Jump to content
Dogomania

KILA (Pit Bull w mini wersji)+ Kala :( juz za TM

Recommended Posts

Posted

wiekszość latających niestety szybko sie zmyliśmy bo zaczeła mnie boleć strasznie głowa powrót do domu był straszny dostałam lekkiego udaru od słońca ból głowy wymioty pod klatką zemdlałam w domu potem padłam reszty nie kojarze więcej

Posted

Trzeba zakładać czapkę!

Ja obiecałam sobie, że w końcu pojadę do Białego, ale niestety troszkę kawałek mam, a z kasą teraz było krucho...

Posted

Ja od 7 do 20 byłam na powietrzu wczoraj, ciągle miałam czapkę na głowie, że jak wróciłam do domu to odruchowo chciałam ją poprawić, albo ściągnąć, bo ciągle czułam jakby dalej miała ją na głowie. :evil_lol:

Posted

nie sądziłam że po 20 minutach tak może najarac słonice teRaz wiem że Kapelutek to mój przyjaciel śmigam w białym Kapelutku i teraz mówią domnie KAPELUTEK HHEHEE

Posted

niestety nie wybieramy się nie mam z kim malego zostawić a i bark funduszy
z wczoraj :D
przyczajka z krzaków :D

oddawaj mały moja oponka!!!! tak go spychała i zabierała mu opone a on chciał się pohuśtać

cwaniara zwaliła Kube i zwiała

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Witajcie dwie piękne suńki!

Fajnie tu - dużo fot, a to podstawa :)
I miło widzieć taki sojusz psa z dzieckiem.
Całujemy obie dziewczynki w cudne uśmiechnięte mordki :loveu:

Posted

Chyba bardzo zasmakowało całe ręce i nogi mi wylizała nawet łopatki :p ciut nie prysznic hehehe mała zmywarka :evil_lol: a dziś siękręci i mysili że będe znowu się smarowac kefirkiem :-o