Jump to content
Dogomania

KILA (Pit Bull w mini wersji)+ Kala :( juz za TM

Recommended Posts

Posted

No 2 ale nie wiadomo czy w środę po jedziemy bo... Bo maluchy miały mieć w środę przegląd miotu i tatuaże robione ale i właśnie nie wiadomo czy ktoś będzie kto robi takie rzeczy w zk hodowczyni czeka na odpowiedzi z ZK ale po cieszyła bo dla happy ładnie uszka się ukladaja

Posted

nie nastawiaj się na dokładny termin- NIGDY

ja zawsze muszę mieć poprzesuwane  :lookarou:  najważniejsze że młoda zdrowa ,te kilka dni więcej z mamą tylko na dobre jej wyjdą ;)

Posted

Super, czekamy na Wasz powrót ;) Szczęśliwej podróży do hodowli :)

Posted

odebralismy pięknote poszalała obwąchała wszystko  a co najlepsze Kila ja interesowala strasznie mocno a teraz bonus Kila boi sie panicznie Happy omija ja szerokim łukiem Kluska wziela na olewke  popatrzyla i zasnela se dalej :D

nie focilam bo tele ciemne foty i foke ciezko zlapac bo jest roztrzepana wszedzie jej pełno :D

2cwx3za.jpg

Posted

Super, teraz oficjalne gratki :)
Niech mała cudownie Wam rośnie.

Posted
dziś terrorystka dała  po spac do 4 rano a potem tatunio sie zlitowal i wział foke na podusie, moje kapcie zakończyły swoj zywot, Kila dalej sie jej boi dzis z reki juz jej dawalam jesc bo obrazila sie tez na jedzenie , Happy za to je za dwie troche pociamie odejdzie i znowu ciamie powoli sie uczymy siad calkiem fajnie jej to idzie lapie szybko o co chodzi 
Taka jestem grzeczna i słodka jak śpie :D
14jxg06.jpg
Posted

dziś terrorystka dała  po spac do 4 rano a potem tatunio sie zlitowal i wział foke na podusie, moje kapcie zakończyły swoj zywot, Kila dalej sie jej boi dzis z reki juz jej dawalam jesc bo obrazila sie tez na jedzenie , Happy za to je za dwie troche pociamie odejdzie i znowu ciamie powoli sie uczymy siad calkiem fajnie jej to idzie lapie szybko o co chodzi 
Taka jestem grzeczna i słodka jak śpie :D
14jxg06.jpg

wprost do schrupania :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Posted

wczoraj zaliczyliśy weterynarza   ale tak wariowala na łóżku i z rozbiegu skoczyla lapa sie podwinela nie stawala i pojechalismy na rtg nie stwierdzono złamania Hapula dostala zastrzyk przciwbólowy i od zapalenia dzis juz szaleje w domu ale troche utyka może troche spanikowałam ze złamała łape ale sprawdzone nie ma zlamania ani skrecenia tak wiem panikiara jestem :D a zapomnialam bym kila dzis postep zrobila lerzala na lóżku kolo hapuli odwrucona oczywiscie jak ta ja chciala zaczepiac to warczala ale juz nie ucieka tak mocno :)