Jump to content
Dogomania

KILA (Pit Bull w mini wersji)+ Kala :( juz za TM

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana] Dziś Kila już bez szwów, rozcinania nie było uff oko oczyszczone szwy zdjęte opuchlzny juz nie ma będzie brzydka blizna trudno ona i tak dla mnie najpiękniejsza <3 jeszcze 2 dni w kołnieżu zeby nie rozwaliła strupa i biedy nie narobila, z Kluskiem od 2 dni tez warkniec nie ma wszystko wraca na dobra droge [/FONT]
[FONT=Verdana]powiem wam ze 3 osoby ja trzymały do zdjecia szwów i nie dały rady doszła 4 a 5 dopiero zdejmował Prawdziwy mój Pit Bullek <3 siłe ma jak pudzian [/FONT]

Posted

kaska0304 napisał(a):
moje lenie jeszcze spia a juz po 8 grubo , jak mi sie chce zdjec pofocic
ale nie ma czym i tu jest problem łeee

U mnie może i jest czym, ale pogody nie ma. Pada..

Posted

doris66 napisał(a):
To chyba żółw błotny. Czy nie powinien mieszkać w akwarium?

A dokładnie żółw czerwonouchy. Może mieszka, tylko po prostu tak go wypuściła, by pochodziła sobie z koleżankami. ;)

Posted

A może czerwonolicy. Moje dzieci miały takiego zółwika, Kapsel miał na imię bo jak go kupiłam był wielkości kapsla. Po 15 latach był już wielkości dużego talerza. Zachorował niestety na chorobę przypominajacą objawowo zapalenie płuc i już nie mamy Kapsla.:placz: Fajny był, znał nas i reagował syczeniem i wciąganiem szyi na nasz widok. Jak odzywał się ktos obcy to Kapsel chował się pod wode. jego ulubionym zajęciem było wylegiwanie sie na płaskim kamieniu wprost po termą. Lubił ciepło, wtedy wyciagał wszystkie łapy na boki a głowe opuszczał w dół na skraju kamienia i tak leżał godzinami jak nie żywy.