Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kila jest superaśna. I ten sweterek ............tak śmiesznie w nim wygląda. Wgląda na najradośniejszego psa na świecie. A druga sunia, nie przyjeżdża do Lakusia?

Posted

Kila to ewenemęt eheh Kala nie ponieważ ma tylnią łape sztywną po operacji już dawno ale zimą wychodzi na krótkie spacery bo potem boli ją ta łapa i za daleko jest na podróż 2,5 km dla niej w mróz

Posted

:multi:Tak stało się pojechaliśmy z Lakim do państwa Laki zachowywal sie superr:loveu: nawet wszedł do domu byłam w szoku :crazyeye: bo on wcześniej niechciałl wchodzić. Państwo zdecydowani na psa w 100% Laki upodobał sobie pana bo go podkarmiał mięskiem i fajnie do niego mówil, czaił sie w kuchni na kąsek. Państwo mieszkają w domu z podwórkiem nie za duży domek lecz Laki zajął cały środek pokoju tak se upodobal miejscówke przed tv hehe :eviltong: państwo pouczeni o zachowaniu Lakusia, dostal od Asi w prezęcie adresówke, będa wychodzili z nim na smyczy żdnego wypuszczania bez nadzoru bo to kombinator. Laki poznal też wnuczke 7 miesieczną państwa która mieszka razem znimi i rodzicami słodkie dziecko zrobiło oczka ja 5 zl i dziubek otorzyło jak zobaczyło taką wielką maskotke jak Lakuś delikatnie polizła dziewczynke fenomen do dzieci :cool3: reszte dopisze Asia ja za bardzo to przeżywam bo sie poryczalam dopiero w domu:placz:. powodzenia chłopaku bedziemy cie odwiedzać i w stałym kontakcie

Posted

dziś przeżywam osobista tragedię więc pozwólcie że nic nie napiszę o Lakim

Nasz ukochany wieloletni piesek Ferdus zginał tragicznie pod kołami pirata drogowego:-(

Posted

[quote name='asika5']dziś przeżywam osobista tragedię więc pozwólcie że nic nie napiszę o Lakim

Nasz ukochany wieloletni piesek Ferdus zginał tragicznie pod kołami pirata drogowego:-(

jezu jaki on podobny do mego pimpka

• biegaj szczęsiliwy :-(

• Posted

Znalazł sie był na ul. żabiej pod biedronką
    ktoś złapał i zadzwonił do pani

jest w domu.... Ale mi już zapaliła sie lampka
    zresztą powiedziałam pani, że musze to przemyśleć... I nie wiem czy dziś go nie zabiorę