Jump to content
Dogomania

KILA (Pit Bull w mini wersji)+ Kala :( juz za TM

Recommended Posts

Posted

dzięki cioteczki my po 16 jedziemy z kluska do weta na zdjęcie gazy doszytej do szwów a tymczasem poprawiłam swoim córom humorek kupiłaj juz na dzień dziecka zabaweczki i nowe miseczki ooo hihihi

Posted

eee nie wiem nie pamiętam czy jest, wrucilismy wszystko w pożądku ze szwami z Kalą też zaczynaja pojawaić sie sińce ale wetka powiedziała że to normalne i musze talkiem zasypywać żeby se tam nie odpażyła ... a no i dobrze maja lepiej niz ja :P

edit: sprawdziłam jest Kala w kalendarzu w miesiącu czerwiec

Posted

właśnie te foty mi sie podobają najbardziej moja sierotka ma mega spojrzenie kofane <3...
właśnie
zmieniliśmy kamizelke dla kali przemyłam wodą między udami osuszyłam zasypałam delikatnie mąka ziemniaczaną bo jest tak gorąco że sie poci nie chce żęby sie odpażyło i między dwoma szwami jakaś wydzielina jest to normalne ??

Posted

normalne to nie jest więc jutro jedziemy do weta wydzielina wychodzi z 4 szwów:shake: zaczeło dziś mnie mocno to nie pokoic a że ja matka psia polka naginam z nią do weta jak z własnym dzieckiem do lekarza;) ... jutro powiem co i jak

edit : znaczy dziś :evil_lol:

Posted

dobrze nie jest mam przemywac jesili będzie wydzielina czyli okolo 3 do 4 x dziennie manganianem potasu osuszac i gaze zakładac znaczy przykładać jak lerzy i monitoring na nią 24 bo bez skafanda jest bo w nim gorąco i sie poodparzać bedzie i tak to wygląda

Posted

dzis juz szew wyglada lepiej mniej z niego sie wydziela ta wydzielina nadmanganian potasu robi cuda jeszce troche może i nie będzie leciało obytylko duszno nie było to sie szybciej pogoi

Posted

kaska0304 napisał(a):
dzis juz szew wyglada lepiej mniej z niego sie wydziela ta wydzielina nadmanganian potasu robi cuda jeszce troche może i nie będzie leciało obytylko duszno nie było to sie szybciej pogoi

To dobrze się zapowiada ;)