Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moim zdaniem w wynikach Mo z soboty jest cos nie tak z prędkościami. Anti napewno nie biega z prędkościa 2,88 m/s, a Oxi 3,1 m/s. Chyba wpisaliście złą długośc toru.

Kto łyknął mój pucharek za III miejsce Agility MAO z soboty?

Posted

Magda my mamy to oddamy w Płocku, bo mi się pomyliło z jumpingiem sorrki :evil_lol:
No więc kto ma nasz pucharek z soboty za jumping III miejsce MAO? :eviltong:

Posted

[quote name='niuka']stanowczo moja ulubiona fotka tak jak mowilam juz wczesniej jest Mac z odwrocona glowa :)

jak to jest ze tobie najbardziej podobaja sie fotki na ktorych pies jest albo od tylu albo z boku i ma odwrocona glowe...? pamietam z poprzednich zawodow... bylo tak samo... :eviltong: nie lubisz patrzec psom w oczy...? :evil_lol:

Posted

Mokka napisał(a):
Trzecie miejsce w aility niedzielnym zajęła Tajga. Tak przynajmniej mówią wyniki. Ania z Tajgą są zgłoszone do Płocka, więc będzie okazja, aby oddać pucharek.

Przemyślę, przemyślę, ładny jest.:evil_lol:

oglądam sobie te wyniki i Figa jest na III m. w egzaminach A1, czyli jakis pucharek jej się należy. Jak były opisane pucharki z egzaminy?

Posted

Łukasz
dzięki za Blusia ponownie
ale faktycznie dziwne rzeczy dzieją się z tymi zdjęciami
zrzucałam je na dysk i jak mam w miniaturze to pojawiają się na nich inne psy a jak robię duży podgląd to jest już Blusiu :crazyeye:

Posted

[quote name='OlaAB']Łukasz
dzięki za Blusia ponownie

w ostatniej serii byly dwa... teraz znowu cos imageshack szwankuje wiec drugiego nie widac ale za jakis czas powinien znow sie pojawic tak jak bylo wczoraj z funtem... ;)