kinga_kinga7 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) LISEK to niewielki lecz uroczy piesek,jest niewidomy jednak brak wzroku w niczym mu nie przeszkadza, wspaniale radzi sobie z innymi zmysłami takimi jak węch czy słuch. Na spacerach dobrze sobie radzi, lubi być głaskany,miziany ... Lisek już bardzo długo czeka na swojego człowieka Może czas to zmienić? Pokochaj Liska, a Lisek z pewnością pokocha Ciebie ! Edited February 13, 2013 by kinga_kinga7 Quote
danusiadanusia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 a ja melduję się u Liska z rana:):) biegnę do pracy.... Paula wstawiaj nowe zdjęcia chłopaka :) bardzo proszę.... Quote
danusiadanusia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 nukujek napisał(a):w górę maluszku:-) witaj Asiu:):):):):):), gdzie Ty się podziewałaś? Quote
kinga_kinga7 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 danusiadanusia napisał(a):witaj Asiu:):):):):):), gdzie Ty się podziewałaś? no właśnie gdzie :no-no-no::no-no-no: Quote
danusiadanusia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 z rana zapraszam wszystkich miłośników rudzielca:):) Liska oczywiście:):) Quote
Paulaabp Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 W niedziele zrobie mu zdjecia, obiecuje! :) Quote
kinga_kinga7 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Paulaabp napisał(a):W niedziele zrobie mu zdjecia, obiecuje! :) :multi::multi: Quote
nukujek Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='danusiadanusia']witaj Asiu:):):):):):), gdzie Ty się podziewałaś?[/QUOT hej Danusiu:-) oj duży by gadać...Ale jestem i podnoszę Liska hop w górę:multi: Quote
danusiadanusia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Paulaabp napisał(a):W niedziele zrobie mu zdjecia, obiecuje! :) jesteś kochana:):):) Quote
danusiadanusia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 nukujek napisał(a):[quote name='danusiadanusia']witaj Asiu:):):):):):), gdzie Ty się podziewałaś?[/QUOT hej Danusiu:-) oj duży by gadać...Ale jestem i podnoszę Liska hop w górę:multi: fajnie, że już jesteś z nami:) ja też miałam przerwę sprawy rodzinne:( musimy się spotkać Quote
danusiadanusia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 storozak napisał(a):Zapisuję się u psiaka:) witamy:):):loveu::loveu: Quote
Onaa Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Jaki uroczy psiaczek. I pewnie też długo czeka w schronisku. Dobrze że dostał szansę. Quote
kinga_kinga7 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Dogo07 napisał(a):Jaki uroczy psiaczek. I pewnie też długo czeka w schronisku. Dobrze że dostał szansę. no tak ...Lisek już długo czeka na swój domek,ale wierzymy,że znajdzie go tak samo jak nasz Śleputek :) Quote
danusiadanusia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 i zapraszam do naszego Liska:):) pokazuj się rudzielcu:):) Quote
Paulaabp Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 danusiadanusia napisał(a):jesteś kochana:):):) Nieeeeeeeeeeee ;) Quote
Paulaabp Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Znalazłam jedno zdjęcie Liska :) W kojcu ;) Quote
kinga_kinga7 Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Paula Lisek jest teraz w kojcu z Helką tak? Quote
Paulaabp Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 kinga_kinga7 napisał(a):Paula Lisek jest teraz w kojcu z Helką tak? Tak :) Razem wychodzą na spacery, lecz Helcia wraca po 10 minutach z własnej woli, ale Lisek to spacerowicz że hej ;) Sam idzie dalej :D Quote
Recommended Posts