Paskuda_Bandzior Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Marysiu zaczyna mi świtać które zdjęcia robiłam :evil_lol: Rzeczywiście kilka z tych które wstawiłaś chyba ja robiłam (na pewno Pipi -wbiło mi się w pamięć to na kładce :eviltong:), ale podziwiam Cię za te dochodzenia:cool3: Na tym ostatnim Uny to Una wygląda jak nie Una :eviltong: Quote
Sajko Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 My już też lekko odpoczęci po zawodach:p było fajowo, choć dla bombowca trochę za ciepło w sobotę a dla przewodnika za mokro w niedzielę:diabloti: ale generalnie- baaaaardzo podobały mi się torki, płynność naprawdę na najwyższym poziomie. Mamy malutki pucharek i jesteśmy z niego bardzo dumni:multi: Fotek nie mam, bo w sobotę wystawiałam jeszcze i latałam z błyskiem w oku między ringami. a w niedzielę mój mega sprzęcior niezbyt współpracował z pogodą, więc nie mam żadnej fotki:-( No i za tydzień znowu spotkanie prawie w tej samej ekipie:razz: Quote
PARSONRK Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Doczłapałam się do domku :) Zawody super, pogoda ....:cool3: ale żyjemy :) Torki ekstra :multi: , organizacja jak już ruszyła ;) też Czekamy na foteczki - może złapał ktoś mojego bambusa na kładeczce jak się zapatrzył na sędziego :lol: :mad: Quote
Zielsko Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Robull napisał(a): Magdzie Ziółkowskiej za tunele i numerki Ja również dziekuje za bardzo mile zawody :) choc, rzeczywiscie w sobote chyba niepotrzebnie tak dlugo trwaly :( i Carl sie nie popisal sedziowaniem zupelnie, choc tory ustawil swietne :) Natomiast podziekowania za tunele i numerki naleza sie Klubowi Fort a nie mi. Z przykroscia musze wytknac wielu agilitowcom, ze mimo, ze wydaje sie ze sa dumni z tego, ze sa Polakami to jednak nie wiedza jak sie nalezy zachowac podczas hymnu Polski i Unii Europejskiej :shake: Quote
sic! Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Marysiu dziękuję za fotki suczy mej:) Zielsko bez wazeliny-jestem pod wrażeniem Maczka I takie moje spostrzeżenia: sędzia niestety się nie popisał , choć tory faktycznie były ciekawe. Pogoda się też nie popisała -ale to już nie wiadomo czyja wina (HOPSY??:diabloti: :diabloti: ) Nie podobało mi się też nieczytanie czasów i błędów po każdym przebiegu w sobotę. I na koniec .... jeśli zawodnicy aspirujący do udziału w MŚ wnoszą na tor piłkę , a organizator to widzi i reaguje w sposób w zasadzie nijaki, to ja przepraszam , ale do czego to zmierza?? Quote
Ludek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ja też dołączam się do podziękowań. Wróciłam wczoraj bardzo zmęczona, ale i zadowolona. Torki bardzo mi się podobały. Nie były skomplikowane, ale zawierały haczyki :). W sobotę zawody się przeciągnęły, ale trochę winy jest tu też samych zawodników. W niedzielę za to pogoda dała nam się we znaki, ale agilitowcy są twardzi więc daliśmy radę. :) A wszelkie niedogodności wynagrodziły mi nasze starty. Milo na żadnych zawodach nie biegał tak dobrze i nigdy jeszcze nie zdarzyło mu się ukończyć wszystkich biegów więc są to dla nas historyczne zawody. :) Marysia_i_gończy napisał(a): I to jest (chyba) K*O*N*I*E*C moich zdjęć. Ja się nie zgadzam.:placz: Tusek napisał(a): [jestem fanką zdjęcia Pipi z palisadą :lol:] Ja tam w ogóle jestem fanką Pipi i Iwony :) Quote
Zielsko Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='sic!'] Zielsko bez wazeliny-jestem pod wrażeniem Maczka Hehe, dzieki, prawde mowiac, ja tez ;) Quote
