Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

stereo napisał(a):
Powiedz, że masz też laba. ;) Biegałyśmy od razu po Żwirku :D

obawiam sie że wszystko co mam wstawiłam :-( żaden czarny labek mi w kadr nie wpadł... albo przebiegł tak szybko że nie zdążyłam uchwycić :diabloti:

a czy ma ktoś Sparkulca jumping? :p

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to uwaga, moja seria podziękowań:

Hopsiakom za fajne zawody - bardzo mile spędziłam czas mimo hardcorowo długiej soboty i mokrej i zimnej niedzieli.

Marzenie za pożyczenie mi Cassy - bardzo fajnie jest się sprawdzić z cudzym psem, zwłaszcza takim fajnym psem, i przekonałam się, że Vigo wolno biega i to, że za nim czasem nie nadążam to tylko moje lenistwo i brak wiary w siebie, bo przebiegi z Cassy pokazały, że jednak można szybciej :diabloti: No i zdecydowanie było mi cieplej w niedzielę dzięki tym biegom :loveu:
Dzięki dla Klaudii za uwiecznienie tych wysiłków :)
Skoro o rozgrzewaniu mowa: wielkie przeogromne dzięki dla Sajko, która poratowała mnie kurtką :loveu:

Marysi za mile spędzony czas w sobotę i piękne zdjęcia Vigockiego :loveu::loveu::loveu:

Wszystkim ogólnie za miłą atmosferę, pogaduchy i dobry nastrój.

No i w ramach nowej świeckiej tradycji zdjęcia w gmailowej galerii

- zgadzam się na wykorzystanie pod warunkiem opatrzenia podpisem "Fot. Olga Maniewska" i przesłania mi linka, gdzie się znajdą.

Posted

Ciesze sie bardzo, ze mimo tylu przeciwnosci, jestescie zadowoleni. Ja dalej umieram - nie mam czasu specjalnie myslec o tym wszystkim, wiec wogole nie mysle ;-)

Tak jak Robert, dziekuje Wam wszystkim - za wszystko! a co! :)

Przepraszam za pogode, cos chyba zle mnie zrozumieli, zamawialam srednio cieplo - a dali mi upal i zimno. Hmm - musze pomyslec o innej firmie na nastepny raz ;-)

Leszek stal sie moim guru, jezeli chodzi o szybkosc podnoszenia sie po upadku - normalnie bylam w szoku - tak jakby upadku nie bylo :)

Pipi stala sie moja kochana faworyta - uwielbiam patrzec jak Iwonka z nia biega - wygladaja cudownie

Milo - zuch chlopak - nie widzialam, zeby ogladal sie za innymi psami, zasuwal pieknie

(cos ostatnio gustuje w terierach, ups ;-) )

Carl jest cudownym czlowiekiem - od poczatku do konca usmiech nie znikajacy z twarzy, nawet po meczacej niedzieli w deszczu mial jeszcze sile zartowac :)
Jego torki byly bardzo fajne. Zerowkowe nie byly najprostsze, ale dzieki plynnosci dawaly sie pieknie przebiec. Openiki tez wygladaly fajnie, po prostu lubie jego tory - sa takie.. przyjemne.

Dzieki Ani za mozliwosc pobiegania z Oskarem. Jaki to dziwny pies jest - ja wolam 'do mnie' a ten po prostej, ja wolam 'stoj' a on zaczyna sie rozpedzac ;-) bylo zabawnie, szybko i tak.. inaczej :) dzieki!

Generalnie zaczynam powoli zauwazac pozytywy i powraca poczucie, ze bylo, jest i bedzie fajnie.

Dzieki jeszcze raz - tez za super fotki, i czekam na te, o ktore meczylam caly dzien Lukasza :-)

Posted

Torki były zdecydowanie super! a kurcze tyle znalazłam białych terierów i ani pół troszkę grubszego prawię westa... może komuś się jeszcze gdzieś zaplątał?:cool3:

Posted

niuka napisał(a):

Milo - zuch chlopak - nie widzialam, zeby ogladal sie za innymi psami, zasuwal pieknie

Jestem z niego bardzo dumna i mam nadzieje, że nie był to wypadek przy pracy:evil_lol: i tak już mu zostanie.

niuka napisał(a):

Carl jest cudownym czlowiekiem - od poczatku do konca usmiech nie znikajacy z twarzy, nawet po meczacej niedzieli w deszczu mial jeszcze sile zartowac :)
Jego torki byly bardzo fajne. Zerowkowe nie byly najprostsze, ale dzieki plynnosci dawaly sie pieknie przebiec. Openiki tez wygladaly fajnie, po prostu lubie jego tory - sa takie.. przyjemne.

