zdaniem ten psiak ma góra dwa lata :-) jakieś fotki dopiero jutro bo baterie w aparacie zdechły ... i jeszcze jedna moja osobista opinia .... trzeba nad nim popracować, podtuczyć, wykastrować i dopiero wtedy myśleć o adopcji choć miałam już trzy propozycje ale dla mnie jest za wcześnie .... mam taką własną filozofię, że najpierw muszę psa dobrze poznać, żeby mu wybrać odpowiedni dom ... jak ktoś chciał go takiego na jak na zdjęciach schroniskowych to była szansa wyadoptować go bezpośrednio ze schroniska Bardzo rozsądny dt, popieram z całego serca podejście do adopcji. Quote
edek Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Olga7'] http://tablica.pl/oferta/tusia-nie-ma-prawdziwego-zycia-mimo-tego-ze-ma-dom-ID24bMX.html Sunia ma już wątek, zapraszamy serdecznie http://www.dogomania.pl/forum/threads/238354-Tusia-nie-ma-prawdziwego-życia-mimo-tego-że-ma-dom-!!?p=20248574#post20248574 Quote
__Lara Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Dt ma już wypatrzony super ds z Warszawy :loveu::loveu::loveu: Dzisiejsze zdjęcia Piszczałka - obecnie Skotiego :) Chucherko: Wdzianko :) Quote
__Lara Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Słodkie maleństwo :) Na fb jest też filmik jak szaleje na śniegu :) Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 ten zaklepany domek to u Pani Moniki??? Quote
Recommended Posts