OlaAB Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Robull']też bym nie chciał i zapewniam Cię, że zrobię wszystko, co będzie w mojej mocy, co by w przyszłości wcześniej jeść "obiad" :angryy: Robull, aby nie było, że tylko krytykuję :razz: , to już w niedziele poszło Wam dużo lepiej :multi: [quote name='Robull'] czyżby padało??? ;):diabloti: :hmmmm: , skoro tak mówisz, to muszę się zastanowić do którego stawu wpadłam razem z namiotem, krzesełkiem i psem:lol: [quote name='Robull'] Jeśli idzie o slalom, to nie dopatrzyłem się tam jakiś specjalnych przeoczeń. No, ale cóż, może z pozycji stoperowego nie było ich dobrze widać. chyba w dwóch przypadkach nie zauważył wyjścia psa złym barkiem co by nie było, jeszcze raz Wielkie dzięki Quote
Ka-Vanga Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ludek napisał(a): Marysia_i_gończy napisał(a): I to jest (chyba) K*O*N*I*E*C moich zdjęć. Ja się nie zgadzam.:placz: Ja tez nie :placz: :placz: :placz:. I my bardzo dziekujemy na super zawody, mimo paru niedociagniec, bylo swietnie:multi:! Quote
stereo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Bardzo dziękuję za świetne zawody! Mimo sobotniej organizacji i niedzielnej pogody będę je naprawdę ciepło wspominać :) ulewę pobiegła najl A najlepsze jest to, że Negra w niedzielną ulewę pobiegła najlepiej ;) Dziękuję za wszystkie fotki Negry :D Quote
Sajko Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Co do Maczka- biedna Mokka i Ola mało się nie udusiły tak im kazałam szybko jeść (bo po naszych biegach to był jedyny moment na wciągnięcie jakiegoś żarcia), bo chciałam zobaczyć w ostatnim agility w niedzielę, jak sobie psy LA3 poradzą z odwołaniem do 'innej' dziury tunelu po kładce- i naprawdę jestem pod wrażeniem wiekszości psów:) A Maczek podobał mi się bardzo bo nie dość, że zaliczył strefę prawie nie zwalniając, to i nie miał zawahania co do dziury tunelu, extra. Swoją szosą, czy jest szansa zobaczenia gdzieś aktualnej klasyfikacji na Mistrzostwa Świata? (bez chichów, oczywiście nie pcham się z Bombowcem:eviltong: , ale szczególnie w L chciałabym zobaczyć jak wygląda sytuacja). Quote
Asti Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Na serio nikt nie ma Pikusia? To mój faworyt i dopinguje mnie do startów z moją psicą :lol: (przyszłych oczywiście). Quote
Anulka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ja też przyłączam się do podziękowań za zawody. W sobotę to był istny długi dystans :cool3: :lol: ale za to pogoda sprzyjała. W niedzielę za to pogoda pod psem ale wszystko szło bardzo sprawnie. Nigdy nie można mieć wszystkiego.:p Bardzo przypadły mi do gustu torki ustawiane przez Carla, które przede wszystkim były bardzo płynne. Cieszę się bardzo, że sędzia ten ustawiając tor nie zapomina, że agility to nie tylko prędkość ale także technika (przewodnikom nieco wolniejszych ale dokładnych psów bardzo to pasuje:razz: :diabloti: ) Były sekwencje, które można było pobiec różnymi sposobami i w zależności od wybranego traciło się na nich więcej lub mniej czasu. Bardzo lubię sytuacje na torze gdzie trzeba trochę pogłówkować i wykombinować jak zredukować łuki, jak nie wytracić prędkości, kiedy dać psu sygnał, żeby owinął się dookoła boczka i jednocześnie nie zrzucił tyczki a nie tylko biec "na pałę" przez kilka hopek i tunel, skręcając od czasu do czasu.;) Ponadto wpadnięcie w ramiona sędziego też należy liczyć jako bardzo przyjemne doświadczenie, szczególnie że był to mój "pierwszy raz":razz: (pewnie specjalnie sędzia ustawił się na linii mojego biegu hehe:diabloti: ). Zważywszy, że w sobotę poszło nam jako tako to po tym miłym incydencie od razu znalazłyśmy się na pudle w niedzielę (wszystko odbyło się jednak zgodnie z regulaminem gier i zakładów). Super, że odwiedzili nas też goście z Litwy (z klubu o uroczej nazwie zresztą) i mogliśmy patrzeć na ich naprawdę szybkie psy. Ucieszyła mnie też duża frekwencja w smallikach a obecność Plusza2 (cavalierka tricolorka Carmen) szczególnie mnie uradowała zwłaszcza, że wyskakała lokatowe miejsce(a). A nie mówiłam że Pluszaki górą.:B-fly: Quote
