Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=impact]ODI
[/FONT]
[FONT=arial]Imię: Odi
Gatunek: Pies
Rasa: -
Urodziny: 15 kwiecień 2010
Umiejętności: siad, podaj łapę, waruj.

[/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=arial]Hobby Odi'ego to leniuchowanie, brodzenie w wodzie, wariowanie i jedzenie. Taki małe, aktywny krecik, machający swoją antenką. Szybko przyswaja wiedzę. Kocha niszczyć i demolować, szczególnie ogródek. ♥[/FONT]

[attachment=2092:9384.attach][/FONT]

Edited by Border_Collie
Złe formatowanie :<
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wybraliśmy się z Odisiem na spacerek. Nie mogłam wczoraj opublikować postu, bo mieliśmy gości. Poszliśmy sobie w takie oto miejsce:
[attachment=2093:9386.attach]
[attachment=2094:9387.attach]
Odiś był bardzo uradowany ;) Nie wiecie, jak on kocha brodzić w wodzie. Kry też było sporo. :> Niestety komórka mi zamarła i nie zrobiłam mu zdjęcia pt. Król Buszu :c
[attachment=2095:9388.attach]
[attachment=2096:9389.attach]
[attachment=2097:9390.attach]

Aha, i dziękuję za pierwsze komentarze! :)

Posted

Collie napisał(a):
Zapisuje Was sobie. :)
Macie fajne tereny spacerowe.

Moje buty tak nie uważają xD. Tak, taki pobliski lasek ze stawkiem, urocze xD. Ale dzięki za komentarz i zapis. :D Zapiszę sobie Nelkę :P

Posted

[FONT=impact]Jeszcze 2 zdjątka:[/FONT]

Przed spacerkiem

[attachment=2098:9391.attach]
A tutaj sposób spania mojego diabełka :evil_lol::
[attachment=2099:9392.attach]

To już stare zdjątko, jak to mówią, stare ale JARE! :lol:

Posted

Border_Collie napisał(a):

A tutaj sposób spania mojego diabełka :evil_lol::
[ATTACH=CONFIG]10210[/ATTACH]

To już stare zdjątko, jak to mówią, stare ale JARE! :lol:

Witamy. Fajny czarnuszek :). Mój też kocha tak spać brzuchalcem do góry ;).

Posted

zootechniczka napisał(a):
Witamy. Fajny czarnuszek :). Mój też kocha tak spać brzuchalcem do góry ;).
Haha. jak każdy :D Odiś dziękuje! :D Dzisaj byłam z nim na spacerek, już śnieg spadł, ALE ZDJĘCIA JUTRO!

Posted

[quote name='Sonka95']Jakbym widziała Sonie wieczorem :loveu: http://imageshack.us/a/img838/7811/wawey7.jpg
Odiś rzadko leży na poduszkach :diabloti:

[quote name='Collie']Fajną masz pościel, a Odi niezłe pozycje przybiera :-Dhttp://imageshack.us/a/img717/7415/wawey5.jpg
On tak kocha leżeć ;d

Na razie brak zdjęć, ale zaczynamy naukę zostaw. A na wiosnę utrwalamy orientację w terenie, że tak to nazwę. Chcę, żeby się nie rozpraszał. :)

Posted

[quote name='Sonka95']Przydatna będzie komenda zostaw ... to się uczcie - powodzenia w szkoleniu ;)
Ta, wiem, jak mam sposobność to czasami go tego poduczam ;) Stchórzyłam z tym odstaw no xd. Zamiast tego WSTAŃ się zaczęło :oops:

----
[FONT=impact]Odi - nowa dziewczyna?

[/FONT]

[FONT=impact][SIZE=2][FONT=arial]A więc... Odiś ma nową dziewczynę :> Po śmierci Migotki taki samotnik mały był D: I wczoraj przyczepił się do nas mały, biały, kudłaty piesek. Kochany, od razu go polubiłam. Myślę, że to suczka, a więc - ją polubiłam. Ona mnie też, głaskałam ją i za mną chodziła :P Odiś ześwirował :o Chodziła sobie, taka mała kupka sierści. Gdyby nie to, że nie mogę mieć więcej psów, błagałabym o przygarnięcie jej. Dowiedziałam się, że taki pan chce ją adoptować (szwagier tego pana był właścicielem Migotki :o), jak się da złapać. No ale dzisiaj jak poszłam z Odi'm na spacer, ubezpieczyłam się w ciastko dla psów i trochę karmy, żeby w razie czego ją nakarmić, szkoda małej, niby brak domu, tak myślę, nigdy jej nie widziałam, a taka kochana... No cóż, nie znalazłam jej :/ Cały czas o niej myślę ;CC[/FONT][/FONT]