Ja sędziego podziwiałam. 2 dni cały czas na nogach, albo w upale, albo w strugach deszczu. Chyba długo bedzie wspominał te zawody i polska cudowną aurę.:lol:

A torki były bardzo fajne.
Czy jest szansa na to, że będą gdzieś zamieszczone, żeby można było sobie poćwiczyć?

Posted

Regis, dzieki za super fotki Raisowatej :D Nareszcie mamy cos ze slalomu :-)

A swoja droga, my naturalnie jak zawsze zapomnielismy za zawody podziekowac < w koncu starosc nie radosc >, zatem dziekujemy i mamy nadzieje, ze jeszcze przez jakis czas bedziemy miec mozliwosc uczestniczenia w tego typu imprezie na ziemiach naszego jakze uroczego miasta. < pompatycznie brzmi i mialo brzmiec! :D >

Pozdrawiamy.

P.S. Odnosnie powyzszego zdjecia, zgadzam sie z przedmowczynia - do konkursu ja! I tytul " zawracajacy F16" :D

Posted

Ludek
no na pewno! :)
co do torkow - prawie je mialam ;-) - a to bylo tak, ze Carl o nich zapomnial, i Anetka poleciala zapytac go czy moze przypadkiem nie chce torkow z powrotem - a Carl zamiast tak jak w moim scenariuszu powiedziec 'wezcie je jezeli chcecie, mam je w domu na komputerze', ladnie podziekowal i wzial je ze soba ;-) uch! spoko, moze Marzenka troche pomolestuje sedziego o przeslanie torkow :))

Sabat
dzieki za filmik, chociaz niestety na nim nie widac specjalnie dlaczego przebieg wygladal jak wygladal i dlaczego Kretka zachowywala sie jak sie zachowywala... - a nie bylo to fajne... no nic nastepnym razem conajmniej 5h snu i poranna kawa dla nas obu ;-)

Posted

niuka napisał(a):
Ludek
no na pewno! :)
co do torkow - prawie je mialam ;-) - a to bylo tak, ze Carl o nich zapomnial, i Anetka poleciala zapytac go czy moze przypadkiem nie chce torkow z powrotem - a Carl zamiast tak jak w moim scenariuszu powiedziec 'wezcie je jezeli chcecie, mam je w domu na komputerze', ladnie podziekowal i wzial je ze soba ;-) uch! spoko, moze Marzenka troche pomolestuje sedziego o przeslanie torkow :))

Byłoby super. Dziewczyny, coś tam narysowały, ale nie wszystkie.

Posted

Regis KAPITALNE ZDJĘCIA!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Prawdziwa uczta dla oczu! :multi: :multi: :multi:
To Ty się kręciłeś z eLka? :razz: czy z tym duuużym nikonem? :razz:

Proszę, proszę, proszę - powiedz, że masz też Unę! :modla: :modla:

Pozdrawiam
Marysia i Una (gończy polski, zerówki)

Posted

Rauni, nie ma problemu, miło mi, że poratowałam biedną duszyczkę;) swoją drogą, opad był taki fajny, że dopiero dzisiaj mogłam kurtkę schować do szafy bo potrzebowała 2 dni, żeby się wysuszyć:crazyeye:

p.s. W łącku/ płocku naprawdę dziękujemy za deszcz... obędziemy się bez niego...:cool1:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
To Ty się kręciłeś z eLka? :razz: czy z tym duuużym nikonem? :razz:

Proszę, proszę, proszę - powiedz, że masz też Unę! :modla: :modla:

Wszystkie zdjęcia robione zwykłym Canonem 350D i najtańszym tele- 90-300/4.5-5.6 ;) Taki duży Nikon to moje marzenie na chwilę obecną (D200 na przykład ;) )

A czy mam Unę nie wiem, poszukam czegoś :)