Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ładny pies :)
A ile śniegu macie ekstra :)) moja psina pierwszy raz śnieg widziała jak była szczeniakiem a i tak śnieg stopnial w przeciągu kilku godzin więc jak spadł nam śnieg dwa dni temu to nie wiedziała co to jest :))) ostrożnie wachala to białe dziadostwo :D

Posted

[IMG]http://s10.postimg.org/xleurvy0p/SNB15876.jpg[/IMG]

[IMG]http://s10.postimg.org/6c3hddwxl/SNB15879.jpg[/IMG]

Zmęczony po przedświątecznych porządkach, Wesołego Alleluja!

Posted

[quote name='Kangalowiec']Mierzy 72 cm w kłębie, wagi niestety nie znam :)
może i mężnieje, ale jeszcze nie dorośleje :)

Molosy mają to do siebie, że wydoroślenie zajmuje im sporo czasu :diabloti: Wszystko jeszcze przed wami, teraz będzie wiek nastolatka-niby dorosły, ale jeszcze dziecko :cool3:
Moj Rotek w tym czasie chyba od 10 do 18 miesiąca dał nam nieźle popalić. Działo się oj działo ;) Chociaż wasze psisko wyglada na oazę spokoju i opanowania, to mam wrażenie, że jednak ma diabełka za skórą :evil_lol:

Tak czy inaczej, zawsze chętnie sobie pooglądam kawalera :lol:

Posted

Fantastyczną ma tą maskę...
Wątek niewielki,mało się dzieje,musicie jakąś kontrowersją zabłysnąć,żeby wiecej osób przyciągnąć:evil_lol:

Posted

[quote name='Obama']Fantastyczną ma tą maskę...
Wątek niewielki,mało się dzieje,musicie jakąś kontrowersją zabłysnąć,żeby wiecej osób przyciągnąć:evil_lol:[/QUOTE]

Może mały sparing między Obamą a Kangalem co? :evil_lol:
Zaraz się tłumy zlecą i beda umoralniać i uczyć jak się psem opiekować :loveu:

Posted

Poczekaj,niechaj Obama wychyli nos spod koca to skonsultuję czy mój wojownik między jedną a drugą drzemką zechce sparingu.
Mój kundel tak chrapie,że czasem się martwię,że sąsiedzi pomyślą,że albo hoduję sobie jakiegoś starego pijaczynę tutaj w domu albo to ja sama zaiwaniam z efektami dźwiękowymi aż miło :cool3:

Posted

[quote name='Obama']Poczekaj,niechaj Obama wychyli nos spod koca to skonsultuję czy mój wojownik między jedną a drugą drzemką zechce sparingu.
Mój kundel tak chrapie,że czasem się martwię,że sąsiedzi pomyślą,że albo hoduję sobie jakiegoś starego pijaczynę tutaj w domu albo to ja sama zaiwaniam z efektami dźwiękowymi aż miło :cool3:[/QUOTE]

:roflt:

To akompaniament u rotków podobny, do tego dochodzi mlaskami, chrumkanie i pierdzenie, szczególnie fajnie to wszystko brzmi nad miską z żarciem :diabloti:

Posted

O,tototot!!!
Zgadza się. :)
Ach te psy,cóż my maluczcy byśmy poczeli bez tych psów? Chyba musielibyśmy żyć w ciszy i porządku...:)
Czasem zazdroszczę znajomym bez zwierząt,ładu w mieszkaniu.
U mnie Obama przeora przez dzień narzutki na kanapie,więc gdy wracam to widzę na dzień dobry gniazdo...

Posted

[quote name='Obama']O,tototot!!!
Zgadza się. :)
Ach te psy,cóż my maluczcy byśmy poczeli bez tych psów? Chyba musielibyśmy żyć w ciszy i porządku...:)
Czasem zazdroszczę znajomym bez zwierząt,ładu w mieszkaniu.
U mnie Obama przeora przez dzień narzutki na kanapie,więc gdy wracam to widzę na dzień dobry gniazdo...

Ja gdzies mam foty naszego Rota strózująco-obronnego, który spał sobie w najlepsze, na naszym łozku, do gory kołami wywalony, i zero reakcji na nasze przyjscie do domu. Poł chałupy by nam wynieśli, a ten sobie chrapie w najlepsze. Zero instynktu :shake:

Chociaż i tak nic nie pobije nałogowego podkradania ciuchów z szafy. Rot miał w zwyczaju zaiwanić jakiś fatałaszek, i zanieść sobie na legowisko. I oczywiście wybierał tylko te nowe i świeżo wyprane :diabloti:

Posted

To Obama ma manię zawijania się w materiały: narzutę/kocyk.
Jeśli wchodzi na kanapę to koniecznie tak,aby ukryć się w całości pod narzutą.
On jest jakimś szalonym propagatorem medycyny alternatywnej: inhalacje,inhalacje,inhalacje.

Posted

[quote name='Obama']To Obama ma manię zawijania się w materiały: narzutę/kocyk.
Jeśli wchodzi na kanapę to koniecznie tak,aby ukryć się w całości pod narzutą.
On jest jakimś szalonym propagatorem medycyny alternatywnej: inhalacje,inhalacje,inhalacje.[/QUOTE]

Widziałam na fotach:diabloti:. pewnie jakby mógł to by ten swój łeb zupełnie schował pod siebie :evil_lol: Bowski jest :loveu:

Posted

forum ożyło :) milo milo
a Assan za tro bardzo lubi znosić wszystko co znajdzie np. drewno, wegiel, jakieś patyki czy stare ubrania pod drzwi do domu. Taka sterta, ciagle trzeba sprzątac.
Aha i jeszcze bardzo lubi przesadzać wszystko co człowiek dotknie: krzewy, kwiatki, mlode drzewa. Niszczyciel
W stosunku do obcych a nawet osob ktore jeszce w lecie znał a przez zimę nie widział potrafi być agresywny, do tego stopnia że jak taki gosc się zapowie to trzeba psiakowi założyć kaganiec bo by użarł pół łydki :P