Border_Collie Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Więc, dzisiaj jakieś wieści zamiast ciągłych zdjęć. I 50 post, dziękuję :D Na wiosnę może sobie pochodzimy z Odisiem częściej w te "bagno", tj. nad staw, tylko żeby znowu nie wpadł do wody na środku jeziora :/ No i tak, planuję zakup aparatu. Wymogi: tani (taak, na razie tniemy koszty!), z dużą rozdzielczością i jakością zdjęć oraz filmików. Bo zamierzam namawiać na koszulkę z Guns N'Roses. ;3 Przydało by się! :"3 No i może jeszcze jakąś zabawkę Odisiowi, ciekawe, gdzież jego lina? :/ No i... mój wampirek załapał trochę "daj", "oddaj" czy jak wolicie ;3 Tak, wznowiłam, musiałam :D Oddał mi już piłeczkę z 6 razy, nie mówiąc o tym, że zawsze był podejrzliwy - i uciekał, chcąc się bawić - a teraz wystarczy podstawić rękę, powiedzieć: "daj" i po paru sekundach oddaje. :D Kolejny sukces - pierwsze załapanie - już za nami! Hurra! Na wiosnę planuję utrwalenie w terenie, tj. żeby się nie rozpraszał. Oj, trudno będzie, jeszcze nie wiem, od czego zacząć, pewnie od siad, bo to podstawowe, torebki smakołyków, cierpliwości i czasu - ale jak to zacząć utrwalać? Potem przyjdzie kolej na podaj łapę i waruj, jak się uwiniemy to i "daj", bo Odi strasznie szybko się uczy! No, jak nauczy się "dawać", odłożę trochę pieniędzy i kupię mu porządne frisbee, żeby się nauczył aportować :3 Kocha latać za zabawkami z wywieszonym ozorem - ale bierze je dla siebie. To zrozumiałe, dlatego też rozpoczęłam naukę "daj". I może dlatego, że on kocha zabierać mi pantofle (szczególnie prawy) i biegać z nim po całym domu! Ach, mój czarny diabeł! No, na dobranoc, zdjęcie Odisia z późnego lata - zabawa rozwaloną piłką :3 W tle kura! :D Pozdrawiamy! [attachment=2223:9615.attach] Quote
Border_Collie Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Powracamy, by was pomęczyć, z Odi'm, który zaczyna rozumieć "oddaj". Jestem z niego dumna <3 :) Quote
Sonka95 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Zabawy rozwalona rzeczą są najfajniejsze :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/attachment.php?attachmentid=10481&d=1360695449 Quote
Border_Collie Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='unikatowydiament']gratulacje postępów:multi:[/QUOTE]heheh, dziękujemy <3 Quote
Border_Collie Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Synek wczoraj miał 3 urodziny. Spaprałam ten dzień sobie. Stracilam przyjaźń ;/ Quote
Oscar Patric Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Border_Collie']Synek wczoraj miał 3 urodziny. Spaprałam ten dzień sobie. Stracilam przyjaźń ;/[/QUOTE] coś się stało? najlepszego:new-bday::BIG::tort: Quote
Recommended Posts