aluna&mims Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Tradycyjnie z mojej strony- Hopsiaki, było super. Bawiliśmy się doskonale:multi: Torki (zerowkowe szczegolnie) przypadły mi do gustu bardzo, tak jak pisali przedmowcy (przedpiszcy:diabloti: ) dawały pole do popisu dla wyobraźni przewodnika ( w przypadku Avka, także psa:evil_lol:....Timka wyobraźnię naomiast w przerażającej większości przebiegow pobudzały piękne suczki:oops: ). Pogodę przemilczę:cool1: , na nic innego w niedzielę nie zasłużyła. Quote
Zocha Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ja też bawiłam sie świetnie, torki były pomysłowe, dość gładko sie leciało, chociaz było pare podchwytliwych momentów, ale i tak sie ciesze że udało nam sie oba przebiegi zaliczyć :multi: czekam tylko na wyniki w internecie, żeby zobaczyć ile punktów karnych zebraliśmy :evil_lol: ale ogólnie było bardzo fajnie :p na pogode sobotnia tez narzekać nie moge ;) wiecej takich zawodów ;) fotki mam, może nie są najlepszej jakości, ale są ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Co do torków to mi się też podobały te zerówkowe, przede wszystkim były płynne bardzo, chociaż oba miały "haczyki" - zwłaszcza pierwsze cztery przeszkody w agility :evil_lol: Wklejam trochę zdjęć Artura To nie wiem czyje :roll: Vigo Pikuś Paula akurat o Pipi to się pokłócę, jestem pewna, że to ja robiłam tą palisadę :roll: Może na kładce zrobiłaś podobne? Trzeba się spotkać i zrobić burzę mózgów i tyle :eviltong: Quote
stereo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Mi też bardzo podobały się torki. Były bardzo płynne i techniczne, czyli jak na elminacje do mistrzostw idealne. Przywróciły mi też wiarę w siebie i mojego psa, bo nie zaliczyliśmy ani jednej detki czy odmowy w trudnym momencie, więc może w przyszłości coś z nas będzie :eviltong:. Quote
Tusek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] To nie wiem czyje :roll: a to Beza jest :razz: tzn Natalii [Cavano of course] Quote
Aga&Kenzo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Witam wszystkich :) Przylaczam sie ( do licznych juz jak widze ) podziekowan za mile spedzony czas na zawodach. Wszystko zostalo juz wyzej na ten temat powiedziane, dlatego pozostaje mi sie tylko pod tym podpisac. Dziekujemy rowniez slicznie za nasze zdjecia (moze ma ktos jeszcze jakies?):) Mam nadzieje, ze kiedys spotkamy sie jeszcze na zawodach :) Pozdrawiamy Aga i Kenzo Quote
Marysia_i_gończy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Tusek']a to Beza jest :razz: tzn Natalii [Cavano of course] Dzięki :lol: Ale chodziło mi o to, że nie wiem czyje jest zdjęcie - nie wiem, kto je zrobił :lol: Unga Oxa Quote
Marysia_i_gończy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Brat Oxy Fanta I to koniec :) Paula niech sobie sama swoje obrabia :eviltong: Quote
stereo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Oj czekają i nie tylko nieobecni. Ja chcę wiedzieć, jakie zawrotne prędkości osiągał mój pies w ulewie :) Quote
Recommended Posts