Jump to content
Dogomania

KILA (Pit Bull w mini wersji)+ Kala :( juz za TM

Recommended Posts

Posted

hhi ja to zawsze łąmie regulamin z fotami ;)
bo Kala zamieszkala na stałe u tesciowej przez 2 miesiace sie przyzwyczaiła i ma spokuj od kuby i kili tam ma lepiej bo spokuj i balkon troche sie postazala nie jest juz tak aktywna jak byla ale bez obaw do babci mamy 2 bloki dalej wiec sie widzimy codziennie i focic tez bedziemy Kluske

Posted

kaska0304 napisał(a):
hhi ja to zawsze łąmie regulamin z fotami ;)
bo Kala zamieszkala na stałe u tesciowej przez 2 miesiace sie przyzwyczaiła i ma spokuj od kuby i kili tam ma lepiej bo spokuj i balkon troche sie postazala nie jest juz tak aktywna jak byla ale bez obaw do babci mamy 2 bloki dalej wiec sie widzimy codziennie i focic tez bedziemy Kluske

:evil_lol:

Najważniejsze by dziewczyna miała dobrze. :) To czekam na foteczki. :D

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Dzięki na całe przedramie a dziś juz słyszałm pod blokiem Jak ty na starość będziesz wygladać toż sie pomarszczy i wogule wrrr -Staro i Zajebiście ooo
tadam Klusek

Nie ma to jak ochrona zielonego Lejka Hajabuzy

Edited by kaska0304
Posted

Osobiście nie zdecydowałabym się na tatoo, zwłaszcza na tak duży, więc podziwiam :P

O fotki. N z takim ochroniarzem to każdy sprzęt bezpieczny :lol:

Posted

Dziś rano po zaprowadzeniu Kuby do przedszkola wracamy z Kilą do domu i pod blokiem biega sobie suka która pogryzła wtedy Kilę za oko zdąrzyłam przeżucić Kile za bramke posesji sklepu i sucz rzuciła sie na mnie na nic mi nie zrobiła zdąrzyłąm ja przekopać (dzięki ci Boże że było chłodno i skórzane buty założyłam) i wtedy uciekłą gdy zaszłąm do jej właściciela ten z parku sztywnych stwierdzil że pies mu uciekł (dziwne bez obrozy smyczy sam na podwórku a pan na rauszu w domu) nie czaiłąm sie długo tym razem nie popusciłam i zadzwoniłam po policje, tak jak obiecałam mu po pogryzieniu Kili ze nie bede sie czaić, głupie tłumaczenie faceta było szkoda gadać nie dociera do goscia że mogło trafić na idące dziecko z małym psem i co wtedy by było??? facet wyjechł z tekstem to bym zaplacił!! A ja do niego za co za skaleczone dziecko ?? za przeproszeniem dupa mu zbledłą zaczął inaczej śpiewać dzień mu sie zakończył 700 zł mandatem i moją ostrą zjebą!!!
a to na rozluzinienie Kila żyje ja też ;)
no to gdzie jedziemy ??

najbezpieczniej u mamy na rękach

Mamo zobacz Kuba gdzieś pobiegł!!!

Posted

tak tak Moja Mamcia jest bardzo zdolna pomalowała ściane ( tak wiem artystą pędzla nie jest ale kropki zajebisze porobiła) i mnie ostrzygła potem wykompała a wiecie co najlepsze ona sprzątałą łazienke a ja sie susze u niej na łóżku