Jump to content
Dogomania

KILA (Pit Bull w mini wersji)+ Kala :( juz za TM

Recommended Posts

Posted

kaska0304 napisał(a):
cioteczki blagam was o pomoc w uzbieraniu pieniążków na sterylke dla suni która jest bezdomna do czasu sterylki zgarnełam ją do kojca na wioske lecz jest potrzebna pomoc finansowa sama nie jestem w stanie zaplcić z sterylke szczepienie i wizyty u weta dlatego zwracam sie do was o pomoc każdy grosz jest mile widziany suma jaka jest potrzebna to okol 300zl fundcja użyczył Soni nr konta proszzę pomurzcie
bezdomna sunia której dalismy imię Sonia prosi wręcz błaga o grosz na sterylke
https://www.facebook.com/events/193009194200804/197881307046926/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity
konto użyczyła nam fundacja bardo prosimy o jakiekolwiek wpłaty
BURKI I KOCURKI - Wolontariat na Rzecz Skrzywdzonych i Porzuconych Zwierząt
ul. Bluszczańska 76/177
00-712 Warszawa
Nr konta : 7210 9010 4300 0000 0120 2688 85 koniecznie z dopiskiem "Sonia z Choroszczy"

Co z tą sunią?

Posted

Dzien zaczął sie przyjemnie poszliśmy na spacer wruciliśmy do domu zjedliśmy obiad poszliśmy na podwórko ja z malpkami na lawecze przed klatke sie bawiliśmy az tu wyszedl pijaczek z suka astką bez smyczy prosilam 4 x zeby ja zabrał on ja przywoływał moje bawiły sie dalej oczywiśie na smyczach i ta suka zatakowala Kile, rozidzieliłam byłam zplątana cala smyczami w koło przytrzymałam Kile jedną ręką drugą Kale za obroże a Kila z zębami do Kali mysilala ze to ta suka bo są tej samej maści skoniczyło sie u weta oko poszarpane pod narkozą pozszywana na antybiotyku i kroplach właśnei budzi sie z fazy jestem wsiciekla na maxa oszt 150 zl ale teraz chodzilam do gościa jego żona zwruci koszta i przepraszała za męża pijaka. Nerwy le w oku widzi na szczęście foto
oko Kili w samochodzie jechalismy do weta

a tu sie bawiliśmy zanim nie doszło do incydentu

Al Kaida team

Kala robi za konia :d

Koń czasem ponosi hih

Posted

dziś pani jego zona zwrucila koszty, bylismy tez na anybiotyku i przeciw bólowym w zastrzykach a od jutra na tabletki 2x po 1/2 tab. synolux 250 mg i krople 4 x 1 po 2 krople gentamicin wzf 0,3% Kila skazana na kołnierz bo w nocy nie spałam pilnowałam zeby nie drapala mało jej łap nie zwiazalam a co lepsze rano obudziłam sie z anginą jestem na antybiotyku a jutro do pracy
a oczko wyglada dziś tak

Posted

dzieki cioteczki oczko Kili bez zmian wydzielina leci dzis dzwoniłam do wetki powiedziała jak leci to dobrze oko sie oczyszcza, ja za to już gadam anybiotyk działa umnie jutro cykne zdjecie oczka poruwnacie czy juz lepiej jest niś nie dam rady padnięta jestem

Posted

Ty wypoczywaj tam, a nie na dogo siedzisz ;P Dbaj o siebie, zdrowie najważniejsze. Skoro wet mówi, że tak ma być, to widocznie ma rację. Trzymam kciuki za Was :*

Posted

Ja ok Kila juz szerzej ma oko otwarte ale bedzie brzydkie te oko jak sie zrosnie jestem wsciekla. Jest też maly problem Kila powarkuje do Kali jak ta do kuchni chce isc albo jak ze snu wstanie i nie poznaje mam nadzieje ze jej przejdzie

heja!!!!

Mamo zjadłam Kile bo mnie dnerwowała była smaczna :D hehehe

Posted

Klusek olewa jej warki dzis Kila miała poważną rozmowe zemnął dzis bawiałm sie z dwoma w domu bylo jedno warknieie ale szturnełam w bok i spokuj wiecej sie niezdarzyło, byliśmy tez dzis u weta ten pypuc u kili to spojóka w czwartek zdejmujemy szwy i wetka osądzi czy rozcina i szyje jeszcze x czy tak zostaje, oko juz jest suche nie leci nic juz tylko ta spojówka wylazła

Uploaded with ImageShack.us