ŁukaszK Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 jesli ktos sie nie odnalazl na pudle to szukac u olgi bo ona mi zaslaniala...:eviltong: Quote
tamer Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hahaha, jak widać załapałam się na każde rozdanie nagród, czy to Small, czy Large - proszę jaka jestem wszechstronna :evil_lol: Quote
ŁukaszK Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ufff... no i koniec soboty... jeszcze tylko kilka z niedzieli zostalo... :cool1: Quote
PARSONRK Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='ŁukaszK'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ie ma to jak prezentacja - każdy w inna stronę patrzy Quote
Magdava Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Łukasz naprawdę żadnego zdjęcia Avuchy nie masz? :-( Może chociaż w niedzielę się na jakieś załapała...? Quote
ŁukaszK Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 no niestety nic nie mam... :roll: jakos tak wyszlo ze tylko w jednym przebiegu wam robilem fotki ale akurat jak na zlosc nie wyszly i skasowalem od razu na aparacie... z niedzieli tez nic nie mam... wszystko przez to ze biegalas od razu po kreVetce... w ogole z niedzieli to tylko kilka psow mam... ale zrewanzuje ci sie na pikniku... :p Quote
Magdava Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Rozumiem, temu borsukowi mojemu ciężko dobre zdjęcie zrobić :roll: W takim razie trzymam za słowo i czekam na Piknik :multi: Rany, dlaczego to jeszcze ponad miesiąc... Quote
ŁukaszK Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Magdava napisał(a):Rany, dlaczego to jeszcze ponad miesiąc... ja bym raczej powiedzial ze juz za 38 dni... :eviltong: no to garstka z niedzieli... Quote
Flaire Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Spoznione ale bardzo serdeczne podziekowania dla wszystkich fotografow za zdjecia mojej Misiastej. :-) Nie ma mnie na miejscu to przynajmniej z daleka moge ja sobie poogladac. :-( Quote
Polna Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Łukasz, Regis czy moge proscić o Fancie zdjęcia na mail w wiekszej rozdzielczości ? (chciałam wywołać ;)) aleksandragach@op.pl Quote
cyber_killer Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 PARSONRK napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ie ma to jak prezentacja - każdy w inna stronę patrzy Ale jaka synchronizacja psów na 2 i 3 miejscu :) Quote
tamer Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cyber_killer napisał(a):Ale jaka synchronizacja psów na 2 i 3 miejscu :) Bo obydwa to parsony - tylko ten po prawej jakiś taki czarnawy... :loveu: Quote
PARSONRK Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 tamer napisał(a):Bo obydwa to parsony - tylko ten po prawej jakiś taki czarnawy... :loveu: Bo to specjalna odmiana :evil_lol: :cool3: Quote
OlaAB Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ŁukaszK napisał(a): no to garstka z niedzieli... oj Łukaszu to chyba nie niedziela, na żadnym zdjęciu nie widać tego wstrętnego deszczu :lol: zdjęcia są piękne :loveu: Quote
Recommended Posts