Jump to content
Dogomania

KILA (Pit Bull w mini wersji)+ Kala :( juz za TM

Recommended Posts

Posted

Sonka95 napisał(a):
Świetne są te własnej roboty smyczki ... możesz sklepik otworzyć :cool3:

Albo robic bazarki dla bezdomniaków. . Takie rekodzieła dobrze się na bazarkach sprzedają. Fajne te smyczki o obróżki.

Posted

Doris z miłą chęcią ale teraz brak czasu wynikł... Jak coś splote zrobisz bazarek najwyżej na jakiegoś psiaka w pilnej potrzebie i jakoś z odbiorem sie zgadamy ;)

Posted

kaska0304 napisał(a):
Doris z miłą chęcią ale teraz brak czasu wynikł... Jak coś splote zrobisz bazarek najwyżej na jakiegoś psiaka w pilnej potrzebie i jakoś z odbiorem sie zgadamy ;)

No.... ja planuję od dawna zrobić bazarek, mam juz trochę fabtów, ale czasu brak - tak jak wszystkim. Teraz latem kompletnie nie mam czasu. Ale dzięki bardzo, twoje smyczki sa piękne, na pewno się sprzedadzą na każdym bazarku.

Posted

Ona zawsze tak siedzi bo ma lewą tylnią łape sztywna nie zgina jej i tak to wygląda jej stała poza no czasami zmieni półdupek na drugi ale siedzi jak rozkaraka my to nazywamy klapni se kala na dupęcje :D Właśnie o to chodziło że Kala miła niebieską a zamówiliśmy niebieskie Kubusie Kili i zrobiliśmy niebieską smycz pod kolorek - siostry bliżniaczki 2 jajowe :D

Posted

Hejka my dziś świętujemy 5 roczek Kubaska :new-bday:

Każde dziecko dobrze wie,
czego na urodzinki chce,
chciałeś autko no to masz
za to mi całusa dasz.
100 lat Kubasku z okazji 5 urodzin :BIG:
W dniu urodzin automaniaka
Motożyczenia dla superchłopaka
Życzymy Ci tyle radości
Ile w wyścigach wspaniałości
Niech wszystko Ci się układa