czi_czi Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Kangalowiec']majestatycznie wyszedł na zdjęciu, prawda?[/QUOTE] no! prawdziwy pan na włościach :) Quote
Mała Nika Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Ale fajny ten Twój facet- taki potężny :D A ja uwielbiam bycze zwierzaki więc wpadać będę często ;) Quote
Kangalowiec Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 dziekuje, postaram sie rownie czesto zamieszczac zdjecia Quote
czi_czi Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Mała Nika']Ale fajny ten Twój facet- taki potężny :D A ja uwielbiam bycze zwierzaki więc wpadać będę często ;)[/QUOTE] Mi też sie bardzo podoba, takie wielkie potęzne cielsko. Z takim mozna samemu zostac w domu albo wyjsc w nocy na spacer :) Quote
Kangalowiec Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 w nocy to ja sie boje ale o przechodniów, bo Assanek nie za bardzo toleruje obcych :) Quote
czi_czi Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Kangalowiec']w nocy to ja sie boje ale o przechodniów, bo Assanek nie za bardzo toleruje obcych :)[/QUOTE] Co by z niego był za kangal jakby do obcych mordę cieszył! :evil_lol: Quote
Kangalowiec Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 tapczanik pierwsza klasa :) a za kilka dni będziemy swietować 2-gie urodziny Assanka Quote
Leokadia Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Oj z takim futrem to mu w upały musi być podwójnie ciężko, niż takim bezpodszerstkowym...... A ja już teraz pozwolę sobie życzyć wszystkiego najlepszego i jeszcze dłuuugich wspólnych lat razem;) Quote
Kangalowiec Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 Assan oczywiście gubi sierść ale bardzo powoli i czesanie robi sporą robotę aczkolwiek tylko na tyle na ile On pozwoli :) Quote
Mała Nika Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Jaka uśmiechnięta morda :D To na urodzinki trzeba pieskowi basenik kupić co by się chłopak chłodził :evil_lol: Quote
Kangalowiec Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Mała Nika póki co chodzimy raz, czasem dwa razy na dzień na potok się schłodzić :) Quote
Kangalowiec Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 dzisiaj swietujemy 2 rocznice urodzin Assana :) Quote
Kasia25 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Wielu wspólnych spacerów Wam życzę :) Super piecho z niego wyrosło! Quote
Kangalowiec Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 dziekujemy za wspaniałe zyczenia, w ramach tych podziekowan wstawiam zdjecia: Quote
zelda87 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Myślałam właśnie o takim piesku. Mam 0,5 ha ogrodu dużo krzaków drzew owocowych i roślin ozdobnych. Teren ogrodzony siatką 1,6 m wysokości. Czy takie ogrodzenie utrzymało by go w ogrodzie, czy lepiej mu zrobić taki kojec jak Wy macie? i czy ma tendencję do kopania jakiegoś innego martretowania roślinności :)? Dziękuję za odpowiedź Quote
Kangalowiec Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Hm cięzko powiedzieć, bo Apssan głownie przebywa w swoim kojcu, na ogród wypuszczany jest raczej wyłącznie przy kimś, ale nie ma tendencji do przeskakiwania czegokolwiek, raczej jest to "ziemny" pies :) Quote
Kangalowiec Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 wracamy po dość długiej nieobecności, Assan witający jesien: Pozdrawiamy :) 1 Quote
Recommended Posts