Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Collie']Może suczka miała właściciela? ;)
I jak Wam idzie nauka ''zostaw''?[/QUOTE] Właśnie też tak myślę i mam nadzieję, bo śnieg taki :/ Wiesz, Odi woli wcinać niż to zostawiać, a z np. zabawką nie chce mu się ćwiczyć, ale teraz jesteśmy sami w domu, więc żadnego wołania, krzyków itd. nie ma. Spróbujemy, zobaczymy ;)

Posted

[quote name='Sonka95']Słodziak ja ostatnio też zaczęłam wstawiać zdjęcia z szczenięcych lat Sonii :loveu:
Fajnie tak sobie powspominać te kuleczki :loveu:[/QUOTE] No fajnie :D Mam jeszcze jego jak nie śpi, może znajdę to i pokażę! :D

Ta suczka to... piesek xD. Ten szwagier właściciela Migotki go przygarnął :D

Posted

[quote name='sonia1974']Poczytał by chłopak ale pańcia książkę zamknęła[/QUOTE]
Bo poszłam po telefon :DD
[quote name='Sonka95']Ślicznie siedzi ;) Czeka aż mu otworzysz książkę :evil_lol:[/QUOTE]
Nie dla psa kiełbasa, fantastykę poczyta i zeświruje :D xd Ale kiedyś kot siedział z ołówkiem nad sudoku, mam fotkę :D

Posted

[quote name='Collie']Pokazuj kota :D
Odiś wpatrzony :loveu: Już, tylko znajdę. Aaa, wysłałam ci mój plan, nie? No więc zła wiadomość... Patrzyłam na godziny otwarcia i o ile są prawidłowe, z porad nici ;C Muszę wykombinować coś bardziej poważnego, może psa na spacer zabiorę i przejdę te 2 kilometry na piechotę? Ale nie wiem, co wtedy z Odi'm zrobię.

Masz tu kota, zdechł niestety parę lat temu D: Felek się wabił, to ten z newsa ^^

Posted

W inny dzień się wybierz, w weekend też jest pewnie czynne. To byłby najlepszy pierwszy krok, niż tak bez wiedzy rodziców. ;)
Hm... jeszcze trzeba to przemyśleć, coś się wykombinuje.
Krakers też tak lubi leżeć na książkach. :)

Posted

[quote name='Collie']W inny dzień się wybierz, w weekend też jest pewnie czynne. To byłby najlepszy pierwszy krok, niż tak bez wiedzy rodziców. ;)
Hm... jeszcze trzeba to przemyśleć, coś się wykombinuje.
Krakers też tak lubi leżeć na książkach. :)[/QUOTE] Wolę nie ze zgodą rodziców. Tylko by na mnie wrzeszczeli ;/ Tylko w soboty jak chodzi o weekend.

Posted (edited)

[quote name='Sonka95']Ślicznego ma pysia :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/attachment.php?attachmentid=10415&d=1360177606
Wjem <3

[quote name='Collie']Nie wiem skąd to "fochniętej", ale dziękuje ;)
http://www.dogomania.pl/forum/attachment.php?attachmentid=10415&d=1360177606 Śliczna mordka
Ponjeważ zachowałam się jak Axl do Slasha (wybacz Axl) ;3 Nje ma za co.

Edited by Border_Collie