zaba14 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ładny pies :) A ile śniegu macie ekstra :)) moja psina pierwszy raz śnieg widziała jak była szczeniakiem a i tak śnieg stopnial w przeciągu kilku godzin więc jak spadł nam śnieg dwa dni temu to nie wiedziała co to jest :))) ostrożnie wachala to białe dziadostwo :D Quote
Alaa Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Piekny piesio:-) Pozdrawiam serdecznie , zdjecia przecudnej urody zarowno Assana jak i gorek. Okolice Jasla? Quote
Kangalowiec Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 i kolejny atak Zimy, miejmy nadzieję, że Assan się z nią godnie i ostatecznie pożegna: Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Nie wygląda jakby mu zima przeszkadzała ;) Quote
Kangalowiec Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Piękna zima tej wiosny, święta zapewne białe :) Quote
Kangalowiec Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [IMG]http://s10.postimg.org/xleurvy0p/SNB15876.jpg[/IMG] [IMG]http://s10.postimg.org/6c3hddwxl/SNB15879.jpg[/IMG] Zmęczony po przedświątecznych porządkach, Wesołego Alleluja! Quote
Obama Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Zazdroszczę lasu i możliwości swobodnego puszczania psa.:loveu: Quote
Kangalowiec Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Wrr... jestem zły.... choć nie zawsze:) Quote
Kangalowiec Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Wiosna idzie wiec bawic sie trzeba: a oto kocurek - najlepszy kolega Assana :) Quote
Kangalowiec Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 W wiosennym słoneczku: Bo to chyba już wiosna zawitała? Quote
asiak_kasia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Piękne macie tereny :loveu: I psisko powoli mężnieje? Czy tylko mi się wydaje? Ile on mierzy/waży? :razz: Quote
Kangalowiec Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Mierzy 72 cm w kłębie, wagi niestety nie znam :) może i mężnieje, ale jeszcze nie dorośleje :) Quote
asiak_kasia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Kangalowiec']Mierzy 72 cm w kłębie, wagi niestety nie znam :) może i mężnieje, ale jeszcze nie dorośleje :) Molosy mają to do siebie, że wydoroślenie zajmuje im sporo czasu :diabloti: Wszystko jeszcze przed wami, teraz będzie wiek nastolatka-niby dorosły, ale jeszcze dziecko :cool3: Moj Rotek w tym czasie chyba od 10 do 18 miesiąca dał nam nieźle popalić. Działo się oj działo ;) Chociaż wasze psisko wyglada na oazę spokoju i opanowania, to mam wrażenie, że jednak ma diabełka za skórą :evil_lol: Tak czy inaczej, zawsze chętnie sobie pooglądam kawalera :lol: Quote
Obama Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Fantastyczną ma tą maskę... Wątek niewielki,mało się dzieje,musicie jakąś kontrowersją zabłysnąć,żeby wiecej osób przyciągnąć:evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Obama']Fantastyczną ma tą maskę... Wątek niewielki,mało się dzieje,musicie jakąś kontrowersją zabłysnąć,żeby wiecej osób przyciągnąć:evil_lol:[/QUOTE] Może mały sparing między Obamą a Kangalem co? :evil_lol: Zaraz się tłumy zlecą i beda umoralniać i uczyć jak się psem opiekować :loveu: Quote
Obama Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Poczekaj,niechaj Obama wychyli nos spod koca to skonsultuję czy mój wojownik między jedną a drugą drzemką zechce sparingu. Mój kundel tak chrapie,że czasem się martwię,że sąsiedzi pomyślą,że albo hoduję sobie jakiegoś starego pijaczynę tutaj w domu albo to ja sama zaiwaniam z efektami dźwiękowymi aż miło :cool3: Quote
asiak_kasia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Obama']Poczekaj,niechaj Obama wychyli nos spod koca to skonsultuję czy mój wojownik między jedną a drugą drzemką zechce sparingu. Mój kundel tak chrapie,że czasem się martwię,że sąsiedzi pomyślą,że albo hoduję sobie jakiegoś starego pijaczynę tutaj w domu albo to ja sama zaiwaniam z efektami dźwiękowymi aż miło :cool3:[/QUOTE] :roflt: To akompaniament u rotków podobny, do tego dochodzi mlaskami, chrumkanie i pierdzenie, szczególnie fajnie to wszystko brzmi nad miską z żarciem :diabloti: Quote
Obama Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 O,tototot!!! Zgadza się. :) Ach te psy,cóż my maluczcy byśmy poczeli bez tych psów? Chyba musielibyśmy żyć w ciszy i porządku...:) Czasem zazdroszczę znajomym bez zwierząt,ładu w mieszkaniu. U mnie Obama przeora przez dzień narzutki na kanapie,więc gdy wracam to widzę na dzień dobry gniazdo... Quote
asiak_kasia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Obama']O,tototot!!! Zgadza się. :) Ach te psy,cóż my maluczcy byśmy poczeli bez tych psów? Chyba musielibyśmy żyć w ciszy i porządku...:) Czasem zazdroszczę znajomym bez zwierząt,ładu w mieszkaniu. U mnie Obama przeora przez dzień narzutki na kanapie,więc gdy wracam to widzę na dzień dobry gniazdo... Ja gdzies mam foty naszego Rota strózująco-obronnego, który spał sobie w najlepsze, na naszym łozku, do gory kołami wywalony, i zero reakcji na nasze przyjscie do domu. Poł chałupy by nam wynieśli, a ten sobie chrapie w najlepsze. Zero instynktu :shake: Chociaż i tak nic nie pobije nałogowego podkradania ciuchów z szafy. Rot miał w zwyczaju zaiwanić jakiś fatałaszek, i zanieść sobie na legowisko. I oczywiście wybierał tylko te nowe i świeżo wyprane :diabloti: Quote
Obama Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 To Obama ma manię zawijania się w materiały: narzutę/kocyk. Jeśli wchodzi na kanapę to koniecznie tak,aby ukryć się w całości pod narzutą. On jest jakimś szalonym propagatorem medycyny alternatywnej: inhalacje,inhalacje,inhalacje. Quote
asiak_kasia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Obama']To Obama ma manię zawijania się w materiały: narzutę/kocyk. Jeśli wchodzi na kanapę to koniecznie tak,aby ukryć się w całości pod narzutą. On jest jakimś szalonym propagatorem medycyny alternatywnej: inhalacje,inhalacje,inhalacje.[/QUOTE] Widziałam na fotach:diabloti:. pewnie jakby mógł to by ten swój łeb zupełnie schował pod siebie :evil_lol: Bowski jest :loveu: Quote
Kangalowiec Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 forum ożyło :) milo milo a Assan za tro bardzo lubi znosić wszystko co znajdzie np. drewno, wegiel, jakieś patyki czy stare ubrania pod drzwi do domu. Taka sterta, ciagle trzeba sprzątac. Aha i jeszcze bardzo lubi przesadzać wszystko co człowiek dotknie: krzewy, kwiatki, mlode drzewa. Niszczyciel W stosunku do obcych a nawet osob ktore jeszce w lecie znał a przez zimę nie widział potrafi być agresywny, do tego stopnia że jak taki gosc się zapowie to trzeba psiakowi założyć kaganiec bo by użarł pół łydki :P Quote
Recommended Posts