Paskuda_Bandzior Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Vera tak jak marysia napisała robiłam zdjęcia Nutki na pewno, bo pamiętam :lol: Quote
Magda i Saga Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Moim zdaniem w wynikach Mo z soboty jest cos nie tak z prędkościami. Anti napewno nie biega z prędkościa 2,88 m/s, a Oxi 3,1 m/s. Chyba wpisaliście złą długośc toru. Kto łyknął mój pucharek za III miejsce Agility MAO z soboty? Quote
Polna Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Magda my mamy to oddamy w Płocku, bo mi się pomyliło z jumpingiem sorrki :evil_lol: No więc kto ma nasz pucharek z soboty za jumping III miejsce MAO? :eviltong: Quote
ŁukaszK Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='niuka']stanowczo moja ulubiona fotka tak jak mowilam juz wczesniej jest Mac z odwrocona glowa :) jak to jest ze tobie najbardziej podobaja sie fotki na ktorych pies jest albo od tylu albo z boku i ma odwrocona glowe...? pamietam z poprzednich zawodow... bylo tak samo... :eviltong: nie lubisz patrzec psom w oczy...? :evil_lol: Quote
Ludek Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mokka napisał(a):Trzecie miejsce w aility niedzielnym zajęła Tajga. Tak przynajmniej mówią wyniki. Ania z Tajgą są zgłoszone do Płocka, więc będzie okazja, aby oddać pucharek. Przemyślę, przemyślę, ładny jest.:evil_lol: oglądam sobie te wyniki i Figa jest na III m. w egzaminach A1, czyli jakis pucharek jej się należy. Jak były opisane pucharki z egzaminy? Quote
Mokka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Nooo, nareszcie coś ładnego :lol: . Dziękujemy :loveu: . Quote
aluna&mims Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Łukasz, ogromne dzięki za fotki Avalona:loveu: :loveu::multi: Quote
OlaAB Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Łukasz dzięki za Blusia ponownie ale faktycznie dziwne rzeczy dzieją się z tymi zdjęciami zrzucałam je na dysk i jak mam w miniaturze to pojawiają się na nich inne psy a jak robię duży podgląd to jest już Blusiu :crazyeye: Quote
PATIszon Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Za duzo przed kompem siedzita. Idzcie na spacer. Quote
Sajko Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 W końcu jakaś dobra dusza uchwyciła bulla z rozwiniętymi skrzydłami w łodzi:multi: dzięki dzięki dzięki:multi: Quote
ŁukaszK Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='OlaAB']Łukasz dzięki za Blusia ponownie w ostatniej serii byly dwa... teraz znowu cos imageshack szwankuje wiec drugiego nie widac ale za jakis czas powinien znow sie pojawic tak jak bylo wczoraj z funtem... ;) Quote
Recommended Posts