Jump to content
Dogomania

KILA (Pit Bull w mini wersji)+ Kala :( juz za TM

Recommended Posts

Posted

Ja to najdziwniejszy przypadek miałam podczas 1 rocznicy śmierci mojej babci wtedy tego samego dnia odeszla moja świnka morska na zawał ... biegała i nagle zasnęła juz na zawsze :placz:

Posted

Sonka95 napisał(a):
biegała i nagle zasnęła juz na zawsze :placz:

Mój wujek zasnął we śnie, chociaż bezboleśnie, tylko szkoda, że za wcześnie, :(

Posted

Tosia to tylko 1 rok miała a zawsze była taka zdrowa :-(:-(:-( Sasha to jej siostra i od urodzenia chorowita i nadal żyje ma już 6 latek co na świnke i tak dobry wiek ...

Posted

mój demon miał około 7 lat nie wiem dokładnie ile bo był ze schronu wet tak osądził odszedł 23.2009, Pimpek miał 17 lat mój pierwszy ukochany pies odszedł 23.06.2009, Kila skoniczyła 3 lata 15.03., Kala skoniczy 9 lat w sierpniu

Posted

no to jedziemy z TTB i dwoma świnkami :P

kto tam idzie??

o co chodzi??

jakis problem?

siemka ciotki jestem Kala i mocze dupęcje w Białce hihi:evil_lol:

z serii głupe miny:roll: potworo-wampira:evil_lol:

Posted

A co to jest TTB? Fajne świnki, ale ja niestety jak widzę takie świnki, to juz jestem zsikana w gacie ze strachu. Wiem, że to głupie ale nic nie poradzę. Sa psy przed którymi mam pietra jak cholera.

Posted

[quote name='doris66']A co to jest TTB? Fajne świnki, ale ja niestety jak widzę takie świnki, to juz jestem zsikana w gacie ze strachu. Wiem, że to głupie ale nic nie poradzę. Sa psy przed którymi mam pietra jak cholera.

Terriery Typu Bull. ;)
Dla mnie to są prze wspaniałe psy. :loveu:
najpiękniejsza. :loveu: http://imageshack.us/a/img21/433/p4270156.jpg
Fajne spotkanko i czworonożni kumple. :)

Posted

dokładnie TTB terriery typu bull moje ukochane :loveu: psy, od dziecka wiedziałam że jak będe miała kolejnego psa oprucz Pimpka który przeżył 17 lat i moje 2 TTB bedzie to tylko ta rasa lub w typie ...
robimy takie spotkana z ludzimi z Białegostoku i okolic jest grupa na fb i tam sie umawiamy na spacery ttb
Doris ona tylko z wygladu może i straszne ( nie dlamnie) ale uwierz są prze kochane i miziaki :D

Posted

kaska0304 napisał(a):
Jestem wściekła "(w sumie mało powiedziane wkur...)" wymacałam kolejnego GUZA u Kili ręce juz mi opadaja ile jeszcze ten pies wycierpi......

Cholera.... Nie dobrze, byłyście u weta czy będziecie szły?

Posted

pobserwuje ja do poniedzialku jak zniknie to może to krwiak jak Aneta mówiła, ale boje się żeby to nie był guz nowotworowy taki juz miala na żołądku i temu się boje jak cholera,,,, dzis wymacałam jak ją czesałam chociaz codziennie ja dotykam ale nie wyczuwałam a dziś wyczułam lub dziś się jawił szlak mnie strzeli jak sie wali to wszystko... jest miękki ale jak bardziej sie ściśnie to w srodku twardy i jest pod skórą i do skóry przylega nie do żeber bo ma go nad prawą łapą z boku bardziej tak na miejscu 3 żebra

Posted

kaska0304 napisał(a):
Jestem wściekła "(w sumie mało powiedziane wkur...)" wymacałam kolejnego GUZA u Kili ręce juz mi opadaja ile jeszcze ten pies wycierpi......

O rany :shake:

Posted

dzwoniłam dziś do wetki u której byliśmy z Lakim bo do swego nie mogłam sie dobić i ciśnienie juz mi opadło może to byc po szczepieniu konowała weta w poniedziałek do niej jedziemy i bedzie wszytko wiadomo

Posted

jesili to bedzie po szczepieniu to zbesztam konowala z błotem nie popuszcze niby nie pierwszy przypadek że się wkuje w psa a zastrzyku nie zrobi dzis pare osób mi o tym powiedziało to konował będzie miał nie spodziankę